Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamanız kıt galiba herşey güzel gidiyordu ne olduysa hamile olduktan sonra oldu babalık sendromu geçirdiği hakkında şüphelerim varEşinizle olan problemleri çözmeden neden hamile kaldınız ki ? Şimdi hamilesiniz adam hödük gelmiş hödük gidecek ve siz bebeğinizlr beraber çekeceksiniz bu çileyi.
Ben ne yaptımsa herşeyi piskoloğumun gözetimi ve desteği altında yaptım sorgulama yeri değil burası nedenlere boğmayın teselli bulalım diye geldik belki benim konumumda olan teselli edecek birilerini arıyordum hamilelik piskolojisi iste sizde çok destekk oldunuzzNeden çocuk yapmak için bu kadar acele ediyorsunuz?
Neden önce evliliğinizi rayına oturtmuyorsunuz?
Yani evliliğin ilk birkaç yılı birbirini tanıma aşaması zaten
Aynı evde kalmadan insan birbirini tanıyamıyor ki.
Bi bitmediniz oğlum bile bile lades diyenmişmiş herşey güzeldi diyorum lütfen yazımı okumadan anlamadan saçma sapan sırp yorum olsun diye yazılar yazmayın!bile bile lades diyen üye arkadaşlara yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın teminatıdır diyerekten kenara çekilirim...
Bi bitmediniz herşey hamile olduktan sonra cereyan etti ve ben 5 ay ve daha öncesinde de 1 yıldır tanıyordum fakat öyle biri görünmüyordu neden evlendinnn deyincede inan çok etkilendim çok güzel teselli verenleriniz varmış şakamısınız siz yaa!Ewlenmeden önce de her şeyine karışan, eleştiren seni kıran bir adam değil miydi?
Neden ewlendinn?
Eşim yapı itibariyle sevgisini belli etmez herzaman bağıran çağıran sorun olmayan şeyleri sorun yapıp söylenen biri hep beni üzüyor sorun çıkarmak adeti olmuş sanki şimdi ise hamileyim ne ilgi ne alaka yok bana çok kötü kelimeler söylüyor o kadar gururumu kırdı kionunla şu an konuşmuyorum benimle hiç birsey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor hatasının farkında boşanmayı düşünmek bile istemiyorum ailem arka çıkmaz heleki çocuğunu taşıyorum ve ben eşimi seviyorum ne yapmam lazım sonunda çok pişman oluyor yaptıklarına benden özür diliyor ama yine aynı bana çok küfür ediyor dayanamıyorum
![]()
Eşim yapı itibariyle sevgisini belli etmez herzaman bağıran çağıran sorun olmayan şeyleri sorun yapıp söylenen biri hep beni üzüyor sorun çıkarmak adeti olmuş sanki şimdi ise hamileyim ne ilgi ne alaka yok bana çok kötü kelimeler söylüyor o kadar gururumu kırdı kionunla şu an konuşmuyorum benimle hiç birsey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor hatasının farkında boşanmayı düşünmek bile istemiyorum ailem arka çıkmaz heleki çocuğunu taşıyorum ve ben eşimi seviyorum ne yapmam lazım sonunda çok pişman oluyor yaptıklarına benden özür diliyor ama yine aynı bana çok küfür ediyor dayanamıyorum
![]()
Ben herzaman hayatım diye hitab eden sorunlara çözüm sunmaya çalışan herşeye pozitif yaklaşmaya çalışan biriyim çünkü öyle olmak zorundayım çünkü eşim tam tersi bende onun gibi olsam hayat yasanmaz ama nereye kadar gidecek bilemiyorum
26+1 günlük hamileyim bazen çok üzülüyorum ya bebeğime de bu şekilde olursa diye davranışları o kadar tuhafki annesinin elini 15 yıl öpmemiş ailesiyle yasamamış arkadas ortamıyla buyumus kımseye sevgisini belli edemiyor ama annesinden bana bahsettıgınde hep aglıyor çok tuhaf bebeğim içinde onu heycanlandırmaya çalışıyorum yani bi nevi baba olmaya hazırlık babında ama sürekli kaçıyor karnıma dokun hisset diyorum kzıyor üzülüyorum yapacak bişey yok ama bebeğime böyle olmasında yeter bana
Anlamanız kıt galiba herşey güzel gidiyordu ne olduysa hamile olduktan sonra oldu babalık sendromu geçirdiği hakkında şüphelerim var
Ha yani sizin yaptıklarınız saygısızlık olmuyor yani insanı çileden çıkaracak yorumlarda bulunmayın karşınızda hamile bir bayan var dikkat etmeden ne gelirse söylüyorsunuz!bi bitmediniz oğlum derken?
Bakınız TDK sözlük anlamına SAYGISIZLIK
bayan değil o kadınHa yani sizin yaptıklarınız saygısızlık olmuyor yani insanı çileden çıkaracak yorumlarda bulunmayın karşınızda hamile bir bayan var dikkat etmeden ne gelirse söylüyorsunuz!
Neden anlaşılmış söylermisin bayan çok bilmiş?Simdi anlasildi adamin nasil boyle oldugu.
manası var bir bayan aynı zamanda kadındır öyle derin anlamlara girmeyinizbayan değil o kadın
iki tek hamile siz değilsiniz
Sen ne diyosun kızım????Bi bitmediniz herşey hamile olduktan sonra cereyan etti ve ben 5 ay ve daha öncesinde de 1 yıldır tanıyordum fakat öyle biri görünmüyordu neden evlendinnn deyincede inan çok etkilendim çok güzel teselli verenleriniz varmış şakamısınız siz yaa!