Eşim beni aldattı

buse080513

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2018
5
1
1
29
Merhaba kızlar 1 senelik evliyim eşimle 7 senedir beraberlikten sonra evlendik 1 ay önce gece dısarı cıktı ve bi süre sonra bana o gece bi eskortla beraber olduğunu itiraf etti ama cok pişman oldugunu söyledi agladı zırladı yalvardı ayaklarıma kapandı ben eşyalarımı topladım gidiyorum dedim ama bırakmadı nolur biraz deneyelim senin için,herseyi yaparım alköllüydü o gece suuru yerinde olmadığından dolayı yapmış simdi sorum su aramız hala cok kötü suratına bile bakmıyorum hersey bitti dedim sürekliyalvarıyor aglıyor sizce tek gecelik bir eskort ilişkisini affetmelimiyim uoksa basından ipler kopmalımı esimi seviyorum ama gururum cok kırıldı normalde cinsel yasamımızda cok iyi ne olue bana fikir verin siz olsanız ne yapardınız

Ben kıllandım sürekli üzerine gittim anlattı oda zaten morali felanda cok bozuktu hep iyice kıllandım
Ben de bir geceliğine bir jigoloyla birlikte olayım sen beni affedersen ben de seni affedeceğim de.
Bakalım aynı fedakarlığı o senin için yapar mı?

Evet bende yediremiyorum kendime neden diye soruyorum ben evde burdayken neden yaptın sarhostum kadını hatırlamıyorum bile diyor bana napacagım cok kararsızım yeterki yanımda dur senden hic bisey beklemem gerkirse telefonumu al senden dursun anahtarlarımı herseyimi al ama gitmw diye yalvarıyor bırakmıyor 2 3 kere yeltendim esyalarım bavulda ama yok krize giriyor direk

Iradesi cok zayif esinizin.. bunu güclendirmesi gerek aksi takdirde dejavu.
Affedilcek bir yani da yok mide bulandirici..

Zor..guven bir kere kirilmis ustelik yapilan sey cok igrenc bir daha yapmasa bile bir defasi bile yeterli evliligin sonlanmasi icin

Kendine hakim olamıyorsa içmeyecek o zıkkımı. Nefret ediyorum tiksiniyorum böyle yaratıklardan ya afedersiniz ama insanın şeyinin bile bi kıymeti şerefi olur iğrenç yaratık. Allah yaşatmasın. Eşinizin itirafını belgeleyin whatsapptan mesajlaşın beni neden aldattın işte hangi gece vs diye elinizde kanıt bulunsun. Ayrıca boşanmalarda önceden affedilen kusurlar gerekçe olmuyor diye biliyorum. Diyelim sizi aldattı affettiniz, 2 yıl sonra beni aldattı diye gerekçe gösteremiyorsunuz. Gerçekten oturun iyice düşünün.

Gelip aşık oldum başkasına dese, saygı duyarım.
Ama bunu adam gibi yapıp, gönül ferman dinlemiyor istemezdim ama oldu, sana haksızlık yapamam ayrıl benden, derse....

2 dakikalık zevk uğruna, hem evliliğini hem sağlığını hem de sizi çöpe attığına göre, ne şans ne de bir cümle kurmayı hakediyor.
Size değiştiği şey 2 dakikalık tatmin!
Tüm yıllarınızı bir tatmine hem de parayla satın aldığı et parçasına değişen kişilik...
Çok şey yazarım da işte, boşanmayacağınız belli.
Boşuna hakaret etmeyeyim kocanıza!

Açıkçası affet ya da affetme diyemem sizin kararınız. Sizin adınıza çok üzüldüm. Eğer affeder ve yolunuza devam eder iseniz bir hastalık falan kapmadığından emin olun doktora falan gitsin. Aklınızda bulunsun bu konuda.
Ne doktoruna gidilir o olaydan sonra birlikte olduk ben bilmiyordum çünkü üzerinden zaman gecti sıkıntı olurmu

eskortla nasıl birlikte olmuş bi anlık? yani benim bildiğim arayıp bulması önceden ayarlaması falan lazım. insanların karşısına tak diye eskort çıkmıyo çünkü.

kimse sizin yerinize böyle bi karar veremez. kimse de yargılayamaz affettiğiniz için. içinizden ne geçiyorsa, nasıl mutlu olacaksanız onu yapın. hala çok seviyorum diyosunuz böyle bi durumda boşanın demek de zor. ama ne karar alırsanız alın arkanızda bırakın. affedecekseniz bunu tamamen zihninizden silin, sürekli gündeme getirmeyin vs.

zayıf iradeli adam.ağzıyla içmeyi bilmiyorsa içmesin ayrıca bilinci kaybolacak kadar içen adam o işi de yapamaz sallamasın.ağzını da şeyini çamaşır suyuna yatırsa yine de bir daha almam yatağa.donuna kadar alır kapıya koyarım.

Merhaba kızlar 1 senelik evliyim eşimle 7 senedir beraberlikten sonra evlendik 1 ay önce gece dısarı cıktı ve bi süre sonra bana o gece bi eskortla beraber olduğunu itiraf etti ama cok pişman oldugunu söyledi agladı zırladı yalvardı ayaklarıma kapandı ben eşyalarımı topladım gidiyorum dedim ama bırakmadı nolur biraz deneyelim senin için,herseyi yaparım alköllüydü o gece suuru yerinde olmadığından dolayı yapmış simdi sorum su aramız hala cok kötü suratına bile bakmıyorum hersey bitti dedim sürekliyalvarıyor aglıyor sizce tek gecelik bir eskort ilişkisini affetmelimiyim uoksa basından ipler kopmalımı esimi seviyorum ama gururum cok kırıldı normalde cinsel yasamımızda cok iyi ne olue bana fikir verin siz olsanız ne yapardınız
[/QUOT
bana göre hayatta bazı şeylerin telafisi , affı , mantıklı bir açıklaması olamazki buda o konuların en başında gelir , fakat 7 yıl bir geçmiş var ve siz eşinizi tabiki daha iyi tanıyorsunuz , burada hepimiz kendimizi düşünerek cevap vereceğiz haliyle ama sizde farklı düşünce yapısında olan birisiniz ben asla affetmem 1 sn bile durmazdım mesela , öfkeden gözüm döner ve aslada sonunu düşünmezdim , ama siz eğer unutabilirim seviyorum ve eşime inanıyorum vs... diyorsanız devam edin konuyuda kimseye anlatmayın , yok yapamam vs.. diyorsanız 1 sn dahi beklemeyin , kalbinizin sesini dinleyin , hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X