- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
size mi güvenmişler evlenirken.olmaz öyle şey ya eşinizin eline para bırakmayın bir yere bağlayın ya da bağlıyor gibi yapın.altın dolar vs alın ama eşinize asla müsade etmeyin.
Bende verdırmemse odetmemde. Neden hep esınız? Boyle sorumsuz adamlardan nefret edıyorum kusura bakmayın. Sankı sızde trılyonluksunuzda onlara ev dugun yapacak konumdasınız gormuyomu bunu kocanız ama goremez bendede aynısından vardı taa kı evlenene kadar. Yıyıcı aıle olunca evlatlar ne bılsın anamın babamın ıhtıyacı elbet kosacam dıye kendılerını yarıyolar. Allah yardımcınız olsun bence sız evı alarak hata1'i yapmıssın barı kartı kurtarınBen asla verdirmem ödetmem . Abisi bu durumda geri vermez kesin zaten . Sen enayi misin millet bir evi alamaz siz maşallah nasıl 2 ev kredisi filan ödüyorsunuz valla bravo
Tamam yardımlaşmak vesaire bunlar güzel ve olmasi gereken seyler ama eşit şartlar altında.. yani buzdolabı almak icin eşinizin kredi kartına güveniyorsa evliliği ertelesin bir zahmet bu ne böyle canim sömürmüsler iyice. Iyi niyet böyle suistimal ediliyor işte..Merhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi derdim eşim. Normalde bana karşı çok iyi, düşünceli ve kibardır. Aynı şekilde aileme de ilgilidir. Ama ailesi söz konusu olduğunda benim sözümün hiçbir hükmü yok. 1.5 yıl kadar önce eşimin ailesi için ev aldık. Ev bizim ama kv ve kb ölene kadar orda yaşayacaklar. Bu arada bizim kendi ev ve araba kredimiz var. Ailesi bekarlığından itibaren eşimden sürekli maddi beklenti içinde. Evlenince biraz azaldı ama ne zaman ihtiyaç olsa gözler eşime çevrilir. Bu arada kv ev alırken eşim söz verdi bundan sonra 1 lira bile olsa vermeyeceğim diye. Çünkü ikimizde zorlanacağımızı biliyorduk. Gel gelelim eşim bu sözünü tutmuyor. Ufak meblalar ama yok yeğenine yok annesine hala para veriyor. Şimdi abisi evlenecek paraya ihtiyacı var yardım edemiyorum diye kahroluyor. Bana kredi kartımı isterse diye sormuştu ben de limitim dolu dersin demiştim çünkü bir taksit bile aksasa zor durumda kalırız. Abisi icralık bu arada kart kullanamıyor. Bütün bunlar olmamış gibi az önce beni aradı abim buzdolabı almak için bizim kartı kullanmak istiyor. Düğünden sonra altın bozdurup ödeyecek diyor. Cinnet geçirmek üzereyim. Maaşları ayıralım desem ben zararlı çıkar gibiyim. Çünkü 2. Ev kredisi (bizim evinkinden daha yüksek) arabanın kaskosu ve sigortası bende ve benim maaşım daha düşük.
isinizzz cok zor benm basimada geliyor bu yuzden susuyorm bir gun gelipte suyunuz buyunuZ YOK DESLER SAYENIzde dersinnn. baska diyecek yok basina gelmeyen anlyamazMerhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi derdim eşim. Normalde bana karşı çok iyi, düşünceli ve kibardır. Aynı şekilde aileme de ilgilidir. Ama ailesi söz konusu olduğunda benim sözümün hiçbir hükmü yok. 1.5 yıl kadar önce eşimin ailesi için ev aldık. Ev bizim ama kv ve kb ölene kadar orda yaşayacaklar. Bu arada bizim kendi ev ve araba kredimiz var. Ailesi bekarlığından itibaren eşimden sürekli maddi beklenti içinde. Evlenince biraz azaldı ama ne zaman ihtiyaç olsa gözler eşime çevrilir. Bu arada kv ev alırken eşim söz verdi bundan sonra 1 lira bile olsa vermeyeceğim diye. Çünkü ikimizde zorlanacağımızı biliyorduk. Gel gelelim eşim bu sözünü tutmuyor. Ufak meblalar ama yok yeğenine yok annesine hala para veriyor. Şimdi abisi evlenecek paraya ihtiyacı var yardım edemiyorum diye kahroluyor. Bana kredi kartımı isterse diye sormuştu ben de limitim dolu dersin demiştim çünkü bir taksit bile aksasa zor durumda kalırız. Abisi icralık bu arada kart kullanamıyor. Bütün bunlar olmamış gibi az önce beni aradı abim buzdolabı almak için bizim kartı kullanmak istiyor. Düğünden sonra altın bozdurup ödeyecek diyor. Cinnet geçirmek üzereyim. Maaşları ayıralım desem ben zararlı çıkar gibiyim. Çünkü 2. Ev kredisi (bizim evinkinden daha yüksek) arabanın kaskosu ve sigortası bende ve benim maaşım daha düşük.
