- Konu Sahibi siyahanemon
-
AŞKOLSUN YAZIYORUM YA cevap ama ben cevabımı aldım zaten bunu da belittim
valla hiç bilmiorum. bi cinstir benim kayınvalide. bişiyi yapmak istemiosa yapmam demez ama ne yapar ne eder yapmaz. konuşmadık o konuları ama bakcak yada yardım etcek kimse yokki. annem en fazla 1 hafta işten izin alıp benimle ilgilenir.
doğru diosun. belki gene blöf yapıo. bu sefer baya ciddi konuştu da. belli olmaz onun işi. bu arada gazeldüştübaglara oldum sayende :)
bende şubatda dogum yapacam hiç tecrübem yok bebek bakmada .annem benle yaşıyor .üüüf onlada bugün atıştık .hala trib atıyor neyapıyorum barışmıyoryaza inş. haziranda
peki ya eşin o yardımcı mı komşum vardı yeni doğum yaptı eşi çok yardımcı oldu hala da öyledir eşine ama bir bayan şart tabi mutlaka biri olmalı doğumun sezeryan olacak sa özellikle gerçi 1 haftada iyi bir sezeryanla benim komşu bayağı toparlamıştı ama gelen giden için de biri şart bunu ilk önce onunla konuşmalısın
doğruyu mu,sitede kaç kişiye sorarsan yaşımı söylerler sana
kaynanan olacak yaştayım:))))
gerçekten mi öğrencilerime çok benzettim cevaplarını 4. sınıf okutuyorum da
bende şubatda dogum yapacam hiç tecrübem yok bebek bakmada .annem benle yaşıyor .üüüf onlada bugün atıştık .hala trib atıyor neyapıyorum barışmıyor
kıt akıllıyım işte ne olacak
ne tekbaşına bakamam kiiii.annem yanımda ya o yardım edecek tbi bügün küstürdüm inş gölnünü ala bilirimkolay gelsin. sen yapınca bana yaz. tek başına bakılabiliosa gitsin kayınvalide fırsat bu fırsat :)
SEN EN İYİSİ ŞOLE YAP brak gitsin annen 1hafta izin ala bilir demiyormusun o 1haftada sana yardım etsi ögretsin neyapman gerekeni .kayınvalidei brak gitsin .bölece kafasına kakacak konun olur ilerki günlerde anladın ne dedigimiben lohusayken o köye gidecekmiş. bu zamana kadarhiç yalnız bırakmadı. çocuk olunca yardımı ihtiyacım olduğu sırada gidecekmiş. bi açıdan gitsen de ne zaman giderse gitsin diye düşünüorum. bi açıdan da bebek yıkamada falan yardıma ihtiyaç oluyor diye biliorum. ilk çocuğum. annemle aynı şehirdeyiz ama nerseyse şehir dışı gibi uzak ve annem çalışıyor. sinir oldum bende.
bi dakka ya konu çocuk bakimi olmu$
20 sayfayi okumaya gozlerim dayanmaz hayrina biri bana ozet geçsin so durumu merak ettimm:)
çocuk bakimina gelince
24 ya$inda anne oldum,bide 25.5 da oldum etti iki :)
e$imin i$ saatleri çok yogun
dogurdugumda burda 5 gun hastanede kaldim hem$irelr bakdi bana bende çocuga bakdim tabi :) (yurt di$indayim)
onun di$inda 1 tek Allahin kulundan yardim almadim, iksinide tek ba$ima buyutuyorum
tabi benim gelenim gidenimde az olur,misafir pe$inde ko$muyorum :) Allah dagina gore kar verirmi$ :)
evim temiz olmayinca laf edenim olmuyordu kocam di$inda
tabi $imdi buyduler rahatladim ama haala kuçuk sayilirlar , 32 aylik 2 numara , buyugude +19 ay ekleyin i$te
üsteki konunun boş oldugunu anladık konuyu degiştik.arkadaş yapmış bi cahillik eşiyle gitmemiş anne ziyaretine .zaten kendiside anladı abartdıgını .bizde konuyu degiştikbi dakka ya konu çocuk bakimi olmu$
20 sayfayi okumaya gozlerim dayanmaz hayrina biri bana ozet geçsin so durumu merak ettimm:)
çocuk bakimina gelince
24 ya$inda anne oldum,bide 25.5 da oldum etti iki :)
e$imin i$ saatleri çok yogun
dogurdugumda burda 5 gun hastanede kaldim hem$irelr bakdi bana bende çocuga bakdim tabi :) (yurt di$indayim)
onun di$inda 1 tek Allahin kulundan yardim almadim, iksinide tek ba$ima buyutuyorum
tabi benim gelenim gidenimde az olur,misafir pe$inde ko$muyorum :) Allah dagina gore kar verirmi$ :)
evim temiz olmayinca laf edenim olmuyordu kocam di$inda
tabi $imdi buyduler rahatladim ama haala kuçuk sayilirlar , 32 aylik 2 numara , buyugude +19 ay ekleyin i$te
üsteki konunun boş oldugunu anladık konuyu degiştik.arkadaş yapmış bi cahillik eşiyle gitmemiş anne ziyaretine .zaten kendiside anladı abartdıgını .bizde konuyu degiştik
gerçekten mi öğrencilerime çok benzettim cevaplarını 4. sınıf okutuyorum da
insanın kendini bilmesi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?