eşim beni bıraktı annesine koştu

seni anlamaya çalışıyorum, öğretmensin tanımadığın bi şehirdesin hemde burası doğu,işine gitmek zorundasın belki o yüzden adanaya gitmek istemedin ama maalesefki erkekler eşlerinden çok annelerini önemserler onu düşünürler, ama bu konu çok farklı sağlık problemi var ortada gitmese aklı kalırdı,onuda nalamaya çalışmalısın, bana yalanmı söylüyorlar daha kötü bişeymi var diye düşünüpte gitmiştir zaten. ve şöyle bişey daha söyleyim ben adanalıyım ve adanada yaşıyorum eşim şırnakta görev yapıyor ve ayrıyız benim yanımda ablam kalıyor evimde erkek yok hamileydim eşim yoktu doğum yaptım gelemedi yalnızlık çok zor onu biliyorum ama şu an senin yalnız kalacağın belki bi hafta,eşin bu durumda karım doğuda yalnız diye düşünemezdi ama emin ol orda kafası rahat değildir aklı sendedir mutlaka seni tmamen bırakıp annesine gitmemişki

cocuk fenalaşmadı inş .ateşdüşürücüden sora

hiç gelmicek olsa ve sonrasında çalışmıcak olsam bende kendim bakmayı hertürlü zorluğa karşı isterim ama. ama işte :)

cocuk fenalaşmadı inş .ateşdüşürücüden sora

yok 1 çay ka$igi vermi$ , etkisi olmaz onun
ama ate$i olmayan çocuga çikacak diye ilaç vermesi beni delirtmeye yetmi$ti
yinede burda yazdgim kadar çok tepki veremei$tirim $imdi ^du$ununce az geliyo gibi verdiigm tepki :)
geçici ordayim diye idare etmi$im i$te
surekli olsa bende devreler yanar valla

hiç gelmicek olsa ve sonrasında çalışmıcak olsam bende kendim bakmayı hertürlü zorluğa karşı isterim ama. ama işte :)

elin muhtaç diyorsun
kv denetliycem diyorsunda
bu devirde zor guvenilir bakici bulmak
en iyisinden yine kv iyi bakar, kotunun iyisi gibi bi$ey
olmadi bakiici bakar kv bekçilik yapar
kopruyu geçinceye kadar ( çocugun kre$ ya$i gelinceye kadar) idare edeceksin artik :)

kayınvalide 70 e yakın yaşta. bakabilir mi bilmiorum. bakıp bakamadığını ben evdeyken görmem lazım ki ona göre çare bulayım. bakıcı olayıda zorda bilmiorum ki.

kayınvalide 70 e yakın yaşta. bakabilir mi bilmiorum. bakıp bakamadığını ben evdeyken görmem lazım ki ona göre çare bulayım. bakıcı olayıda zorda bilmiorum ki.

70 yaşındaki insanın bebek bakması zor canım,bakıcı bul kaynananla beraber baksınlar

Son düzenleme:

arkadaşım ben üniyi karsta okudum öğrenci evinde kaldım kapısı bi tekmede kırılcak gibi olan evlerde tek başımada kaldım noldu hiçbişe ?
ben hala düşünceni savunmana anlam veremiorum?

ya$i fazlaymi$ kadinin ama canim
sen ba$la bakici ara$tirmaya
kv yanindada durur goeztler

70 yaşındaki insanın bebek bakması zor canım,bakıcı bul kaynananla beraber baksınlar

aslında dinçtir. ama çocuk bakmayalı kaç yıl olmuş. bilgi açısından tedirginim. bende acemiyim ama en azından netten falan araştırıorum. sorup soruşturuyorum. bakıcıya bütçem elvermez gibi.

aslında mesai saatlerim uzun değil şimdilik. birde evime yakın yerde aynı kurumun bi şubesi var. oraya geçebilirim belki. o zaman öğle arasında falan eve gelebilirim. yaşanmayınca bilinmio işte. bilmiorum olur mu ama. öğleden önce 2 saat öğleden sonrada 2 saat gibi ayarlayabilirim belki işimi. belki ama. öle olursa idare eder gibi düşünüorum ama bilgim yok

doğum izni uzayacak diolardı. uzasa keşke çocuk ele avuca gelse çok takmam da. 3 aylık bebeği de kime emanet etsem gözüm arkada kalcak.

çok yanlış düşünüyorsun elbet gidecekk annesi yaaaa isterse 48 saat olsun annesi senin annen olsa gitmeyecek misin desen ki maddi olrak zordayız sadece eşim gitti ayıp mı ettim desen yok derdim biriniz yeter ama adam annesine gitmiş eşim bana böyle dese valla 3 gün dönmem eve ne demek annesine gitti gitsin evlat o yaaa senden önce onunlaydı ki sen de kocaman kadınsın kilitle kapını otur yıllarca kalacak değl ya

Böyle hastalıklı bir düşüncenin bir öğretmene ait olması nekadar acı... Allah konu sahibine akıl fikir versin en yakın zamanda... Şaka gibi bir konu...

birazda sen kendini bilsen yazdiklarina dikkat etsen

kibarca caktirmadan hakeret edemezsin kimseye

Estağfurullah ablacım

çok teşekkür ederim kızlar

ama takılacak bir şey yok.kişi kendinden bilirmiş

ben sadece sitedeyken konusuyla neden ilgilenmediğini merak etmiştim,arkasında başka şey aradı herhalde

arkadaşlar bu konuya başka bi konu karışmış açıkçası tüm sayfaları okurken çok zorlandım başka bi topik açsaydınız keşke bu konuyu okumak içn girenler zorlancaklar eminim!!!

ayrıcada siyah aenmon egem hanıma sölediklerin hiç hoş diil bak o senin konuna zaman ayırmış yorum yapmış senin derdinle ilgilenmiş
sen ona resmen hakaret etmişsin ve kadın sana karşı hiçbişe sölememiş bu senin ban yeme sebebin bile olabilirdi
konuna yorum yapanlara daha saygılı ol lütfen ..... herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda diil

ay benim hırsım geçmedi ama ya. biri de bana abartıosun dese keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…