• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni beğenmiyor

Böyle konuları okuyunca demoralize oluyorum

Biz hep erkeklerin ilgisini çekmek için bir şeyler yapmak zorunda kalan taraf oluyoruz

Saç rengini değiştir,süslen püslen, evde onu mutlu et, ilgisini çek,gönlünü eyle ....

Neden ya

Valla bazen yalnız olmaktan şikayet ederdim artık edemiyorum, küçücük çocuklar bile kocalar kadar nazlı değil ...

yok arkadaş ne kendine bak diyeceğim ne başka şey cidden kaçan kovalanıyor. ama yakaladığında adamı çok memnun et ki bi dahakine yine kovalasın. :17:

demem o ki, benim de eski konularımda var ilgisizlik, cinsel sorunlar ama şimdi ben kaçıyorum o kovalıyor. valla baktım kendime makyaj da yaptım seksi de giyindim. yok kilom varmış, yok göğüsüm sarkmış, yok selülit. sonunda boşverdim, başladım film izlemeye, kitap okumaya. kötü davranmadım ama sırnaşmadım da.

şimdi yalvar yakar peşimde :23: benden güzeli yok :9: elinin altında olmamak lazım.

yok arkadaş ne kendine bak diyeceğim ne başka şey cidden kaçan kovalanıyor. ama yakaladığında adamı çok memnun et ki bi dahakine yine kovalasın. :17:

demem o ki, benim de eski konularımda var ilgisizlik, cinsel sorunlar ama şimdi ben kaçıyorum o kovalıyor. valla baktım kendime makyaj da yaptım seksi de giyindim. yok kilom varmış, yok göğüsüm sarkmış, yok selülit. sonunda boşverdim, başladım film izlemeye, kitap okumaya. kötü davranmadım ama sırnaşmadım da.

şimdi yalvar yakar peşimde :23: benden güzeli yok :9: elinin altında olmamak lazım.

AYY canım benim inşallah benimde öle olur aynen hepsini uygulcam inşallah işe yarar

mrb arkadaşlar daha öncede konu açmıştım,eşimle cinsel sorunlarımız var diye,şimdide eşimle vakit geçirememekten muzdaribim,yine arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben yanlız kaldım daha 9 aylık evliyim haftanın 3 günü dışarda,ben sanki evde hizmetçiyim beni farketmiyo bile ,sevdiğini falan söylüyo ama uygulama yok,benimle vakit geçirmekten zevk almıyo zaten cinsel anlamdada pekistekli değil,napıcam bilmiyorum,evlenmeden önceki halinden eser yok,bıktım artık annemlerle konuşuyorum sabret diyorlar,sabır sabır daha ne kadar Çok seviyorum eşime düzelsin istiyorum,kendimi ev arkadaşı gibi hissediyorum,sizce geçici bir durum mu yoksa devam eder mi,lütfen görüşlerniz çok önemli benim için

azıcık dişini sık ve onun kendisini senin şimdi hissettiğin gibi hissetmesini sağla. benim eşimde bir zamanlar eve gelince geçrdi tv başına gece yatana kadar bide sadece onun istediği izlenirdi sonra bende o tv izlerken nete girmeye başladım ama aynı odadayım baktım tık yok. aldım bilgisyarı geçtim mutfağa yada başaka odaya. ilk gün pek anlamadı sonra niye gidiyosun dedi. tv izliyosun bende senin izledğini sevmiyorum boşa gürültü kaldırmıyo kafamda burda takılıyorum dedim. bide video falan izleyip gülüyodum mutfakta. ondan sonra nezaman bilgisayrı elime alsam hehhh yine gidiyosu diyodu. bende ordada oturuyorum burdada en zaından orda eğleniyorum dedim.sonra bigün baktım bırakmış tv yi gelmiş mutfakta benle video izliyo :))) hadi içeri gidelim sarılıp tv izleyelim söz istediğin kanalıda aççam diyo:9:
gerçi şimdi çock var ben onu ihmal ediyorum.

