Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden sormadım bırde bılıyor musun?Bir de canım annen geldiğinde onların gelmemesi senin elinde bir koz iyi değerlendir. Gerektiği yerde söylemekten çekinme, hatta eşin de bilsin senin onun ailesinin yine de gelmesini beklediğini. Yeri gelince o da söyler belki onlara.
ay bu duayı bende çok ettim biliyomusn inşallah ozamn anlıcaklar ne hissettiğimizi benim nişan günümü mahvetmişlerdi bide su üstüne çıkmışlardı hiç unutmam ozamn yaptıklarını ve tabiki sonrasını evt umarım kendi kızlarıda yanı şeyleri yaşar.
tatlım geçmiş sayfalara bakıyorumda biraz göremedim görümcelerinin yaşları kaç acaba,okuyorlarmı?
Sibel sana cevap yazacaktım sonra baktım yoksun vazgeçtim. Canım öncelikle eşin zaten anlamış abisinin yaptığı haksızlığı, büyük ihtimal de iyi niyetli olduğu altınlarınızı verdiğiniz için pişmandır.
Bildiği şeyleri tekrar tekrar söylemenin anlamı yok, hatasını anlayan bir insana ben demiştim demek doğru değil.
Ancak olan oldu, şimdi bu durumdan nasıl çıkabilirsiniz onu düşünmelisiniz.
Abisinin size borç vereceği yok, kendini düşünen bencil biri anladığım kadarıyla.
Bence takibe düşmeden bir bankadan tüketici kredisi çekin ve kartların borcunu ödeyin, bunun için özel kredi var.
Taksit taksit ödeyin borcunuzu, biraz da idareli harcayın.
Eşine bileziklerimi geri ver, hemen al deme, adamın zaten borçlarını ödemeye gücü yok, bir de bunun için üzme onu.
Erkekler para konularında kadınlardan daha hassas oluyorlar, sağlık olsun ilerde yenilerini alırsınız.
Eşinin bu olaylardan sonra da abisine ailesine aynı şekilde davranacağını sanmıyorum, genellikle bizi kızdırmak için söylerler ama zamanla değişiyorlar inan bana.
Eşine kızarak, bağırarak anlatma, çok doğru zamanlarda inceden lafını söyle.
Mesela eşin hesap kitap yaparken ona meyve, kahve ya da çay getir, de ki "abin keşke bize biraz borç verseydi borçlarımızı ödeyince geri verirdik, niye vermedi ki"
Yani içten fethet kocanı, altınlarımı geri isterim diye daha da sıkarak değil.
Ayrıca eşin başlarda seni terslese de o da çok farkında herşeyin, zamanla sana hak verecektir.
Benzer şeyleri yaşadığım için söylüyorum.
Benim eşim biz nişanlıyken benim maaşımı çekip ailesine verirdi, evlenince kendini ailesine adadı.
Sonra baktı ki birbirimizden başka kimsenin bizi düşündüğü yok, şimdi bir şey istiyorlar tersliyor, yapmıyor, bazen gelip bana dert yanıyor.
O yüzden ümüdini kaybetme. Ben de eşimin değişeceğini düşünmezdim.