Eşim Beni Delirtmeye mi Çalışıyor?

size mi güvenmişler evlenirken.olmaz öyle şey ya eşinizin eline para bırakmayın bir yere bağlayın ya da bağlıyor gibi yapın.altın dolar vs alın ama eşinize asla müsade etmeyin.

Eşimin elinde hiç para yok zaten. Ay sonunu zor getiriyoruz. Kredi kartına güveniyor.

Ben asla verdirmem ödetmem . Abisi bu durumda geri vermez kesin zaten . Sen enayi misin millet bir evi alamaz siz maşallah nasıl 2 ev kredisi filan ödüyorsunuz valla bravo
Bende verdırmemse odetmemde. Neden hep esınız? Boyle sorumsuz adamlardan nefret edıyorum kusura bakmayın. Sankı sızde trılyonluksunuzda onlara ev dugun yapacak konumdasınız gormuyomu bunu kocanız ama goremez bendede aynısından vardı taa kı evlenene kadar. Yıyıcı aıle olunca evlatlar ne bılsın anamın babamın ıhtıyacı elbet kosacam dıye kendılerını yarıyolar. Allah yardımcınız olsun bence sız evı alarak hata1'i yapmıssın barı kartı kurtarın

Nasıl da benzer şeyleri yaşıyoruz. Benim kayınlarım şu an bekar. Evlenecek olsalar aynı şeyleri ben de yaşıcam. Biz ikinci el beyaz eşya alabildik evlenirken. Bana kalkmış, kardeşim evlenirse beyaz eşyalarını ben alacam diyor. Peki ne kadar tutuyor bir evin beyaz eşyası dedim sakince, bilmiyorum dedi. Bilmezsin tabii kendi yuvana aldın mı ki bileceksin! Dedim. Ev araba aldık borcu bitti. Tüm kredi borçları bitsin, ondan sonra daha da çıldırtıyorlar insanı hep paranda olacak gözleri

Eşiniz yapabilecegi en buyuk iyiligi yapmis. Anne babasi kiralarda sürünmüyor. Siz evi kiraya verip borcunu o sekilde odeyebilirdinizde sonucta katkisi olurdu zaten yeterince borcunuz varmis. Normal taksitle buzdolabi satan bir yer muhakkak vardir. Ama muhim olan parada degil. Esiniz sizi aile olarak goremiyor. Kendimden biliyorum. Bu sene yeni yeni farkinda ailesinin biz oldugumuzun

Tamam yardımlaşmak vesaire bunlar güzel ve olmasi gereken seyler ama eşit şartlar altında.. yani buzdolabı almak icin eşinizin kredi kartına güveniyorsa evliliği ertelesin bir zahmet bu ne böyle canim sömürmüsler iyice. Iyi niyet böyle suistimal ediliyor işte..

Ayrıca mutfak eşyalarını kız alır.
Kaynın kendini gelin mi sanıyor.
Ve de sadece buzdolabı deniyor ama beyaz eşyalar genelde toplu alınır. Yani buzdolabı diyip çamaşır bulaşık makinesi parası da çekilebilir.

Ailesine ev alması bir tek bana mı garip geldi ne kadar geliriniz var?herhalde 20 30 bin kazanıyorsunuz başkasına hayrına ev alacak kadar kv benden de istemişti anında tepkimi koydum böyle bir şey siz konusu olamaz adamlar 50 60 yıl oturmuşlar boş boş size mi güvenmişler

Kendi adıma konuşuyorum; ciddi tartışma çıkardı evde. Zaten yapılabilecek her şey yapılmış eşinizin tarafına. Yeri gelince "önce çekirdek ailem" deyip, hayır demesini bilecek herkes. Bu her iki taraf için de geçerli.

isinizzz cok zor benm basimada geliyor bu yuzden susuyorm bir gun gelipte suyunuz buyunuZ YOK DESLER SAYENIzde dersinnn. baska diyecek yok basina gelmeyen anlyamaz

Ayy yazsam mı bilemedim. Bir karadeniz sözü derki; yüzü yumuşak olanın, donunn ağı kuru kalmaz. Senn bu kocanın yüzü böyle yumuşak oldukça ......

0
Ne iyi akrabalar var.size abla diyebilirmiyimo kredi kartı giderse geri dönüşü muhteşem olur bence.eşinizde farkinda mantıksız bi istek olduğunun ama zorluyo işte. Oturup hesap yapın beraber.eminim vazgecicektir

Ben razı degilim de ama eşin yinede alacak bence arkadaşlarinda dediği gibi sadece buzdolabı ile kalacağinı bende zannetmiyorum böyle oluncada zaten kredileriniz var zor durumdasınız öderken zorlanacağınız için belki eşin bundan sonrakiler için hayır demesini öğrenir tabi bu durumdan sen çok etkileneceksin . Bu borçlardan sonra da bence maaşını ayır

Kac yıllık evlısınız

Bizim de koltuk takımımız dökülüyor ama öyle kullanıyoruz. Eşimin abisi olmayan parasıyla lüks sayılabilecek mobilyalar aldı.

Abi evlenmeyi ertelesin.
Zaten ev alıp ödüyormuşsunuz. Azcık vicdanlı olsunlar.
Kötü sicilden kredi kartı alamayan adama borç verilmez zaten.
Altınlara güvenip iş mi yapılır.
Hem altınlar gelinin gelin vermezse ne olacak?
Bunun sözünü veremezler.

Madem altınla alacaklar.
Eşinize şöyle söyleyin.
Kayınbirader gitsin beyaz eşyacıya el sıkışsın anlaşsın. Kapora bıraksın. Beyaz eşyanın teslim tarihini düğünden sonraki gün yapsın. (Evlenirken buz dolabı alamayan adam balayına gitmez diye düşünüyorum)

Düğünün ertesi sabahı kuyumcuya sabahtan gidip bozdursun. Beyaz eşyayı teslim alırken borcunu ödesin.

Eşimle benim toplam gelirimiz aylık 9-9.5 arası. Ev bizim olacak ama kayınvalide ve kayınbaba ölene kadar oturacak. Kimbilir ben onlardan önce öleceğim belki. Konu olunca da kendimize yatırım yapmış oluyoruz.

Eşimle benim toplam gelirimiz aylık 9-9.5 arası. Ev bizim olacak ama kayınvalide ve kayınbaba ölene kadar oturacak. Kimbilir ben onlardan önce öleceğim belki. Konu olunca da kendimize yatırım yapmış oluyoruz.
Niye yatırımızı kira alacağınız bir yere yapmadınız ki?Kadınlarımız böyle şeyleri nasıl kabul ediyor anlamıyorum kv kp rahat etsin diye bir daha gelmeyecek gençlik zamanlarında kendini sıkıyorsun hem de kim için?Aklımın alacağı bir şey değil uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…