• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldattımı acaba...

Bu kabul edilir bir durum değil.hakikaten ciddi suç bence yaptığınız.
Nasıl yüklediniz ki bu o kadar kolay olmamıştır..birde anlasaydı ne olucaktı şahsen benim eşim affermezdi yada ömür boyu kafama kakardı..o kadar kolay nasıl yüklediniz...

Nasıl yüklediniz ki bu o kadar kolay olmamıştır..birde anlasaydı ne olucaktı şahsen benim eşim affermezdi yada ömür boyu kafama kakardı..o kadar kolay nasıl yüklediniz...
Aynı şeyi eşim yapsa bende affetmezdim..yanlış alintiladiniz.bence bu arkadaş teknoloji kurtu.yani çok iyi biliyor kullanmayı baya profesyonel

Ablacım bana soracak olursan gördüğün mesajı unut çünkü zamanını geçirmişsin.Eğer bir daha bu tarz bir şey yakalarsan peşini bırakma eşine hesabını sor.

Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....

Acaba sizin vereceğiniz yepkiyi denemek istemiş olabilir mi? yeni mi evlendiniz?

Akıllı tfnu elime alıp işlem yapmam imkansız gibi bir şey yanından ayırmaz ve kilidini açamam...ne yapıcaksam diğer tlfndan yapmam lazım..yan sms ile şifre alıp o tfndan bakamayızmı yani..

Ben olsam askim biseye bakicam netten, benim telefon sarjda iphoneun kilidini acsana derdim

Sıcağı sıcağına sorsaydınız iyi olurdu... ??? Bence
Yeni doğum yapmıştım kafam yerinde değildi emzirme çabaları falan hayatım bir anda değişti aklım başımda değildi resmen ruh gibiydim..ne bileyim belkide allah böyle davramam için içime rahatlık ve sabır verdi her şerde vardır bir hayır diyorum artık hayırlısı...

Yeni doğum yapmıştım kafam yerinde değildi emzirme çabaları falan hayatım bir anda değişti aklım başımda değildi resmen ruh gibiydim..ne bileyim belkide allah böyle davramam için içime rahatlık ve sabır verdi her şerde vardır bir hayır diyorum artık hayırlısı...
Yani hiçbir şey yapmayacak mısınız?

Yani hiçbir şey yapmayacak mısınız?
Ne yapayım siz söyleyin bir fikir verinn..diyorumki biraz soğuk davranıyoruz birbirimize de bu yüzden desem ki uzun zamandır sen boyle oldugun için içime farklı düşünceler girmeye başladı daha önce tlfnunda bir msj görmiştüm umursamadım fazla çünkü başkası göndermiştir diye düşünmüştüm (çünkü kardeşi ile birlikte sürekli o olabilir belki diye söylüyorm o bekar ama kadın çociuklu))) ama sen boyle devam ettiğin için o msj kafamı kurcaladı ve ben bu soru işaretini sevmiyorum bu kuşkuyla yaşayamıyorum bu msjı kim gönderdi beni ikna etmeni istiyorum desem nasıl olur sizce... Yada sizin bşr fikriniz varmı nasıl sormam gerektiğine dair...

Ne yapayım siz söyleyin bir fikir verinn..diyorumki biraz soğuk davranıyoruz birbirimize de bu yüzden desem ki uzun zamandır sen boyle oldugun için içime farklı düşünceler girmeye başladı daha önce tlfnunda bir msj görmiştüm umursamadım fazla çünkü başkası göndermiştir diye düşünmüştüm (çünkü kardeşi ile birlikte sürekli o olabilir belki diye söylüyorm o bekar ama kadın çociuklu))) ama sen boyle devam ettiğin için o msj kafamı kurcaladı ve ben bu soru işaretini sevmiyorum bu kuşkuyla yaşayamıyorum bu msjı kim gönderdi beni ikna etmeni istiyorum desem nasıl olur sizce... Yada sizin bşr fikriniz varmı nasıl sormam gerektiğine dair...
Adamın evet aldatıyorum deme ihtimali yok ki. Kendini aklamaya çalışacak. Aldattığı senaryosunda boşanacaksanız eşeleyin. Yoksa hiç sorgulamayım derim. Nasıl sorayım derseniz de ciddi bir şekilde direkt sorun. İyice de sorgulayın. Geçiştirmesine izin vermeyin.