bide evde hep seksi giyin ama ondan uzakta dur gözüne gözüne sokma yani. seksi dediysem. gecelikle yada çok çok açık kıyafetle değil. ufak tefek dekolteyle. çünkü gözünüde doyurmamak gerek :))

Son düzenleme:
bende dün akşam eşim uyuyorken biraz bilgisayarını karıştırdım
orda sexy resimlere baktığını gördüm
biraz gıcık oldum
o yüzden googledan sexy ve yakışıklı erkek resimleri buldum
bi kaç tanesini masa üstüne serpiştirdim, sanki yanlışlıkla orda unutulmuş gibi, bi kaç tanesini geri dönüşüm kutusuna attım
googledanda bol bol renkli gözlü erkekler, yakışıklı erkekler, iç çamaşırlı erkekler, nihat altınkaya resimleri diye arattım geçmişten görsün onları diye
gözü yakışıklı görsün
güzelin güzeli varsa yakışıklınında yakışıklısı vardır
bakalım bilgisayarını açıp gördüğünde nasıl tepki verecek merak ediyorum :27:
kendilerini bi pok zannediyolar zaten :27:

Son düzenleme:
biraz gıcık oldum
bi kaç tanesini masa üstüne serpiştirdim, sanki yanlışlıkla orda unutulmuş gibi, bi kaç tanesini geri dönüşüm kutusuna attım
googledanda bol bol renkli gözlü erkekler, yakışıklı erkekler, iç çamaşırlı erkekler, nihat altınkaya resimleri diye arattım geçmişten görsün onları diye
gözü yakışıklı görsün

Ay çok güldüm :1::1::1: Şimdi kesin bunun dönüşü olacak yalnız demedi deme görmesi imkansız :1:

Ay çok güldüm :1::1::1: Şimdi kesin bunun dönüşü olacak yalnız demedi deme görmesi imkansız :1:

kafama taktığım tek şey ne biliyomusun
annem bizle kalıyo ve oda bilgisayar kullanıyor ama kendi laptopu var, çok nadir eşimin bilgisayarını kullanır
umarım o resimlere annemin baktığını düşünmez :60: :60: :60:

yada annem otursa o pc ye baksa eşimin baktığını sanacak dicek ki damat gay olmuş :60: :60:

ama çok az ihtmal, eşim anlar benim baktığımı, kesin anlar
bi akşam olsunda bakarukk :1:

Son düzenleme:
kafama taktığım tek şey ne biliyomusun
annem bizle kalıyo ve oda bilgisayar kullanıyor ama kendi laptopu var, çok nadir eşimin bilgisayarını kullanır
umarım o resimlere annemin baktığını düşünmez :60: :60: :60:

yada annem otursa o pc ye baksa eşimin baktığını sanacak dicek ki damat gay olmuş :60: :60:

Seninle konuşma yapıyormuş annen hakkında bak canım üzülme sakın sana bi şey söylcm diye :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yerinde olsam bende gezerdim o cıktımı bende cıkardım dısarı uzak yakın anneme ablama komsuma gıderdım arkadasıma giderdim madem gitmemi istemıyomu ya benle otursun yada benle gelsın bıkmadan yapardım bunu. ki eşim şimdı bensiz cıkacak olsa bazen mesaıye kalıyor falan sen kendince bi program yap su kadar zaman gelemem diyor. senin zamanını çalmak ne demek. bekar arkadaslarından uzaklastır hatta ailesine söyle derim

biraz gıcık oldum
gözü yakışıklı görsün

nefret ediyorum erkeklerden artık

Bence tek sorun arkadaşlarının hala bekar olması.Şahsen ben arkadaşlarımlayken ya da başka meşgalelerim varken sevdiğim kişiyi çok az düşünürüm.Eşiniz de aynı şeyi yapıyor;arkadaşları teker teker evlenince size dönecektir.Bu süreç sabır istiyor muhakkak ki.Kendinize yeni uğraş alanları bulmalısınız.Sosyal hayat içerisinde üstlendiğiniz her görev,size olan merakını arttıracaktır.Tüm gün evdeyseniz ona anlatacak bir şeyiniz yok demektir.Çıkın gezin,arkadaş edinin.Sık sık sevgi göstermeyin bu arada da.Muhakkak size yönelecektir:42:

