Eşim beni beğenmezse :(

sorumvarbenim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
24
12
3
30
Boyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :(

Insulin direnciniz falan olabilir bir ic hastaliklari doktoruna muayene olun once. Ne genis basenliler vardi sporla erittiler valla hepsini, sporun yapamadigi sey yok. Youtubeda bir suru video var, bol bol yapin, mutlu, kendinden emin gelin olun. (Youtubeda bodyproject diye aratip cikan videolara bakin)

Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :KK43:
Rojda nin dedi dogru spor uygulamalri veya youtubdan bak, spor minderi yetiyor, her aksam yap bir süre sonra farki görceksin

Ya böyle düşünme sen aynaya baktığında nasıl hissediyorsun o önemli. Unutma sen kendine değer ver ki eşte versin. Kendini beğen oda beğensin. Her erkek takıntı yapmaz bunu sanırım benim kocam hariç o biraz takıktır kiloya mesela. Ama ben çok duydum seveni.Ama sen önce sağlığın için güzel bi diyete başla bölgesel zayıfla

Çok takılcak bir sorun değil bence üzülmeyin dediğiniz gibi önce sağlığınız için zayıflamanız lazım, isterseniz doğru bir diyet programı ve Spor yaparak bunu başarabilirsiniz, eşiniz olucak kişide, şuan sizi beğeniyor ki, sizinle nikahlanıcak.

Adam sorun etmemiş ki nikahımız var diyorsunuz.
psikolojik olarak buna çok takılmayın bnce düşündükçe takılırsınız.
önemli olan sizin azimli olmanız hepsi bu. diyet ve sporla yapamayacağınız hiç bir şey yok inanın .. siz kendnize inanırsanız yol açılır. .

Tabiki zamanla verirsin çabalayarak ama kilonu dert ettiğini eşine söyleme
Özgüven herşeyin başında geliyor şimdiye kadar çevremde gözlemlediğim budur
Kilolu ama özgüvenli insan zayıf ama özgüvensiz insandan daha çekici geliyor erkeklere. Eşin de seni biliyor ki evleniyorsunuz. Uygun kıyafet aldıysanız sorun etmeyin

Eşiniz niye begenmesin. Kaç kilo oldugunuzu goruyor zaten, kiyafet cikinca da farkli bisey beklemiyordur. Evlendiginize göre begeniyor demek ki. Kilo vermek istiyorsaniz da yine verin elbet spor, diyet uygulayin ama boyle kisa surede kilo verdirecek şok diyetlere sokmayin kendinizi cunku kisa surede verdiginiz kiloyu fazlasiyla geri alabilirsiniz.

Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :KK43:
E eşin farkında değilmi canım senin vücut orantılarının artık evlencek raddeye gelmişsiniz onu mu dert edicek bi de kilo bu 2 ay çalışmayla erir gider dönüşü olmayan da bişey değil

Eşin seni beğenmiş ki evleniyor, bu konuyu bu kadar kafana takıp öz güvenini kaybetme ama kilo vermelisin sağlığın için. 77.7den 61.5e diyetisyensiz kilo verdim diye konum var diyet başarı öyküleri bölümünde, okumanı tavsiye ederim, belki sana bir ışık yakar. Burada uzun uzun yazmayayım. Kendini sev beğen ama kilo vermeye çalış mutlaka. Her şey gönlüne göre olsun inşallah

Yakın zamanda nikahınız varsa kilolarınızı biliyor ve sorun etmiyor demektir ama siz ilk önce kendiniz için kilo verin, çok fazlanız var.

164 cm boya 88 kilo epey fazlaca.. 75-80 gösteriyorum diye avutmayın kendinizi o da çok fazla. Son dakika sıkışacağınıza birkaç ay önce sıkı diyet ve spora başlasaydınız keşke.. Gencecik bir kızın böyle bir bedene sahip olması çok üzücü,eşinizi bilmem ama ben olsaydım beğenmem imkansızdı kilolu birini

Konu başlığını eleştirmeye geldim..

Çevrende hiç bir erkek ya eşim beni beğenmezse diye düşünüyor mu ?
Yada şuan evleneceğin şahıs bunu düşünüyor mu?
Veya sen ya evlenince eşimi beğenmezsem diye düşündün mü?
Eşin mor, kırmızı vb saç seviyor diye gidip boyatacak mısın ?
Yeşil/mavi/ela göz sevse lens mi takacaksın ?
Bir insan seni sevmiyorsa, beğenmiyorsa ne yaparsan yap sevmez beğenmez zaten.
Bu düşünceleri kafandan atmazsan zaten sen dal gibi de olsan başka şeyler bulacaksındır sonu gelmeyecektir..

Rica ederim kendine güven, güvenmediğin sürece bu hayat seni ezer.
Bazı şeyleri eşin arkadaşın için değil kendin için yap .

Ben de kilomdan en az 10 kilo eksik gösteririm. Kilomu duyunca şaşırır insanlar. Bu hep böyleydi. Mesela 1.62ye 51 kilo olan kardeşimle 1.65e 66 olan ben aynı kıyafetleri çok rahat giyerdik.yani kıyafetin esnek olmasına da gerek yok hani birimize dar birimize bol gibi de düsünmeyin. Neyse bu aralar pandemi ile birlikte kilo aldım. Yine kilomu duyan hadi canım diyor. Ama giysiler çıkınca daha farklı görünüyor sonuçta. Yani esin biliyordur zaten her zaman geçerli değil. Ben anladım konu sahibini. Ama eşinizin beğenmeme gibi durumu olmaz onu kim beğensin:) zaten 80 kilo görünseniz de çok bir fark yok. Şok olacağı bir şey yok. Siz kendiniz rahatsız oluyor iseniz verin kilo.

4. Zayiflama ekibindeyiz.
Bende çok iş e yaradi. Gekmek istersen

Kilonu belli edecek şekilde giyin. Nişanlının tavrı ne olacak anlarsın.
Zaten farkındadır bence. Belki hafif kilolu kadın seviyordur.
Yada takmıyordur.
Takıyor gibi olursa açıkça konuşursun. Ben kilo vermeye çalışıyorum ama İlerde bunu sorun yapar mısın diye endişelerim var dersin.

Back
X