Eşim beni delirtecek

vidiz

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
42
8
611
Ankara
Eşimle yeni evliyiz. Zaman zaman büyüyen tartışmalarımız başladı birkaç aydır. Bende ona haksızlık etmiş olabilirim. ama o artık kantarın topuzunu kaçırdı. söyledikleri giderek daha kırıcı oluyor. aramız düzelsin diye ona gidip dün bir hediye aldım. Tlefon açtım eve ne zaman geleceğini sordum. Güzel ama kolları kapalı diz kapağının az yukarısında bir elbise almıştım yeni onuda giydim. Beklemeye başladım Biraz gecikince merak ettim şarja takılı tlf yanına gittim. Tam o anda geldi bende kanepede oturuyorum. Perdenin kenarı hafif aralıymış bende o kanepeye yeni oturduğumdan fark etmedim. bağırdı perdeyi kapattı dolaba vurdu içeri gitti. Bende alınmayıp içeri şirinlik yaparak gittim. Ne var ki bunda dışarda da giyilebilecek elbise dedim gülerrek, elinde suyu bana fırlattı. Küstüm sonra benim yanıma geldi falan uzatmadım barıştık hediyesini getirdim bütün bunalara rağmen benle yine 1 saat içinde yeni bir kavga mevzusu bularak kavga etmeyi başardı. Yahu birtek benim kimi böyle deliricem. Bıktım kavga etmekten o kadar öfkeliyim ki beni bugün bir kere bile aramadı yine ben aradım barıştım. Küste kalamıyorum karakterim öyle. Ama cidden bıktım.

Son düzenleme:
canım benim ya kırılır tabi insan sonuçta yeni evlisiniz eşinle ne zamandır tanışıyor sunuz?

Eşimle yeni evliyiz. Zaman zaman büyüyen tartışmalarımız başladı birkaç aydır. Bende ona haksızlık etmiş olabilirim. ama o artık kantarın topuzunu kaçırdı. söyledikleri giderek daha kırıcı oluyor. aramız düzelsin diye ona gidip dün bir hediye aldım. Tlefon açtım eve ne zaman geleceğini sordum. Güzel ama kolları kapalı diz kapağının az yukarısında bir elbise almıştım yeni onuda giydim. Beklemeye başladım Biraz gecikince merak ettim şarja takılı tlf yanına gittim. Tam o anda geldi bende kanepede oturuyorum. Perdenin kenarı hafif aralıymış bende o kanepeye yeni oturduğumdan fark etmedim. bağırdı perdeyi kapattı dolaba vurdu içeri gitti. Bende alınmayıp içeri şirinlik yaparak gittim. Ne var ki bunda dışarda da giyilebilecek elbise dedim gülerrek elinde suyu bana fırlattı. Küstüm sonra benim yanıma geldi falan uzatmadım barıştık hediyesini getirdim bütün bunalara rağmen benle yine 1 saat içinde yeni bir kavga mevzusu bularak kavga etmeyi başardı. Yahu birtek benim kimi böyle deliricem. Bıktım kavga etmekten o kadar öfkeliyim ki beni bugün bir kere bile aramadı yine ben aradım barıştım. Küste kalamıyorum karakterim öyle. Ama cidden bıktım.

canım yenı evlıoldugunuz için suan ara ara kavgalarınız normal ve kıskanclık kavgalarıda bence normal sahiplenme duygusu var suanda evlılıkte sahiplenme duygularının getırdıgı asırı tepkıler oluyor kıskanclık ıcın bide birbirinize aynı evde yasama ortamına alıştıgınız için ara sıra kavgalarınız buyuk olmayan tabı ufak tefek kavgaların bence normal birbirinizi anlamaya calısın fazla uzatmayın sakın kavgalarınız

Tanışmamızın 1. yılında evlendik.

bir yılda az bi süre değil ne bileyim maddi yönden bi sıkıntınız yok değil mi canım çünkü erkekler genelde iş ve maddi durumları çok takıp çok çabuk geriliyolar konuşmayı denedin mi yeni evliyiz daha şimdiden neden böyle olduk diye sonuçta bir yıl olmuş severek evlenmişsiniz tatlım:19::19:

canım benim kuzenimin eşi aynen anlattığın gıbı.kuzenim onu sık sık cimlerde yurutuyor cıplak ayakla.fazla elektrık yukluymus...tıpkı patlamaya hazır bir volkan gibi eniştem.aslın da o kadar ıyı bir ınsan kı abim olsa bu kadar severdim ama o siniri bazen cok korkutucu olabiliyor.

Son düzenleme:
sen elinden geleni yapmışsın...
çek kendini...
bütün ipleri eline vermiş olursun onun...
senin alttan alman küsmemen hemen gidip barışman fln zamanla görevin olur....
bu kadar şımartmaya gerek yok...

o her kavga çıkardığında sen neden arıyosun,şirinlijk yapıp yanına gidiosun ki..bırak kendi haline ..şımartma adamı..o hatasını anlayıp ta gelsin..alıştırmayın eşlerinizi bu duruma kızlar yaaa..

Boyle bir durumda ben bir sure konusmazdim, kus kalamiyorum demissiniz ama surekli siz adim attiginiz icin simartiyorsunuz onu, bu dusuncesizliklerine devam eder boyle olunca. Bir sure konusmazdim ben, o sana gelecektir, yine bir kac seferinde yuz vermeyin ama en sonunda sakince kalbinizin cok kirildigini, tum iyi niyetinizle supriz yaparken onun nasil herseyi mahvettigini soylerdim. Ama kendinizi biraz tutun, sizin her seferinde barisacaginizi anlamis, bunu kullaniyordur.

Ben suna takildim. Normal disarida da giyilecek bir kiyafet giymissiniz. Aralik kalmis perdeden sizi goren olur diye mi bu su sise firlatmalar, sinirli tavirlar. Siz cama balkona izinle mi cikiyorsunuz? Insan arada bir seye sinirlenir, ese dosta yansitir ama esinizin durumu bu degil anladigim kadariyla. Her durumda "küs kalamiyorum, ariyorum barisiyorum tavrinizi yanlis buluyorum.

Size su sisesi firlatan ya da sacma sapan nedenlerle sinirlenen kavga cikaran esinize sesli ya da sessiz tepkinizi göstermelisiniz. Ne kadar asagilayici, gurur kirici seyler bunlar. Sizinle huyunuzu suyunuzu bilerek evlenmis. Ne giyip ne giymeyeceginizi de biliyordur. Ben esime sadece "bunun üstüne hangisini giysem ya da sence hangisi güzel" diye sorarim soracaksam. Onun haricinde karismaz karisamaz.

Back
X