Evet kesinlikle elefera huzurun varsa sorun kalmıyor zaten , benim en önemli sorunum eşim çok değişik bi yapıda ayrı kültür ve memleketteniz zaten.. Epeydir yazmak istedim senin benimle ilgili yorumlarını okudum da pek sorununu algılayamadım yazdın hep bana fakat zaman bulamaf-dım bir de hangi birinden bahsedeyim o kadar çok ki problemler kısaca özet yapacam sana ;
1-beni dinlemeyen yaban bir yapısı var
2-her durumda benci kişiliğe sahip
3- ben batılıyım o ise doğu tarafına yakın acaip farklar var
4-her kavgada agzından çok pis kelimeler çıkartan bir insan ( Kaşar vs vs ) sitede ayıp olmasın şimdi
5- benim için yaptıklarını başa kakabilecek bi yapıda ( memleket değiştirip bnm memleketime geldi mesela bu her zaman gündemdir bizim evde ben senin için geldim geldin ama be kardeşim rahat vermiyorsun )
6-ben çalışıyorum zaman zaman mesai yapan bir insanın işim çok aşırı yoğun 9 dan snra çıkacaksam eger tlf açarım gel beni al derim gelir alır 2 gün geçer o gün nerden geliyordun sen der bana???? Gerçekten buna yorumlarınız bekliyorum ( işyeriminde kapısından alır )
7- akşamları şirketi arıyorum 6 da çıkıyormuşun eve 8.30 geliyorsun nerden geliyorsun der bea adam ara cebimden o zaman beni sen nerdesin ayrılma yerinden ben geliyoruım de , bu kadar basit ...
8- İftira hemen agzında yukarda yazdığım gibi...
9- Benim sosyal yaşantım çevrem çok tu 1 seneye yaklaşıo evlilik hepsini bitirmeyi başardı kimine bunun ayağı kaçık dedi kimine bu nasıl konuşuo eve sokmam dedi dışarda yasak görüşmen dedi yani o burda yabancı ya bnm çevrem olması onu sarmadı...Hatta bi kaç arkadaşımla epey bi sorun yaşattı
10- benim tüm arkadaşlarıma iş yeri veya dışarda evli bekar hep evin tüm sorunlarını anlattı ve hala anlatıyor bense dolaylı olarak hepsini duyuyorum .. Kendine bunu ifade ettiğimde ise anlatırım anlattırma o zaman bana sen diyor...
11-çok saygısız evde saygı diye bir şey yok yemek koyarım bana kızdımı kavga edildi sofranın başına gelir '' BEN YEMEK YEMİYORUM '' kendin otur ye der çeker gider ,ben zaten yorgun argın zor yapıyorum akşam yemeği ne tadı kalıo nede tuzu ... Lanet olsun diyorum içimden ya çöpe sallıyorum yemeği yada az kendim yerim sigara üzerine sigara ondan snra ...
12-ailesi asla ii yönde yönlendirmiyor bana 1.5 aylık evli iken itti beni başım duvara denk geldi tomogrofi falan çekildi bunlar falan annesine göre çok normalmiş onlarda yaşamış evli iken olmuş yani arkadaş ben çekmeye sabır etmeye gelmedim evlilik karşılıklı anlayış ya sen bana hem nasıl vurmaya itmeye kalkarsın bu konu zaten tamamen içimde bi kin yarattı...
13-Bne çalışıyorum allaha şükür paraya ihtiyacım yok orta yollu kazanıyorum , ama bana hiç 5 kuruşu geçmedi ilk 7 ay falan bnm maaşım borçlara yetmiyordu babamdan yol parası alıyordum sormazdı sigara ve yol paran var mı diye o kadar ilgisiz davrandı o dönem...Şimdide para alışverişimiz yoktur ben o eve girdim kendi param çıktım çıkıyorum kendi param...
14-gider araba almaya kalkar bnm haberim yok ev alalım derim senin üzreine hayatta yapmam der güvenim yok der ya benm hiç güvenim kalmadı ki zaten avukata bile verdim boşanmak istemiyorum dedi söylüyorum neden tmm demedin boşanma konusunda diyorum ben boşanmak istemiyorum demedim sen yalnış biliyorsun diyor eee avukatın yanındayım bende dinliyorum onun tlf da ne dediğini .. Kısacası böyle işte
15-ha birde çok baskıcı artık evden işe işten eve gidip gelmekten yakında bunalıma gireceğim , bu arada ona sinirimden zona oldum şükür geçti smnrasında acaip baş agrısı dadandı bayılıyordum sokaklarda ...
16- küser bide konuşma aylarca konuşmaz evde yardımcı da değil arada bir canı istecekte yemek yapacak elinde kumanda tv karşısında be adam koltuğu gece 11 de görüyorum çoğu zaman ben,yardım etsene ...
17Ha bu aralarda sık içiyor içincede agzından çıkanı kulağı duymuyor ...
Daha aklıma gelirse yazarım bunlar bnm 10 ay içinde gözlemlediklerim bakalım yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar .....
10 ay mı
???!!!