Biraz daaha açıklayabilirmisin..onun tlfnunamı şifre alayım anlamadım..nasıl farkertirmeden isteyeyim..tlfn şifre isteyince gelmiyormu..işlem tam oalrak nasıl oluyor anlamadım..tam anlatıırmısın..lütfenn...
Kusura bakma yazini farketmemisimm. Hangi operatoru kullaniyorsa sitesine gir kendi telefonundan. Bireysel islem veya online islem tarzi bir yer vardir. Oraya gir sifre al de. Esinin telefonu da sende olmali. Telefona sifre gelecek. O sifreyi al ve mesaji sil. Telefon numarasiyla birlikte sifreyi girerek hesabina ulas. Ilk is sifreyi degistir derim. Her seferinde sifre almak zorunda kalma. Aldigin sifreyi bir yere yaz unutma ya da. Sonrasinda fatura detayina gir. Vodafone ise daha detayli yardimci olabilirim. Asagida fatura tutari yazar. Faturayi incele de. Sonra detaya gir. 3 secenek var tarih tur vs. Yaziyor. Oradan numara/takma ad secenegini sec. Aramaya da numarayi yaz. Her ayki faturayi incele bu sekilde. En fazla 6 aylik gecmisi veriyor. Diger operatorlerde de buna benzer bir sey vardir.

Ve tavsiyem kendinizi eze eze aciklama yapmasini beklemeyin. Mutlaka bir sey yapar ve kendini hakli sizi haksiz duruma dusurur. Elinize saglam kanitlari alin eger daha fazla arandiysa mesajlasma olduysa. Daha sonra sorun kayitlardan haberiniz yokmus gibi. Bakalim ne yalanlar uyduracak. Sonra da gosterin kanitlari. Sana durust olman icin bir sans vermistim diyerek uste cikmasini engelleyin. Sizin aptal olmadiginizi. Isterseniz her seye ulasabileceginizi bilsin. Bosanmak yeni dogmus bebeginizle cok zor. Ben de benzer seyler yasadim. Eski sevgilisini aramis esim onu buldum. O beni ariyo falan deyince kadini aradim ettim. Sonra bir yanim guvenemedi ve kayitlara ulasmaya karar verdim. Bir de baktik ki 6 aylik gecmisin 6sinda da o numara. Eski sevgilisi de evli ve yeni cocugu oldu. Her seyi kanitlayinca agzini acamadi. Telefonuna arama kaydi bile yukledim artik. Bir sans verdim ama eger tekrar benzer bir olay yakalarsam sonuclari kotu olacak. Ama en azindan artik benim sandigi kadar aptal olmadigimi istersem her seyine ulasabilecegimin farkinda. Bir korkusu olmali en azindan bence. Benim esiminki sadece telefonda konusma. Oturdugumuz yerler birbirine uzak. Ama sizinki goruselim ozledim falan demis. Durum daha ciddi. Size tavsiyem cocukla bosanmaya gozunuz almiyorsa bile bir sureligine evden uzaklasin. Kaybetme korkusunu yasatin. Baktiniz hicbir cabasi korkusu yok. Daha rahat davranmaya basladi. Bosayin gitsin boylelerine minnet etmeyin. Ama her seyden emin olmaya calisin once.

Kusura bakma yazini farketmemisimm. Hangi operatoru kullaniyorsa sitesine gir kendi telefonundan. Bireysel islem veya online islem tarzi bir yer vardir. Oraya gir sifre al de. Esinin telefonu da sende olmali. Telefona sifre gelecek. O sifreyi al ve mesaji sil. Telefon numarasiyla birlikte sifreyi girerek hesabina ulas. Ilk is sifreyi degistir derim. Her seferinde sifre almak zorunda kalma. Aldigin sifreyi bir yere yaz unutma ya da. Sonrasinda fatura detayina gir. Vodafone ise daha detayli yardimci olabilirim. Asagida fatura tutari yazar. Faturayi incele de. Sonra detaya gir. 3 secenek var tarih tur vs. Yaziyor. Oradan numara/takma ad secenegini sec. Aramaya da numarayi yaz. Her ayki faturayi incele bu sekilde. En fazla 6 aylik gecmisi veriyor. Diger operatorlerde de buna benzer bir sey vardir.
Saoll buna gerek kalmadı sıkıştırsım ve itiraf etmek zorunda kaldı evet beni aldatmışş....

Back
X