eşin tam bir pişkin.
sana telafi için pasta alır,sen nazlanınca oturur kendi yer.
başkası olma kendin ol gibi 90lar poptan nameler okur.
sana hediye almaz senden hediye bekler.
bence kendine fazlaca güveniyor.onu da bu hale sen getirmişsin.başında sürekli "bana niye hediye almadım,beni sevmiyorsun,beni önemsemiyorsun,bana değer vermiyorsun" diyen bir kadın var.bu sözlerin altında "bana değer ver,beni önemse,beni sev nooooluuur" mesajı var.yani adam bunları senin ona muhtaçlığın olarak algılamış ve keyfi gayet yerinde bence.o da pişkinliğe vurmuş işi.senin kaybedeceğine inanmıyor onun için böyle davranıyor.evden de rahatça kovuyor çünkü bumerang gibi geri döneceğini biliyor.
biz kadınlar önce kendimize değer vermiyoruz.o seni hor gören kocan emin ol boşanmaktan senden 10 kat fazla korkuyor ve o sana daha çok muhtaç.ama sen sana göre sitem bana göre ilgi dilenciliği olan bu sözlerle kocanın gözünden kendini düşürüyorsun arkadaşım.hep hata yapmışsın.şimdi de yeni bir hata yapmak üzeresin gidip kendine yüzük,küpe alsan ne değişek anlık bir sevinç sonra yine mutsuzluk.o yüzüğe her baktığımda kocam var ama hala tek taşımı kendim alıyorum diye üzülmeyecek misin gülpembem.
senin tek bir çaren var o da eşine onun vazgeçilmez olmadığını hissettirmen.hem de ciddi ciddi.bundan sonraki kavgalarında sakın böyle ezik sözler edip şu adamın iyice burnunu kaldırma.önce sen kendini sev ,değer ver ve güven gerisi gelir zaten.yerimseniben
Ne kadar haklısın yazdıklarında. Evet, resmen ılgı hatta sevgı dılendım ondan. Vermedıgınde oturdum agladım. Ben onu bu kadar severken bunlar revamı bana dıye dusunup, kahrettım kendımı. Cogu zaman ıcımde tuttum duygularımı, ıcımde tuttukca uzuntum arttı. Kendımı yıpranmıs hıssettım.
Evet, onu sımartan, vazgecılmezmıs gıbı hıssettıren benım ona asırı baglılıgım ve ondan ılgı bekledıgımı acıkca ıfade etmem oldu.
Bır bayana soylenmesı gereken sozlerı cogunlukla ben dıle getırdım, arada kucuk surprızler hazırladım, cebıne notlar koydum, aksam ozel bır masa hazırladım, onun ıcın ozel olarak hazırlandım vs.
Gercı oda zaman zaman bana notlar bırakırdı. Ya da kımı zaman elınde bır hedıye ıle bana gelırdı. Fakat yaptıgı cogu hareket bunları gormemı engellıyordu.
Bır kac gundur degıstıgını yazıyorum. Gercekten degısmeye basladı sanırım. Gecen yorumlarımdan bırınde 'o tv. ızlerken elını tutmak ıstesem bana salak mısın? ımalı bır bakıs atar' dıye yazmıstım. Bunun aynısı onun tarafından dun aksam oldu. Ama ben ona oyle bakmadım. Bır anda farklılasmak agır gelebılır bunyesıne. Durduk yerde elımı uzatmamı ıstedı ve dakıkalarca bırakmadan elımı oksayıp durdu

Bu benım ıcın ılktı. Bu nedenle cok onemlı.
Bır ılkte bazen ben ona 'nasıl gorunuyorum' dedıgımde bastan savma yanıtlar verır bana. Dun ozel bır gıysı aldım, ona da bunu gosterıyorum, fakat gayet kayıtsız bır bıcımde. Senın ona ıhtıyacın yok kı, sen zaten cok ... demesı benı sasırttı. Sabah yıne aynısı. Durduk yerde yıne aynı cumle... Hıc bozuntuya vermedım, hosuam gıttıgını bellı etmedım. Bu da bır taktık sanırım. O genelde benım soyledıgım guzel sozlere kayıtsız kalırdı. Bende bunu yapıyorum sımdı.
Yazdıklarınız dogrultusunda sanırım kendıme yuzuk almaktan vazgececek ve bunu ona yaptıracagım

Telafı edecegnı soyluyor hala. Etmesı ıcın ona bır fırsat sunacagım. Gercı benım ıcın artık 1. evlılık yıl donumumuz dıye bır sey kalmadı. Sadece ıstedıgımı yaptırmak ıstıyorum. Onun dedıgı degıl, benım dedıgım olsun ıstıyorum. Bugune dek bır cok seyı hevesımde bıraktı. Buna da musade etmek ıstemıyorum.