eşim beni bıraktı annesine koştu

evet onu da okudum yasak mıydı pardon benim başka işlerim de oluyor senin gibi 24 saat bilgisayar başında değilim.

tabii ki yasak değil,ama biz burada yorum yapıp sizden cevap bekliyorduk ve siz başka konudaydınız

Arkadaşlar ben sizlere ve cevaplarınıza çok teşekkür ederim belli ki durumu abartmışım
hepinizi öpüyorum ve bu konuyu kapatıyorum diğer arkadaşım sorunu daha mühim

kız soksana lafını sende tam zamanınımı buldun diye

misafirlerin yanında sokamadım laf falan :) tenhada kıstırırım :)

olay taze zaten. içim sıkıldı ha. bi yandanda müdahale etmesem mi diorum. kırk yılda bi yalnız kalmış olcam. fırsat fırsattır diye. ama tek başıma bebeğe bakabilir miyim bilmiorum. hem doğum izninden sonra büyük ihtimal o bakcak. bakabilir mi diye görmem lazım. ben evdeyken gözlemlicem. bakabilirse ona emanet etcem. yoksa başka çareler araştırmam lazım

sizin annenizin başına böyle birşey gelseydi nasıl olsa yanımda kardeşlerim var mı diyecektiniz.gereksiz kapris yapmışsınız.bugün bana yarın sana diye bir söz var.

baktım konu sahibi konusuyla ilgilenmiyo araya kaynayayım dedim :)

işyerinde buraya girdiğimi biliolar. kötü konular açmak istemiorum :)

ne bilim ilk tecrübe olcak. yalnız başarırsam gitmesi benimde işime gelir de, tavrı sinir bozucu.

bence sen mantikli dusunemiyorsun
annesi sonucta elbette gidecek. olmesi mi? lazim illaki annesinin yanina gitmesi icin
annesine saygisi olmayan bir adam sana da saygi duymaz
sonucta keyfi gitmemis annesinin yanina

valla hiç bilmiorum. bi cinstir benim kayınvalide. bişiyi yapmak istemiosa yapmam demez ama ne yapar ne eder yapmaz. konuşmadık o konuları ama bakcak yada yardım etcek kimse yokki. annem en fazla 1 hafta işten izin alıp benimle ilgilenir.

Siyahanemon kayınvalidenle ne yaşarsan yaşa istersen görüşme ama eşine gitme demek gibi
ve gittiğinde de neden gitti demek gibi bir lüksün olamaz...

Belli ki içi rahat etmedi gitti.

Eşin geldiğinde en azından gönlünü al bence...

Gazeldüştübaglara kayınvaliden her şeye karışan bir tipse gitmesi daha iyi boşver.
En azından o hassas dönemde hem kendi kendine yetebilmeyi ögrenirsin,
hem de çocukla ilgili kelimeleri (sütün mü yok, bu çocuk doymuyor vs)
duyup moralini bozmamış olursun...

Ama ben sana diyeyim bugüne kadar gitmediyse yine gitmez :)

Son düzenleme:

AŞKOLSUN YAZIYORUM YA cevap ama ben cevabımı aldım zaten bunu da belittim

doğru diosun. belki gene blöf yapıo. bu sefer baya ciddi konuştu da. belli olmaz onun işi. bu arada gazeldüştübaglara oldum sayende :)

aslında k.v. nin arayıp söylemesi gelmene gerek yok oğlum çok uzak mesafe falan demesi gerekirdi .sonuçta acil bir ameliyat kalp krizi vs değilki kolu kırılmış sadece.ama takma kafana erkekler ailesine kızlardan daha düşkün ama zamanla herşey daha düzene girecektir.

bebek nezaman geliyor bebek

hayır milletin kayınvalidesi gelir gelini doğum yapınca, benim ki gidio

geri gelmicek olsa gitsinde geri de gelcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…