Ne iyi akrabalar var.size abla diyebilirmiyimMerhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi derdim eşim. Normalde bana karşı çok iyi, düşünceli ve kibardır. Aynı şekilde aileme de ilgilidir. Ama ailesi söz konusu olduğunda benim sözümün hiçbir hükmü yok. 1.5 yıl kadar önce eşimin ailesi için ev aldık. Ev bizim ama kv ve kb ölene kadar orda yaşayacaklar. Bu arada bizim kendi ev ve araba kredimiz var. Ailesi bekarlığından itibaren eşimden sürekli maddi beklenti içinde. Evlenince biraz azaldı ama ne zaman ihtiyaç olsa gözler eşime çevrilir. Bu arada kv ev alırken eşim söz verdi bundan sonra 1 lira bile olsa vermeyeceğim diye. Çünkü ikimizde zorlanacağımızı biliyorduk. Gel gelelim eşim bu sözünü tutmuyor. Ufak meblalar ama yok yeğenine yok annesine hala para veriyor. Şimdi abisi evlenecek paraya ihtiyacı var yardım edemiyorum diye kahroluyor. Bana kredi kartımı isterse diye sormuştu ben de limitim dolu dersin demiştim çünkü bir taksit bile aksasa zor durumda kalırız. Abisi icralık bu arada kart kullanamıyor. Bütün bunlar olmamış gibi az önce beni aradı abim buzdolabı almak için bizim kartı kullanmak istiyor. Düğünden sonra altın bozdurup ödeyecek diyor. Cinnet geçirmek üzereyim. Maaşları ayıralım desem ben zararlı çıkar gibiyim. Çünkü 2. Ev kredisi (bizim evinkinden daha yüksek) arabanın kaskosu ve sigortası bende ve benim maaşım daha düşük.
Kac yıllık evlısınızEşiniz yapabilecegi en buyuk iyiligi yapmis. Anne babasi kiralarda sürünmüyor. Siz evi kiraya verip borcunu o sekilde odeyebilirdinizde sonucta katkisi olurdu zaten yeterince borcunuz varmis. Normal taksitle buzdolabi satan bir yer muhakkak vardir. Ama muhim olan parada degil. Esiniz sizi aile olarak goremiyor. Kendimden biliyorum. Bu sene yeni yeni farkinda ailesinin biz oldugumuzun
Nasıl da benzer şeyleri yaşıyoruz. Benim kayınlarım şu an bekar. Evlenecek olsalar aynı şeyleri ben de yaşıcam. Biz ikinci el beyaz eşya alabildik evlenirken. Bana kalkmış, kardeşim evlenirse beyaz eşyalarını ben alacam diyor. Peki ne kadar tutuyor bir evin beyaz eşyası dedim sakince, bilmiyorum dedi. Bilmezsin tabii kendi yuvana aldın mı ki bileceksin! Dedim. Ev araba aldık borcu bitti. Tüm kredi borçları bitsin, ondan sonra daha da çıldırtıyorlar insanı hep paranda olacak gözleri
Vermek istediği kredi kartına yanlışlıkla zarar ver.
Ailesine ev alması bir tek bana mı garip geldi ne kadar geliriniz var?herhalde 20 30 bin kazanıyorsunuz başkasına hayrına ev alacak kadar kv benden de istemişti anında tepkimi koydum böyle bir şey siz konusu olamaz adamlar 50 60 yıl oturmuşlar boş boş size mi güvenmişler
Niye yatırımızı kira alacağınız bir yere yapmadınız ki?Kadınlarımız böyle şeyleri nasıl kabul ediyor anlamıyorum kv kp rahat etsin diye bir daha gelmeyecek gençlik zamanlarında kendini sıkıyorsun hem de kim için?Aklımın alacağı bir şey değil uzgunumEşimle benim toplam gelirimiz aylık 9-9.5 arası. Ev bizim olacak ama kayınvalide ve kayınbaba ölene kadar oturacak. Kimbilir ben onlardan önce öleceğim belki. Konu olunca da kendimize yatırım yapmış oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?