eşim beni çok üzüyor daha 10 aylık evliyiz :(

Bir psikolağa görünsün. Davranışlarını düzeltmesi gerekli.
Her kızdığında küfür eden bir adam ile nasıl hayat geçsin.
Birde hamilesin, üzüntüden bir şey olsa ALLAH korusun çok mu mutlu olacak.
Acil yardım alsın.

Yorum yaptim ama tek konuyu okumustum, simdi yorumlari ve sizin cevaplarinizi okudumda uslubunuz cok cirkin, esinize karsida böyleyseniz bosuna küfüre basvurmuyor adam demek ki...:ssz:

Yorum yaptim ama tek konuyu okumustum, simdi yorumlari ve sizin cevaplarinizi okudumda uslubunuz cok cirkin, esinize karsida böyleyseniz bosuna küfüre basvurmuyor adam demek ki...:KK14:
Yanlış işte eşime karşı böyle değilim ben haddini aşıp laf söyleyip kendini bişey zanneden üyelere karşı böyle oldum eşime karşı böyle olamamm

Öncelikle yazılanların hepsini tek tek okumadım ama kocanız aynen babama benziyor ,çok duygusal hassas olmasına rağmen bazen tam tersi bir adama dönüşebiliyor.
Bunun nedeni de yıllar sonra ortaya çıktı: adam manik depresif ( iki uçlu kişilik bozukluğu ) imiş. Bu davranışların kaynağı beyin kimyasıymış yani.
Bence eşinizde de benzer psikolojik sorunlar olabilir. Bir psikiyatr dan yardım almanızı tavsiye ederim.

Öncelikle yazılanların hepsini tek tek okumadım ama kocanız aynen babama benziyor ,çok duygusal hassas olmasına rağmen bazen tam tersi bir adama dönüşebiliyor.
Bunun nedeni de yıllar sonra ortaya çıktı: adam manik depresif ( iki uçlu kişilik bozukluğu ) imiş. Bu davranışların kaynağı beyin kimyasıymış yani.
Bence eşinizde de benzer psikolojik sorunlar olabilir. Bir psikiyatr dan yardım almanızı tavsiye ederim.
Bunu öğrendiğim iyi oldu hemen piskoloğuma danışacam üzüldüm gerçekten dediğiniz gibi peki şu an ilişkileriniz nasıl

Uf sinir oldum kocana bari hamileyken alttan alsa çocuğunuda düşünmüyor..:KK20:erkeklerin çoğunda böyle ne yazıkki üzülme cnm ya :KK19:çok kişi yaşıyo bunları..Ama gururlu olan kaybediyo sanırım yüzsüz olmak gerekiyo bazen ..Sen hamilesin bide çok daha hassassın..Bence uzak dur zaten doğumuna az kalmıs doğumdan sonrada baya soğuk yap öyle bi yap ki her an terk edebileceğini düşünsün..:KK51:

Uf sinir oldum kocana bari hamileyken alttan alsa çocuğunuda düşünmüyor..:KK20:erkeklerin çoğunda böyle ne yazıkki üzülme cnm ya :KK19:çok kişi yaşıyo bunları..Ama gururlu olan kaybediyo sanırım yüzsüz olmak gerekiyo bazen ..Sen hamilesin bide çok daha hassassın..Bence uzak dur zaten doğumuna az kalmıs doğumdan sonrada baya soğuk yap öyle bi yap ki her an terk edebileceğini düşünsün..:KK51:
Haklısınız kadınları ancak kadınlar anlar ve özellikle insan hamilelikte ilgi alakayı daha yoğun bekler gel gör ki

Okypete rumuzlu arkadaşımız ilgileniyor , mesaj atabilirsin konuyu kapattırmak için.

Back
X