Eşim beni aldattı

yani bence şunu kendiize sorun. sen bir gece şuurun yokken bir adamla birlikte olsaydın o ne yağpardı ??? illa barışıcaksan süründür biraz hemen barışma bence

Bence daha önemlisi hasta lik kapmış vs olabilir gerekli testleri yaptırsın siz beraber olmadan önce.. ki yerinizde olsam affetmem

Evli barkli adamın ne işi var ki zaten alkolle kör kütük olana dek niye içiyorsun ki bunlar bence bahane. Yapmayan insan yapmaz ama olmuş bir kere. 7 senelik ilişkinizde de buna benzer şeyler oldu mu?
Bence kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var bir aradayken sağlıklı karar veremiyor olabilirsiniz. Ağlayıp sızlıyorsa onu sakinlestirin sadece biraz kafa dinlemek istediğinizi duygu durumlarından dolayı yıprandığınizi soylerek biraz yalnız kalmak istediğinizi soyleyin umarım anlayışla karşılar.

Merhaba kızlar 1 senelik evliyim eşimle 7 senedir beraberlikten sonra evlendik 1 ay önce gece dısarı cıktı ve bi süre sonra bana o gece bi eskortla beraber olduğunu itiraf etti ama cok pişman oldugunu söyledi agladı zırladı yalvardı ayaklarıma kapandı ben eşyalarımı topladım gidiyorum dedim ama bırakmadı nolur biraz deneyelim senin için,herseyi yaparım alköllüydü o gece suuru yerinde olmadığından dolayı yapmış simdi sorum su aramız hala cok kötü suratına bile bakmıyorum hersey bitti dedim sürekliyalvarıyor aglıyor sizce tek gecelik bir eskort ilişkisini affetmelimiyim uoksa basından ipler kopmalımı esimi seviyorum ama gururum cok kırıldı normalde cinsel yasamımızda cok iyi ne olue bana fikir verin siz olsanız ne yapardınız

Unutup kabul edebilecek misin? Benim içime işlerdi ve bir daha güvenemezdim.

Back
X