- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi siyahanemon
-
evet onu da okudum yasak mıydı pardon benim başka işlerim de oluyor senin gibi 24 saat bilgisayar başında değilim.
kız soksana lafını sende tam zamanınımı buldun diye
Arkadaşlar ben sizlere ve cevaplarınıza çok teşekkür ederim belli ki durumu abartmışım
hepinizi öpüyorum ve bu konuyu kapatıyorum diğer arkadaşım sorunu daha mühim
tabii ki yasak değil,ama biz burada yorum yapıp sizden cevap bekliyorduk ve siz başka konudaydınız
arkadaşım sana bir şey ispat etmek zorunda değilim neye inanmak istiyorsan inan
dur kapatma ya. Benim mevzuyu konuşalım az.
Konu sahibinin konusu dışında ama . Gönder gitsin üzülme aksine sevin.Başında her işine karışacak dır dır edecek.Sen ne anlarsın her şeyi ben bilirim diyecek.Eğer gitmezse ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.
inanacak bir şey yok.sadece konunuzu neden takip etmediğinizi merak ettim
yok canım benim kendim hakkında yazmıcam senin konun hakkında konuşalım ben de bir arkadaşın dediğine katılıyorum söylesen bunu nasıl olur sana yardım eder mi kalsa başka zaman nasıl sana yardım konusunda
baktım konu sahibi konusuyla ilgilenmiyo araya kaynayayım dedim :)
işyerinde buraya girdiğimi biliolar. kötü konular açmak istemiorum :)
ne bilim ilk tecrübe olcak. yalnız başarırsam gitmesi benimde işime gelir de, tavrı sinir bozucu.
Siyahanemon kayınvalidenle ne yaşarsan yaşa istersen görüşme ama eşine gitme demek gibi
ve gittiğinde de neden gitti demek gibi bir lüksün olamaz...
Belli ki içi rahat etmedi gitti.
Eşin geldiğinde en azından gönlünü al bence...
Gazeldüştübaglara kayınvaliden her şeye karışan bir tipse gitmesi daha iyi boşver.
En azından o hassas dönemde hem kendi kendine yetebilmeyi ögrenirsin,
hem de çocukla ilgili kelimeleri (sütün mü yok, bu çocuk doymuyor vs)
duymamış olursun.
Ama ben sana diyeyim bugüne kadar gitmediyse yine gitmez :)
kaç yaşında olduğunu sorabilir miyim doğruyu söyle lütfen
misafirlerin yanında sokamadım laf falan :) tenhada kıstırırım :)
olay taze zaten. içim sıkıldı ha. bi yandanda müdahale etmesem mi diorum. kırk yılda bi yalnız kalmış olcam. fırsat fırsattır diye. ama tek başıma bebeğe bakabilir miyim bilmiorum. hem doğum izninden sonra büyük ihtimal o bakcak. bakabilir mi diye görmem lazım. ben evdeyken gözlemlicem. bakabilirse ona emanet etcem. yoksa başka çareler araştırmam lazım
bebek nezaman geliyor bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?