- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.754
- 548
- 38
Bencede süper,

Ama bu yolları kazıya kazıya elde edeceksiniz

Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede süper,
Çok yorucuBencede süper,
Ama bu yolları kazıya kazıya elde edeceksiniz
Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez![]()
Sizin durum onu gosteriyorÇok yorucu![]()
İnanın başından söylemek zaten işi bitiriyor ben anlayamadım o kadar akıllı davranamadım baktım ki o mutlu kendimden ödün verdim ama sonra sonra durum beni yormaya başladı ben mutlu değildim ne zaman artık dışa vurdum kavgalara başladıkSizin durum onu gosteriyor
Ben kaynanama ilk gidip geldikten sonra söyledim mecbur kalmadıkça gitmem diye.
Annem garibim napsın.Annem işe girince beni köye gönderdiler. O kadar kötü günler geçirdim ki köyde. 1 sene kaldım, sürekli agladım. Ve babaannem 6 yaşındaydım bana evi temizletirdi. Amca kızım var. O benden büyük. O da hep evi temizletirdi. Şuan amca kızının kızı var. Kızı 12 yaşında falan. Kızına hiç iş yaptırmaz. Ama ben 6 yaşında ufacıktım.Bahçeyi süpürmeden okula göndermezlerdi. Yaşlı babaannem falan. Ölse gram yaş akmaz gözümden.İyyy baya igrencmis, hayır annen nasıl gönderdi öyle bir WC ye tek başına,WC bile denmez ama neyse
Çok iyi yaa. İdeal olması gerekenBen bayramdan bayrama gidiyorum![]()
Bencil ol bencil. Kendi mutlu olmadıgın ortama eşin için niye gidiyorsun. Madalya mı takacaklar sana. Yakında yüz göz olup degersiz olacaksın gözlerinde. İleride iyice yaşlansınlar temelli getirir kocan onları size. Hayır de gelmiyorum de. Zorla mı götürecek sankiİnanın başından söylemek zaten işi bitiriyor ben anlayamadım o kadar akıllı davranamadım baktım ki o mutlu kendimden ödün verdim ama sonra sonra durum beni yormaya başladı ben mutlu değildim ne zaman artık dışa vurdum kavgalara başladık
Bencil ol bencil. Kendi mutlu olmadıgın ortama eşin için niye gidiyorsun. Madalya mı takacaklar sana. Yakında yüz göz olup degersiz olacaksın gözlerinde. İleride iyice yaşlansınlar temelli getirir kocan onları size. Hayır de gelmiyorum de. Zorla mı
Bencil ol bencil. Kendi mutlu olmadıgın ortama eşin için niye gidiyorsun. Madalya mı takacaklar sana. Yakında yüz göz olup degersiz olacaksın gözlerinde. İleride iyice yaşlansınlar temelli getirir kocan onları size. Hayır de gelmiyorum de. Zorla mı götürecek sanki
Hayır gelmiyorumlara başladım ama çok geç oldu artık ya anlicak ya da herkes yoluna gidecekBencil ol bencil. Kendi mutlu olmadıgın ortama eşin için niye gidiyorsun. Madalya mı takacaklar sana. Yakında yüz göz olup degersiz olacaksın gözlerinde. İleride iyice yaşlansınlar temelli getirir kocan onları size. Hayır de gelmiyorum de. Zorla mı götürecek sanki
Eşin nasıl biri. Çok mu sinirli. Bu yüzden boşanılır mı?Sen çok mu sessizsin. Ben eşime ben annenle mi nikah yaptım, sürekli gitgel ne konuşcam, sürekli görüşmekten sıkılıyorum, bana farklı şeylerle gel gibi şeyler söylüyorum. Ama benim eşim sert bi insan degil. Ve bu yüzden boşanalım demez.Hayır gelmiyorumlara başladım ama çok geç oldu artık ya anlicak ya da herkes yoluna gidecek![]()
Eşim sinirli biri ve ailesine aşırı düşkün başkasının sözlerinede çok kulak verir tek gitmem ayıp köy bu seni sorcaklar ben ne cevap vericem herkes eşinle gidiyor gibi cevaplar veriyor yani tamamen bencil biri varsa yoksa kendisi ve çevresiEşin nasıl biri. Çok mu sinirli. Bu yüzden boşanılır mı?Sen çok mu sessizsin. Ben eşime ben annenle mi nikah yaptım, sürekli gitgel ne konuşcam, sürekli görüşmekten sıkılıyorum, bana farklı şeylerle gel gibi şeyler söylüyorum. Ama benim eşim sert bi insan degil. Ve bu yüzden boşanalım demez.
