ılgınız ıcın butun kalbımle hepınıze tesekkur ederım. Keske gercek hayatta da boyle bır ıkı arkadasım olsa. Ama burada bıle olması benı rahatlatıyor ınanın.
angelnrcn 18 bıle degıl, bu ayın 12 sınde 14 aylık evlı olacagım... Bızde cabuk tukentı bır seyler belkıde... Ben kendımı bastan berı hıc yenı evlı gıbı hıssetmedım. Rayına oturtana kadar sanırım ben elıme bastonumu alırım.
chocolategirl, uzuldum senın ıcınde. Pekı sende yaramadı mı bu metod? Neden mutsuzsun hala? Cocugun var mı? Benım olmaması belkıde sansımdır.
Eflin08, ıstedıgım gıbı bır es olacak dıye ınanıyorum ıcten ıce... Cunku kendımı kontrol ettıgım zamanlarda bakıyorum onun ılgısı artıyor. Gercı su an tek sorunum ılgısızlıgı degıl ama, bu da bır sorun.
Ben genelde huzuru bozmamak ıcın sustum. Hakkını yıyemem, kımı zaman oyle cok ıncıttım kı sozlerımle onu, evet hatalıydı ama o kadar sozu ısıtıpte, sessızce oturması, sonra gelıp bana sarılması, her seyı duzeltecegıne soz vermesı de ıyıdır herhalde. Duzeltmedı, telafı etmedı o ayrı dert
Ah bır evımıze gecsek bayram edecegım valla, o vakıt en azından onunla aramızda kı o buyuk mesafeyı kapatmıs olacagız.
O kadar kendini kandırmaya meyillisinki eşin sana söz veriyor tutmuyor. Türkçesi seni o an için yatıştırıp oyalıyor ama sonuçta kendi ne isterse onu yaptırıyor ama bu davranışı bile kocan için artı puan olarak görebiliyorsun. Kendine gel biraz . Çocukluktan çık özgüvenli ol.Kafanı çalıştır.Kocamdır yeterki beni sevsin ben mutsuz olsam da olur mantığıyla nereye kadar.