• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldattımı acaba...

Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....
Ben olsam açık açık sorardım maşallah ne sabır var

Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....

Peygamber sabrı dedikleri böyle bir şey sanırım.
Mesajları gördüğüm an sorardım.

Kuşkuyla yaşanmaz, gorur gormez sormaliydiniz zaten yalan soylerse anlasilirdi. Yada arastirip sonuca varmaliydiniz

Atın bakayım bol keseden rabbim yaşatmasaın
Neyi attım bol keseden ?
5 günde yılan gibi sürünen kocana güldüğüm için mi ?
Yoksa sen yapsaydin acaba affeder mi dediğim icin mi ?
Aldatma mevzularinda affedilme oranlarinin fazla oluşuna imrendigim ve erkek olarak dunyaya gelmek lazım dediğim için mi ?
Yoksa kocani yılanlara sokturdugum için mi ?
Evet nerede sallamisim bol keseden ?

Yani 5 günde neler yasamissa paşamiz yılana bile taş çıkarmış neredeyse ama bol keseden sallayan da ben oluyorum he mi ?

Çekilin ben doktorum...sana hiç bir şey demiyorumm.....drurm bu anla iştee.....

Hımmm mesajı koca atmış demek.

Hayır dul sokak sürtüğüüü
Birine sokak sürtüğü demeye hakkınız yok. Belki kadının eşinizin evli olduğundan haberi yok. Bir de dul sokak sürtüğü diyerek boşanmış insanları topun ağzına koymuş oluyorsunuz. Asıl suçlu olan kocalarınızı affedip belki de habersiz kadınları suçladıkça başınıza daha çok böyle şeyler gelir... Kocanıza hakaret edin, size karşı sorumluluğu olup da aldatan o, tanımadığınız bir kadın değil. Yani zaten kadının haberi olsa da sinirlenirsiniz hakaret edersiniz çok doğal da, kocanızı affedip sizi aldatmayan kadına hakaret etmek biraz tuhaf kaçıyor... Biraz tutarsız.

Back
X