Senin yerinde olsam şöyle yaparım. Cumadan giderim anneme.Ben annemlerde kalcam derim.Ertesi gün gelirim. Tek gönder onu.Ki onunda 2 günü orada geçirmesi aşırı yanlış..
Çevresi derken çevre ne der anlamında boş düşünen biriEşim sinirli biri ve ailesine aşırı düşkün başkasının sözlerinede çok kulak verir tek gitmem ayıp köy bu seni sorcaklar ben ne cevap vericem herkes eşinle gidiyor gibi cevaplar veriyor yani tamamen bencil biri varsa yoksa kendisi ve çevresi
Benim eşimde aynılarını söylerdi.Annemler seni soruyor.Problem mi var diyorlar. Neden gelmedi diye.Bende eşime ben senin çantan mıyım sürekli gidecegim, kuyruk muyum ben derdim.Ki ben ilk evli oldugumuzda ana kuzusu, git anneni em falan derdim.Eşim üzülürdü. Halaa da der ki sen beni pısırık olarak görüyorsun der. Hayır derim. Ana kuzusu olarak görüyorsun der evet derim.Dedigim gibi eşim sinirli degil. Sakin biri. Sesini bile yükseltmez kavga ederken.Ben daha fevriyim. Eşim evde huzursuzluk istemiyor, bu yüzden baskı yapmıyor bana. Açıkcası eşim seninki gibi sinirli olsa evlenmezdim. Babam aşırı sinirliydi. Gercekten cok zor oluyor. İşe falan girsen peki. O zaman rahat edersin. Bu arada sakın çocuk yapma. Cocuk yaparsan torunu özledıler der. Hep bekler bunlarÇevresi derken çevre ne der anlamında boş düşünen biri
Eşinizden yana çok şanslısınız ufak tefek sorunlar muhakkak oluyor sizin adınıza mutlu oldum çözebildiğiniz için bizimki pek parlak durmuyor çünkü tüm iş eşte bitiyor. Çoçuk asla düşünmüyorum daha çok musallat olurlar temelli bırakmazlar beni ama bir işe girmeyi tek çözüm buluyorum belkide tek kurtuluşumBenim eşimde aynılarını söylerdi.Annemler seni soruyor.Problem mi var diyorlar. Neden gelmedi diye.Bende eşime ben senin çantan mıyım sürekli gidecegim, kuyruk muyum ben derdim.Ki ben ilk evli oldugumuzda ana kuzusu, git anneni em falan derdim.Eşim üzülürdü. Halaa da der ki sen beni pısırık olarak görüyorsun der. Hayır derim. Ana kuzusu olarak görüyorsun der evet derim.Dedigim gibi eşim sinirli degil. Sakin biri. Sesini bile yükseltmez kavga ederken.Ben daha fevriyim. Eşim evde huzursuzluk istemiyor, bu yüzden baskı yapmıyor bana. Açıkcası eşim seninki gibi sinirli olsa evlenmezdim. Babam aşırı sinirliydi. Gercekten cok zor oluyor. İşe falan girsen peki. O zaman rahat edersin. Bu arada sakın çocuk yapma. Cocuk yaparsan torunu özledıler der. Hep bekler bunlar
Adam gibi olsalardı ayda bir giderdimÇok iyi yaa. İdeal olması gereken![]()
Geneli sinir bozucu olabilir miAdam gibi olsalardı ayda bir giderdim
Açıkçası böyle olsun istemezdim
Sonuçta esimin annesi babasi.
Ama kadın çok rahatsız edici.
Sinirimi bozuyor.
Eşinizden yana çok şanslısınız ufak tefek sorunlar muhakkak oluyor sizin adınıza mutlu oldum çözebildiğiniz için bizimki pek parlak durmuyor çünkü tüm iş eşte bitiyor. Çoçuk asla düşünmüyorum daha çok musallat olurlar temelli bırakmazlar beni ama bir işe girmeyi tek çözüm buluyorum belkide tek kurtuluşum
Bende ayda bire düşürdüm. Ama bu zamana kadar gercekten yıprandım.Eşim halaa her hafta gidelim baskısı yapsa ayrılırdık herhalde.Adam gibi olsalardı ayda bir giderdim
Açıkçası böyle olsun istemezdim
Sonuçta esimin annesi babasi.
Ama kadın çok rahatsız edici.
Sinirimi bozuyor.