Eşimle yeni evliyiz. Zaman zaman büyüyen tartışmalarımız başladı birkaç aydır. Bende ona haksızlık etmiş olabilirim. ama o artık kantarın topuzunu kaçırdı. söyledikleri giderek daha kırıcı oluyor. aramız düzelsin diye ona gidip dün bir hediye aldım. Tlefon açtım eve ne zaman geleceğini sordum. Güzel ama kolları kapalı diz kapağının az yukarısında bir elbise almıştım yeni onuda giydim. Beklemeye başladım Biraz gecikince merak ettim şarja takılı tlf yanına gittim. Tam o anda geldi bende kanepede oturuyorum. Perdenin kenarı hafif aralıymış bende o kanepeye yeni oturduğumdan fark etmedim. bağırdı perdeyi kapattı dolaba vurdu içeri gitti. Bende alınmayıp içeri şirinlik yaparak gittim. Ne var ki bunda dışarda da giyilebilecek elbise dedim gülerrek, elinde suyu bana fırlattı. Küstüm sonra benim yanıma geldi falan uzatmadım barıştık hediyesini getirdim bütün bunalara rağmen benle yine 1 saat içinde yeni bir kavga mevzusu bularak kavga etmeyi başardı. Yahu birtek benim kimi böyle deliricem. Bıktım kavga etmekten o kadar öfkeliyim ki beni bugün bir kere bile aramadı yine ben aradım barıştım. Küste kalamıyorum karakterim öyle. Ama cidden bıktım.
Son düzenleme: