Eşim beni delirtecek

kaesinlikle kavgayı devam ettirmeniz için söylemiyorum ama siz böyle haklı da olsanız haksız da olsanız sürekli alttan alırsanız o da yaptığı davranışı normal görür. bence bi şeklde kırgınlığınızı ona anlatın. küs kalmak değil illa ki. ama ne bileyim sakin bi anında konuşun, mail atın, mektup yazın. oturup bi çözüm bulun. yoksa siz de ilişkiniz de çok yıpranır

daha yenisin tatlım ilk başta tabiiki böyle uyumsuzluklar olacak.sabır et.zamanla ortak nokta bulacaksınız

Bana biraz kapris yapıyor gibi geldi, sonuçta dışarda bişeylere sinirlendiyse bunu da senden çıkarmak zorunda değil. Bence yaptığının yanlış oldugunu anlaması için biraz burnunun sürtmesi gerek. Çabuk affetmeyin derim ben her zaman zor olan daha kıymetli oluyor, çok da üzerine gitmeyin kendi haline bırakın zamanla yaptığının hata olduğunu anlayıp yakınlaşmaya başladığında her sinirlendiğinde bunu eve yansıtmaması gerektiğini dile getirebilirsiniz.

sanırım bütün erkekler perde konusunda takıntılıdır. ama bu tavrı çok fazla bence.

bende evliyim perde durumları yaşamadım bu hareketleri kendine güvenmeyen erkeklerin halleri bence , her erkeğin defosu farklı önemli ne kadar kırıcı ve aşağlayıcı oluşu buna bakmak gerek

o her küstüğünde sen gider barışırsan alışır hep küser erkekler naz yapmayı sever anaları gibi eşlerininde poh pohlamasını bekler eğer yaptıklarına karşılık gidip sen konuşursan o devam eder.aslında herşeyi ayarında yapmak lazım ne çok şımartılmaya geliyorlar nede boş bırakmaya erkek milleti işte ...

bende evliyim perde durumları yaşamadım bu hareketleri kendine güvenmeyen erkeklerin halleri bence , her erkeğin defosu farklı önemli ne kadar kırıcı ve aşağlayıcı oluşu buna bakmak gerek

Bende eşimde öyle bişey yaşamadım ama benim erkek kardeşim takıntılıdır perdeye ama arkadaşın eşininki, hastalık bence

Back
X