eşim beni bıçakladı:(

arkadaşlar eşimi aslında çok seviyorum ama o beni gözünü kırpmadan bıçakladı ailesi yüzünden:(((
ŞİMDİ aslında boşanmak istiyorum ama kendi ailemlede sorunlar var ANNEMLERDE DE YAPAMAM ARTIK.Bİ TANEDE ÇOCUĞUM VAR NE YAPCAM NASIL YAPCAM BİLMİYORUM ÇIKMAZDAYIM LÜTFEN BANA AKIL VERİN:(:sinifsinif:

ablan veya abin veya her hangi biri sana destek olabilecek kimse yokmu?
Kendi ayklarin uzerinde durma imkanin yokmu?
Annen lerde niye kalamiyosun? kocana kactinmi yoksa?

sok sok oldummmmmmmmmmmmm ayyyyyyy inanamıyorum ya sana suan bunu yapan kimbilir yarın neler yapar???????? CANIM YA RABBİM YARDIMCIN OLSUN.......ÜZÜLDÜM

canım konuyu doğru dürüst bi anlatır mısın? neden seni bıçakladı ki kocan...eve kapattı çıkarmadı falan diyorsn ama annemlere gittim ordada duramadım demişsin önceki mesajlarda da hangisi eve mi kapattı seni olaydan sonra ailene mi gittin??? hiç anlamadım

böyle bişey yapmasının nedeni neydi?
ailen nasıl sahip çıkmıyor sana ya...
cocugun kaç yaşında? bu olay olurken yanınızdamıydı?
mahkemeye ver eşini bence. atsınlar içeri... sende alır tazminatını,nafakanı mis gibi yaşarsın.
buna katlanılır mı ya?

valla bır kadın bukadar yazılana duyarsız kalıyosa adam eve hapsedıyo ama elının altında ınternet var kımseye sıkayet edemıyo anne evı heralde koca evınden kotukı oryada gıdemıyo koca bıcakla anası da baltayla kovalıyo heraldeolayı soruyoruz net bı sekılde anlatmıyo ben bunu dedım esım bunu yaptı dıye ..Kendi tedavısını kendı yapıyo bıcaklanan kadın kanı duyduruyo dıkıs atıyo .....Film gibi değilmi :).

valla bır kadın bukadar yazılana duyarsız kalıyosa adam eve hapsedıyo ama elının altında ınternet var kımseye sıkayet edemıyo anne evı heralde koca evınden kotukı oryada gıdemıyo koca bıcakla anası da baltayla kovalıyo heraldeolayı soruyoruz net bı sekılde anlatmıyo ben bunu dedım esım bunu yaptı dıye ..Kendi tedavısını kendı yapıyo bıcaklanan kadın kanı duyduruyo dıkıs atıyo .....Film gibi değilmi :).

film gibi olabilir ama bunu sadece yaşayan bilir lütfen milletin acısıyla alay etmeyelim:47:

neden kız çoçuklaarıı böylee dVRANILIYORR ANLAMIYORUMM YAA ELELEM ÖNCE KENDİEN BAKSINN OINLARA NEEE !!!!!

bıçaklamış seniii yaa başka bisefereede başka şeyleree müdail ederr akli dengesi bozukmu eşinizinn.. bencee gitmee orayaa anengilde kall ikna ett..sen onalrın evladsınnn

Evet git dedi annemler.

yuh yani yuhhhhhh
böyle ananın analığına tükürürüm ben :47:
ne demek yani damadım kızımı bıcaklayacak (o bıcağı alır sokarım bi tarafına!) ben de " aman git kocandır" diyicem....:95:
ay vallahi gece gece şoklara girdim
nasıl bi annelik nasıl bi babalık bu böyle ya...:43:
sokaktaki köpeğe biri şiddet uygulasa çileden çıkıyo insan, kaldı ki evlat bu... :50:

arkadaşım konu epey eski ama gorunce yazmadan edemedim
kadın olmak demek illa boyun eğmek yada birilerinin boyunduruguna girmek demek değildir
ailen kabul etmiyorsa tek basina ver hayat mucadeleni kimseye minnet etme, medet bekleme
kadınlar yaradılış gereği erkekten daha güclü bir ruha sahiptir
hayata yeniden başlamak senin elinde pekala
ama evvela o adam kılığındaki zavallı aciz heriften kurtul hatta suc duyurusunda bulun:47:

ay o eve geri nası döndün senin ki de deli cesareti heeee.....:44:

21-08-2010 16:25 ...Üzerinden bi hayli geçmiş....Yaşanılanlar kolay değil .Şimdi oğlunuzla birlikte güzel günler işallah ..(ağbinizin sahip çıkmasına çok sevindim )

Son düzenleme:
Back
X