- Konu Sahibi siyahanemon
-
ben mi yanlış açıdan bakıyorum acaba dedim cevapları görünce yardım falan istediğim yok sadece dertleşmak için yazdım.
biz ikimizde çalışan insanlarız.burdan kalkıp gitmek gerçekten mesele ben doğuda öğretmenlik yapıyorum kar kış yolların durumu mağlum eşim adanaya gitti.kaldı ki kayın babam kayın validemi 3 doktora çıkarmış.bu sabah eşim aynı doktora tekrar götürdü ve sonuç olarak aynı şeyları duyduk.
ben mantık açısından bakıyorum ve ilk önce kendi ailemi düşünüyorum.benim babam yok erkek kardeşim de yok böyle bir durum benim annemin başına gelse etrafında onu hastaneye götürecek dahi insan yok.ama kayın validem farklı.bu acıdan bakıyorum ben size soruyorum ben mi doğuda bir başıma kimsem yok eşime daha muhtacım yoksa annesimi
cocuk fenalaşmadı inş .ateşdüşürücüden soraiyi yapmi$iniz :))
gdk nun kaynanansi nere gitti peki ( yaabnci kalvyeyle tam nicki yazamiycamda :) )
bence en iyisi tek bakmak çocuga
gecen sene tatilde Tr deydim, ramazan da ak$ama dogru biraz uzaninca uyyakalmi$im
kaynana karisi sen tut ogluma sicaklami$ ate$i çikacak diye ate$ du$uruuc ver!!! bogazliycakdim kadini , ben o çocuga 39 derecede bile ilaç vermem aglamiyorsa
benim sinirlerim $ahsen bu kadar kari$ilamsini kaldirmaz , ben çocugumu istedigim gibi buytuuyuyorum , kimse kari$miyor
halime çok $ukur
bi kaç aylikken kucakdada oturur, sirtinada havluda koymam ,odasi hiçç sicak olmaz , kat kat giydirmem , istedigim saatde emziririm , mamayida koklatmam vs uzarrr giderr
grip di$inda sagliklari yerinde çok $ukur
ant nedir bilmezler bile
iyi yapmi$iniz :))
gdk nun kaynanansi nere gitti peki ( yaabnci kalvyeyle tam nicki yazamiycamda :) )
bence en iyisi tek bakmak çocuga
gecen sene tatilde Tr deydim, ramazan da ak$ama dogru biraz uzaninca uyyakalmi$im
kaynana karisi sen tut ogluma sicaklami$ ate$i çikacak diye ate$ du$uruuc ver!!! bogazliycakdim kadini , ben o çocuga 39 derecede bile ilaç vermem aglamiyorsa
benim sinirlerim $ahsen bu kadar kari$ilamsini kaldirmaz , ben çocugumu istedigim gibi buytuuyuyorum , kimse kari$miyor
halime çok $ukur
bi kaç aylikken kucakdada oturur, sirtinada havluda koymam ,odasi hiçç sicak olmaz , kat kat giydirmem , istedigim saatde emziririm , mamayida koklatmam vs uzarrr giderr
grip di$inda sagliklari yerinde çok $ukur
ant nedir bilmezler bile
cocuk fenalaşmadı inş .ateşdüşürücüden sora
hiç gelmicek olsa ve sonrasında çalışmıcak olsam bende kendim bakmayı hertürlü zorluğa karşı isterim ama. ama işte :)
elin muhtaç diyorsun
kv denetliycem diyorsunda
bu devirde zor guvenilir bakici bulmak
en iyisinden yine kv iyi bakar, kotunun iyisi gibi bi$ey
olmadi bakiici bakar kv bekçilik yapar
kopruyu geçinceye kadar ( çocugun kre$ ya$i gelinceye kadar) idare edeceksin artik :)
kayınvalide 70 e yakın yaşta. bakabilir mi bilmiorum. bakıp bakamadığını ben evdeyken görmem lazım ki ona göre çare bulayım. bakıcı olayıda zorda bilmiorum ki.
ben mi yanlış açıdan bakıyorum acaba dedim cevapları görünce yardım falan istediğim yok sadece dertleşmak için yazdım.
biz ikimizde çalışan insanlarız.burdan kalkıp gitmek gerçekten mesele ben doğuda öğretmenlik yapıyorum kar kış yolların durumu mağlum eşim adanaya gitti.kaldı ki kayın babam kayın validemi 3 doktora çıkarmış.bu sabah eşim aynı doktora tekrar götürdü ve sonuç olarak aynı şeyları duyduk.
ben mantık açısından bakıyorum ve ilk önce kendi ailemi düşünüyorum.benim babam yok erkek kardeşim de yok böyle bir durum benim annemin başına gelse etrafında onu hastaneye götürecek dahi insan yok.ama kayın validem farklı.bu acıdan bakıyorum ben size soruyorum ben mi doğuda bir başıma kimsem yok eşime daha muhtacım yoksa annesimi
70 yaşındaki insanın bebek bakması zor canım,bakıcı bul kaynananla beraber baksınlar
merhaba hanımlar
gerçenten bir derdim var.dün eşimin abisi aradı annem düştü kolunda 3 yerden kırık var dedi.bulunduğumuz yer de memelekete 20 saat uzaklıkta.ben gidicem sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.dün çekti gitti annesinin kocası var yanında bekar kızı var diğer oğlu yakın ben burda tek başımayım beni bıraktı gitti.
az önce aradım annesini yine aynı doktrora götürmüş falan yani gitmesinin hiç bir manası yok.5 aylık evliyiz çok borcumuz da var buna rağmen hiçbir şeye aldırmadan gitti ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil.ben ne yapıcam bana akıl verin
LÜTFEN
insanın kendini bilmesi güzel
birazda sen kendini bilsen yazdiklarina dikkat etsen
kibarca caktirmadan hakeret edemezsin kimseye
egem abla için bir de kk nın en iyi ablası sonuclarına bak istersen
bu kadar kişinin sevdiği bir kişiye bir özür borcun olduğunu düşüneceksin emin ol
herseyden önce yaşı itibariyle bile saygıyı hakettiğini düşünüyorum
Estağfurullah ablacım
doğru diosun. belki gene blöf yapıo. bu sefer baya ciddi konuştu da. belli olmaz onun işi. bu arada gazeldüştübaglara oldum sayende :)
ay evt cudanacım nasıl güzel yakıstırmıs
çok güldüm
geridönüşüm kutusu artık senin adın gazeldüştübağlara
gazeldüştübağları nı ben güzeldüştübağlara diye okudum bide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?