• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni anlamıyor

asas22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
164
54
28
29
Merhabalar. 6 aylık evliyim eşim köyde büyümüş ben ise şehirde eşimle evlendikten sonra şehirde yaşamaya başladık işi şehirde çünkü. Malesef ki her haftasonu beni zorla köye ailesinin yanına götürüyor ben köyü sevmiyorum orada rahat edemiyorum haftasonlarımı orada geçirmek bana işkence geliyor eşim ise beni anlamıyor ısrarla kavgayla götürüyor yeni evliliğimi anlamadım sürekli onların yanındayız çok mutsuzum eşim köye gelmezsen ayrılırız diyor 😔 ne yapacağım kızlar ne yaparsam eşim beni anlar 😔

Lütfen evliliğiniz oturmadan, eşiniz sizi anlamadan, sırf kendi keyfini değil sizin de keyfinizi düşündüğü zaman çocuk düşünmeye başlayın tek tavsiyem bu.

Konu da yanlış yerde Mune Mune abla taşır etiketliyi

Merhabalar. 6 aylık evliyim eşim köyde büyümüş ben ise şehirde eşimle evlendikten sonra şehirde yaşamaya başladık işi şehirde çünkü. Malesef ki her haftasonu beni zorla köye ailesinin yanına götürüyor ben köyü sevmiyorum orada rahat edemiyorum haftasonlarımı orada geçirmek bana işkence geliyor eşim ise beni anlamıyor ısrarla kavgayla götürüyor yeni evliliğimi anlamadım sürekli onların yanındayız çok mutsuzum eşim köye gelmezsen ayrılırız diyor 😔 ne yapacağım kızlar ne yaparsam eşim beni anlar 😔
Eşiniz sizi anlamayacak , onu bir kere unutun. Ona siz onun eşiniz ve kocanız ne derse yapmak zorundasınız. Sizin boşanmaktan korkacağınızın ve onun istediğinizi yapacağının farkında, bunu kullanıyor ve kullanmaya devam edecek. Siz zaten gerekeni söylemişsiniz ,şimdi sizin karar vermeniz gerekiyor ben bu adamı böyle çekecek miyim yoksa cekmeyecek miyim?

Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunu? Ayda 1 kere gidin tamam da her hafta her hafta nedir yahu? Siz çalışmıyormusunuz, yada sizin aileniz nerde,sosyal çevreniz ya ne biliyim hafta sonları yapacak hiç bişeyiniz yokmu? Boşanmakla tehdit edilmez ömürde böyle geçmez kimse bulunmaz hint kumaşı değil çoluk çocuk yokken yolun başındayken boşanıyosa boşansın.

Evlenmeden önce bunları konuşmadınız mı
Konuştuk. Ben köyde doğup büyüdüm orada evimiz var gidip geliriz ordan kopamam dedi ama bu kadarı bana fazla geldi köy bile olmasa her haftasonu görüşmek zorunda mıyız? Ayrıca cuma gidip pazar dönüyoruz 😔

ok ayrılalım ozaman diyeceksin hanzoyaaa bak yaaa

sevgililik yada nişan döneminiz nasıldı ? yaşam şeklinizin nasıl olacağını daha önce konuşmadınız mı ? gittiğinizde sadece ana babasının evinde oturup zaman mı geçiriyor yoksa bağ bahçe işi mi yapıyor ?
çalışıyor musunuz ?

ben olsa bunca aydır beni kaale almayan insanla bir daha köye gitmem. evde otururum. dönmesini beklerim.
bir ihtimal aklı başına gelir.
eğer gelmiyorsa da ya bu deve güdülür ya da bu diyardan gidilir.

40 dk mesafesi var
Yakınmış.
Tavsıyem; ilk zamanlar bir şeylerin oturması gerektiğinden dolayı ve en önemli zamanlar bu ilk zamanlar olduğu için
İstemediğiniz şeyi yapmayın alışmasın!

Gerekirse kavga edin her hafta
Yanı tutumunuza bağlı bu durum.
Mesela her hafta degil de 15 gün de bir gidelim diyebilirsiniz. Kalmaya kesinlikle alıstırmayın
Ben hic gıdılmemesıne de karşıyım.
Anne baba sonucta. Bizimde evlatlarımız var.

Biz de mesela haftada bi yemeğe gideriz. Bana anormal gelmiyor
Hazır yemek, miS gibi 😀

Ailesine aşırı düşkün 😔

Yakınmış.
Tavsıyem; ilk zamanlar bir şeylerin oturması gerektiğinden dolayı ve en önemli zamanlar bu ilk zamanlar olduğu için

Mesela her hafta degil de 15 gün de bir gidelim diyebilirsiniz.

Hazır yemek, miS
Yakınmış.

Mesela her hafta degil de 15 gün de bir gidelim diyebilirsiniz. Kalmaya kesinlikle alıstırmayın

Hazır yemek, miS gibi 😀

sevgililik yada nişan döneminiz nasıldı ? yaşam şeklinizin nasıl olacağını daha önce konuşmadınız mı ? gittiğinizde sadece ana babasının evinde oturup zaman mı geçiriyor yoksa bağ bahçe işi mi yapıyor ?
çalışıyor musunuz ?

ben olsa bunca aydır beni kaale almayan insanla bir daha köye gitmem. evde otururum. dönmesini beklerim.
bir ihtimal aklı başına gelir.
eğer gelmiyorsa da ya bu deve güdülür ya da bu diyardan gidilir.
Nişanlılık dönemimiz olmadı tanıdığımda ailesine aşırı düşkündü bu durum beni rahatsız etmiyordu ama evlenince bu düşkünlük başıma bela oldu özlüyormuş ayrıca orada da hayvan bahçe işlerine yardım ediyor beni bırak evde öyle git diyorum karımı bırakmam diyor ama ben mecbur değilim ki 😔😔😔

Ahh neler demedim ki ne kavgalar ettim bu nasıl yeni evlilik diye artık çirkinleştim ayıp konuştum ama ne çare aklını yemiş köyle

Konuştuk. Ben köyde doğup büyüdüm orada evimiz var gidip geliriz ordan kopamam dedi ama bu kadarı bana fazla geldi köy bile olmasa her haftasonu görüşmek zorunda mıyız? Ayrıca cuma gidip pazar dönüyoruz 😔
E adam baştan söylemiş kopamam demiş. Kopamayan adamın ayda bir gideceğini düşünmediniz heralde

Back
X