Canım ya geçmiş olsun, senin psikolojini altüst ettiler işe kontrontre olamamışsındır o yüzden olmuştur çok üzüldüm gerçekten. Muhasebecisin sanırım nasıl oldu ki, şirket üslenmedimi cezayı.
Bak kendini harap edersen olan sana oluyor, onların yüzünden 3 ay boşuna çalışacaksın.
Aslında eşine de kabahat veriyorum, daha başından söyleseydi çağırsaydı annesini bunların hiçbiri olmazdı.
Ne kavga ederdiniz ne kendinde olmadığın için ceza ödemek zorunda kalırdın.
İşte bu yüzden arkadaşlar sadece sana değil herkese sözüm, kendimizi kullandırtmayalım, biraz da bencil olalım kendimizi düşünelim.
Halbuki açık olmak, yüze söylemek en doğrusu.
Neyse canım geçmiş olsun, umarım sadece bununla kalır artık sana başka bir zarar veremezler.
Bak kendini harap edersen olan sana oluyor, onların yüzünden 3 ay boşuna çalışacaksın.
Aslında eşine de kabahat veriyorum, daha başından söyleseydi çağırsaydı annesini bunların hiçbiri olmazdı.
Ne kavga ederdiniz ne kendinde olmadığın için ceza ödemek zorunda kalırdın.
İşte bu yüzden arkadaşlar sadece sana değil herkese sözüm, kendimizi kullandırtmayalım, biraz da bencil olalım kendimizi düşünelim.
Halbuki açık olmak, yüze söylemek en doğrusu.
Neyse canım geçmiş olsun, umarım sadece bununla kalır artık sana başka bir zarar veremezler.