Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o dikişten sonra.
Devasa demeyelim de :) Cok cabuk toparlanıyor o bölge. En azından bende daralma oldu. Estetik acıdan biraz fark oluyor dikiş izi nedeniyle ama ben dert etmiyorum.
Artık ben de çözdüm bu işi bu kadar da saf olunmazz...Açtırmayın çenemi şimdi,bariz fake kokuyorsunuz....
Ne o öyle el ayarlama filan....
Kib.....
HeheBence sen de fenasin. Anladin anlamamazliga vuruyon![]()
Eskisinden cok daha iyi oldu :)ben yakından görünce bayılcak gibi olduydum da ondan devasa dedim :)) o dikiş izi çok kaldı mı? ama fizyolojik olduğundan çabuk iyileşiyor sanırım size kesi yaptılar demi kendi yırtılamdı?
elbet baya toparlar da eskisi kadar toparlayabildi mi acep kafamda deli sorular![]()
Hem fake sin diyon hem de kız diye hitap ediyonKız sen kesin fake'sin cevaba bak insan kocası için öyle demez![]()
![]()
İsyerindeyim sesli guldum ya millet tuhaf tuhaf bakiyo2 yillik evlilikde vajina genislemez. Zaten seyrek sevisiyormuşsunuz. Senin adam ne saniyo acaba? Icerdeyken mengene gibi sıkacağını mı?
Sen de bi dahaki sefere olabildigince sık kendini. Sonra da de ki; "Şimdi söyle bana, icerde misin?"![]()
Bilmiyorum valla ahahahaha gülüyodum o sıradaHem fake sin diyon hem de kız diye hitap ediyon
Bariz erkek neden kız diyosun ahahahahah![]()
Eskisinden cok daha iyi oldu :)
Dikiş izi de değil de bi eğri büğrülük var o da benim yüzümden yanlış hareket ettiğim icin patladı doğumdan sonra :)
Kendi yırtıldığında cok daha fazla dikiş gerekebiliyor demişti onlar kesi attı.
Ben 17 saat suni sancı aldığım icin doğum anı, kesi mesi görmedi gözüm :)
Artık ben de çözdüm bu işi bu kadar da saf olunmazz...
Hehe![]()
Elini ayarlıyordur istediği gibi herhalde.
+18e açamaz. Siz de açamazsınız, ben de açamam. Pro üye değilseniz +18e ne konu açabilirsiniz ne cevap yazabilirsiniz.şu konuları +18e açsanız ya. bu kadar ayrıntı anlatınca bırak yardımcı olmayı tiksiniyorum ben arkadaş.. herkesin özel hayatı ortada..
Duygusal olarak çökecek bir durum değil bence ama ciddi soruyorum sence eşinde sorun olabilir mi? yani boyut olarak ufaktır belki normalin içinde kayboluyordur , daha 2 senelik evli doğum yok hatta doğru dürüst ilişki yok iken genişlemesi mümkün mü bilemedim...Çok sevindim onların adına. Ben de ameliyat olacağım sanırım. Belki düzelir ama duygusal olarak çökertiyor![]()