mrb arkadaşlar daha öncede konu açmıştım,eşimle cinsel sorunlarımız var diye,şimdide eşimle vakit geçirememekten muzdaribim,yine arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben yanlız kaldım daha 9 aylık evliyim haftanın 3 günü dışarda,ben sanki evde hizmetçiyim beni farketmiyo bile ,sevdiğini falan söylüyo ama uygulama yok,benimle vakit geçirmekten zevk almıyo zaten cinsel anlamdada pekistekli değil,napıcam bilmiyorum,evlenmeden önceki halinden eser yok,bıktım artık annemlerle konuşuyorum sabret diyorlar,sabır sabır daha ne kadar çok seviyorum eşime düzelsin istiyorum,kendimi ev arkadaşı gibi hissediyorum,sizce geçici bir durum mu yoksa devam eder mi,lütfen görüşlerniz çok önemli benim için

senin kahve yada resim falına bakayım istersen neler oluyormuş görelim...
xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz gıcık oldum
gözü yakışıklı görsün

:9::9::9::9::9::9::9::9: ya çok komiksin aklınla bin yaşa :9::9::9::9::9::9: bu arada avatarını da çok beğendim hatta bayıldım :1::1::1::1:

slm arkadaslar bende esımden yana sızlere sıkayette bulunayım bende daha dun aksam esımın azından bana kömüşşş gibi kadınsın

lafını duydua ama ben onun azından alısmıstım o laflara bıde kalkıp.kızıma kızım metreyı getır annenın ölçümünü alayım kesin

annenin ölçüleri 1.5 metredır her yerı dıye soyledı kızıma kızım bıle cok bozuldu babasının o lafına benım halımı dusunun artık

kendıde cok zayıf degıl dı aslında daha bır kac aya kadar bu sene ıs degısıklıgı nedennıyle baya bı zayıfladı ama bende sıgarayı

bıraktıgımdan berı 3 ayda tam 5.5 kılo aldım bıde esım bana oyle dedıkçe benımde ııce sinirli bişiler yemem gelıyor gıcık oluyorum bu

huyumaaa ben yaa allahım bu mubarek aylarda tek ıstedıgım benım oyle bır zayıflatkı artık ınsanlar bana acısın ya bıktım esımın

benı alaycı küçümseyıcı laflarındannnnn :((((((((((((:43:
Kod:
:43::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
slm arkadaslar bende esımden yana sızlere sıkayette bulunayım bende daha dun aksam esımın azından bana kömüşşş gibi kadınsın

lafını duydua ama ben onun azından alısmıstım o laflara bıde kalkıp.kızıma kızım metreyı getır annenın ölçümünü alayım kesin

annenin ölçüleri 1.5 metredır her yerı dıye soyledı kızıma kızım bıle cok bozuldu babasının o lafına benım halımı dusunun artık

kendıde cok zayıf degıl dı aslında daha bır kac aya kadar bu sene ıs degısıklıgı nedennıyle baya bı zayıfladı ama bende sıgarayı

bıraktıgımdan berı 3 ayda tam 5.5 kılo aldım bıde esım bana oyle dedıkçe benımde ııce sinirli bişiler yemem gelıyor gıcık oluyorum bu

huyumaaa ben yaa allahım bu mubarek aylarda tek ıstedıgım benım oyle bır zayıflatkı artık ınsanlar bana acısın ya bıktım esımın

benı alaycı küçümseyıcı laflarındannnnn :((((((((((((:43:
Kod:
:43::43::43::43::43::43:

canım dua mı ediyosun kendine bedduamı. zyıflarsın sigara ilk zmanlar bırakıldığında bikaç kilo aldırıyo ama bünye alışıncada geri veriliyo kilolar sna tavsiyem sigarayı bırakıp ciğerlerinide temzlemişken spor yap. hem kilo verir hem kaslarını toparlarsın. eşin için değil kendin için tabi.

Back
X