eşim beni bıraktı annesine koştu

AŞKOLSUN YAZIYORUM YA cevap ama ben cevabımı aldım zaten bunu da belittim

ilk sekiz sayfayı okudum. orda yazmamıştın. hazır kalabalığı bulmuşken sorayım dedim. kayınvalideleri hiç sevmem ama bence gitmesi normal. hasta ziyareti gibi düşün

peki ya eşin o yardımcı mı komşum vardı yeni doğum yaptı eşi çok yardımcı oldu hala da öyledir eşine ama bir bayan şart tabi mutlaka biri olmalı doğumun sezeryan olacak sa özellikle gerçi 1 haftada iyi bir sezeryanla benim komşu bayağı toparlamıştı ama gelen giden için de biri şart bunu ilk önce onunla konuşmalısın

eşim yardımcı olurda çoğunlukla işte oluyor. geç gelior. pek faydası olmaz gibi. normal bakımını yapabilirim sanırım ama banyo yaptırmaktan tırsıorum. sanırım ilk zamanlarda çok banyo yaptırmak gerekiomuş.

bende şubatda dogum yapacam hiç tecrübem yok bebek bakmada .annem benle yaşıyor .üüüf onlada bugün atıştık .hala trib atıyor neyapıyorum barışmıyor

kolay gelsin. sen yapınca bana yaz. tek başına bakılabiliosa gitsin kayınvalide fırsat bu fırsat :)

bi dakka ya konu çocuk bakimi olmu$
20 sayfayi okumaya gozlerim dayanmaz hayrina biri bana ozet geçsin so durumu merak ettimm:)

çocuk bakimina gelince
24 ya$inda anne oldum,bide 25.5 da oldum etti iki :)
e$imin i$ saatleri çok yogun
dogurdugumda burda 5 gun hastanede kaldim hem$irelr bakdi bana bende çocuga bakdim tabi :) (yurt di$indayim)
onun di$inda 1 tek Allahin kulundan yardim almadim, iksinide tek ba$ima buyutuyorum
tabi benim gelenim gidenimde az olur,misafir pe$inde ko$muyorum :) Allah dagina gore kar verirmi$ :)
evim temiz olmayinca laf edenim olmuyordu kocam di$inda
tabi $imdi buyduler rahatladim ama haala kuçuk sayilirlar , 32 aylik 2 numara , buyugude +19 ay ekleyin i$te

SEN EN İYİSİ ŞOLE YAP brak gitsin annen 1hafta izin ala bilir demiyormusun o 1haftada sana yardım etsi ögretsin neyapman gerekeni .kayınvalidei brak gitsin .bölece kafasına kakacak konun olur ilerki günlerde anladın ne dedigimi

kayınvalidenizle bi sorununuzmu var siz neden gitmediniz. borcu parayı eşiniz bu durumdayken düşünemezki hem düşünsebile size sormuş sonuçta gelecekmisin diye siz gelmicem diyince onun gitmekten vazgeçmesini beklemişsiniz anladığım kadarıyla ama neden vazgeçsinki anne bu hemde uzakta gitmese görmese aklı kalırdı dimi. bence burda yanlış yapan sizsiniz eşiniz değil. kolu kırılmış bi yerdende değil 3 yerden bence bu ciddi bi durum eşinize kal desenizde kalmazdı zaten kırık basit bi rahatsızlık değil

Son düzenleme:
ha bide ilk konuya yorum yapayim
benim annem rahmetli oldu
bilsem $u an bu dunyanin herhangi bi yerinde, kocayi bo$ar yine giderim , hasta olmasinada gerek yok

konu benim sayemde bebek bakımı oldu :) kayınvalidemle ilgili bi durumu paylaştım da. 2-3 sayfa geriye git anlarsın :)

üsteki konunun boş oldugunu anladık konuyu degiştik.arkadaş yapmış bi cahillik eşiyle gitmemiş anne ziyaretine .zaten kendiside anladı abartdıgını .bizde konuyu degiştik

üsteki konunun boş oldugunu anladık konuyu degiştik.arkadaş yapmış bi cahillik eşiyle gitmemiş anne ziyaretine .zaten kendiside anladı abartdıgını .bizde konuyu degiştik

iyi yapmi$iniz :))

gdk nun kaynanansi nere gitti peki ( yaabnci kalvyeyle tam nicki yazamiycamda :) )
bence en iyisi tek bakmak çocuga
gecen sene tatilde Tr deydim, ramazan da ak$ama dogru biraz uzaninca uyyakalmi$im
kaynana karisi sen tut ogluma sicaklami$ ate$i çikacak diye ate$ du$uruuc ver!!! bogazliycakdim kadini , ben o çocuga 39 derecede bile ilaç vermem aglamiyorsa
benim sinirlerim $ahsen bu kadar kari$ilamsini kaldirmaz , ben çocugumu istedigim gibi buytuuyuyorum , kimse kari$miyor
halime çok $ukur
bi kaç aylikken kucakdada oturur, sirtinada havluda koymam ,odasi hiçç sicak olmaz , kat kat giydirmem , istedigim saatde emziririm , mamayida koklatmam vs uzarrr giderr
grip di$inda sagliklari yerinde çok $ukur
ant nedir bilmezler bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…