eşim beni bıçakladı:(

meltem_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
142
1
96
Ankara
arkadaşlar eşimi aslında çok seviyorum ama o beni gözünü kırpmadan bıçakladı ailesi yüzünden:(((
ŞİMDİ aslında boşanmak istiyorum ama kendi ailemlede sorunlar var ANNEMLERDE DE YAPAMAM ARTIK.Bİ TANEDE ÇOCUĞUM VAR NE YAPCAM NASIL YAPCAM BİLMİYORUM ÇIKMAZDAYIM LÜTFEN BANA AKIL VERİN:(:sinifsinif:

arkadaşlar eşimi aslında çok seviyorum ama o beni gözünü kırpmadan bıçakladı ailesi yüzünden:(((
ŞİMDİ aslında boşanmak istiyorum ama kendi ailemlede sorunlar var ANNEMLERDE DE YAPAMAM ARTIK.Bİ TANEDE ÇOCUĞUM VAR NE YAPCAM NASIL YAPCAM BİLMİYORUM ÇIKMAZDAYIM LÜTFEN BANA AKIL VERİN:(:sinifsinif:
ah canım benimm??
bunun nedenini merak ettim neden ailesi yüzünden sana böyle bişey yapar???
aklım almıo yaa:(
çok üzüldüm gerçekten..
kendi kendine bakacak durumdaysan ayrıl dicem ama seviyorum diosun.
ben bile çıkmazda kaldım ne dicem bilmiyorum....

Ailende sorun olması yapamama sebeplerın hayatının tehlıkede olmasından daha mı önemli?

Ustelık cocugunda var.Senı bıcaklayabılecek kişiliğe sahip bırısıyle aynı ortamda hadı sen kaldın da cocugunu oyle bır ortamda nasıl buyutmeyı dusunursun?

KOLUMDAN BIÇAKLADI BENİ:(SONRA BEN ANNEMLERE GİTTİM ordada yapamadım gidecek başka biyer olmadığı için GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM:(

ANNEM ESKİ KAFALIDIR ELALEM NE DER:(o senin eşin felan deyip durdu:(BENDE FAZLA SEÇENEK OLMADIĞINDAN ŞUAN KATLANIYORUM

Bıçakladımı ? :1shok: şikayetçi oldunmu ? Gerçi hastane polisi devreye girmiştir. Sakın bıçağın üstüne düştüm şöyle oldu böyle oldu deyip olayı örtbas etmeye çalışma....Canım bugün bıçaklayan yarın neler yapar bilemiyorum ...Allahım korusun seni...Çok üzüldüm geçmiş olsun...

Can güvenliğinizin olmadığı bir yerde yapabilecekmisiniz peki?
Bir an öcne ayrılın..aile..bir akraba..bir eş-dost yanına yerleşin geçici olarak
Şikayet ettiniz mi?NAsıl bir işlem yapıldı o adam hakkında Çok üzgünüm çoook
Fecii oldum yaa,ne biçim adamlar var akannehir

Allahım...
Allahım..
Sakin olup yazmalıyım di mi?
Arkadaşım rapor almadınız mı?
3,5 gün sıkın dişinizi adli tatil bitiyor,açın davanızı hakim bu adamı hapse bile koyar.
Alırsınız tazminatınızı,nafakanızı yaşarsınız mis gibi..

bıçakladımı ? :1shok: şikayetçi oldunmu ? Gerçi hastane polisi devreye girmiştir. Sakın bıçağın üstüne düştüm şöyle oldu böyle oldu deyip olayı örtbas etmeye çalışma....canım bugün bıçaklayan yarın neler yapar bilemiyorum ...allahım korusun seni...çok üzüldüm geçmiş olsun...
beni eve kitledi hastaneye gidemedim kendi çabalarımla iyileştim ama ben unutamıyorum bu olayı:(

ANNEM ESKİ KAFALIDIR ELALEM NE DER:(o senin eşin felan deyip durdu:(BENDE FAZLA SEÇENEK OLMADIĞINDAN ŞUAN KATLANIYORUM

Kötü bir durum,allah yardımcın olsun..
ama arkadaşım yazılarını küçük harfle yazarmısın..hem forum kurallarına aykırı hem de bağırıyorsun gibi algılıyorum...

[ı]can güvenliğinizin olmadığı bir yerde yapabilecekmisiniz peki?
Bir an öcne ayrılın..aile..bir akraba..bir eş-dost yanına yerleşin geçici olarak
şikayet ettiniz mi?nasıl bir işlem yapıldı o adam hakkında çok üzgünüm çoook
fecii oldum yaa,ne biçim adamlar var akannehir[/ı]
sığınabileceğim kimsem yok maalesef şikayetçide olamadım.gidemedim biryere

KOLUMDAN BIÇAKLADI BENİ:(SONRA BEN ANNEMLERE GİTTİM ordada yapamadım gidecek başka biyer olmadığı için GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM:(

geri dönün annenize.. lütfen. bir köşede yatsanız bile hayatınız daha kıymetli. aynı şeyin olmayacağı ne malüm. ve bu sefer bıçağın kalbinize girmeyeceği...

KESINLIKle bişiler yapmalaısın nasıl yapamadın birsey arkadasım annenlere gitmeden rapor almalıydınn süründürmelıydı n o aadamı :uhm:

Back
X