• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni dinlemiyor

İstanbulda mı yasiyorsunuz bilmiyorum ama oyleyse 1 saat yol öncelikle çok makul ☺ 1 sene sonra falan taşınmayı düşünüyorsunuz, sanki derzleri ve diğer eksikleri yaptırınca daha mı çok değerlenecek? Teyzem sadece mutfağını yaptırdı ve o kada zahmet çekti ki. İçinde yaşarken asla ve asla bulaşmak istemem. Kiri tozu + sonradan temizlik zahmeti vs çok yorulur, sinir harbi yaşarsınız.
biz de içinde yaşarken mutfak+banyoya kalkıştık sırasıyla girilecekti asla olmuyo anneannemin boş duran dairesine yerleştik o ara.yoksa yanmıştık

İstanbulda mı yasiyorsunuz bilmiyorum ama oyleyse 1 saat yol öncelikle çok makul ☺ 1 sene sonra falan taşınmayı düşünüyorsunuz, sanki derzleri ve diğer eksikleri yaptırınca daha mı çok değerlenecek? Teyzem sadece mutfağını yaptırdı ve o kadar zahmet çekti ki. İçinde yaşarken asla ve asla bulaşmak istemem. Kiri tozu + sonradan temizlik zahmeti vs çok yorulur, sinir harbi yaşarsınız.

Ankara’da yaşıyoruz bi saat kendi aracıyla uzun bir yol Ankara için. Bi de Çevreyolu’nda gidiyor işe ona rağmen 1 saat. Ben bunu anlatmaya çalıştıkça anlamıyor.

biz de içinde yaşarken mutfak+banyoya kalkıştık sırasıyla girilecekti asla olmuyo anneannemin boş duran dairesine yerleştik o ara.yoksa yanmıştık

işte aklın yolu bence de bir yani ben çok mu büyütüyorum acaba diye düşünüyordum ama tüm kadınlar benim gibi düşünüyor sanırım. :) milyonlarca yürek tek soru ben neden taşınacağım evin inşaatını çekeyim.

Gerçekten yaşanan evi tadilat yapmak ayrı bir eziyet. Neyse ki alternatifiniz varmış ☺️

Evlenirken eski bir ev bakmıştık, tadilatla adam ederiz diye dusunduk. Ikea Koçtaş gezip fayans, mutfak vs beğendik. Allah'tan Annem düşündüğünüzden daha zor olur diye akıl verdi de daha kutu gibi ama site içi sıfır ev aldık. Sorunsuz taşındıktan sonra bizi deli mi öptü de tadilat düşündük demiştik.

Gerçekten yaşanan evi tadilat yapmak ayrı bir eziyet. Neyse ki alternatifiniz varmış ☺

Evlenirken eski bir ev bakmıştık, tadilatla adam ederiz diye dusunduk. Ikea Koçtaş gezip fayans, mutfak vs beğendik. Allah'tan Annem düşündüğünüzden daha zor olur diye akıl verdi de daha kutu gibi ama site içi sıfır ev aldık. Sorunsuz taşındıktan sonra bizi deli mi öptü de tadilat düşündük demiştik.

Yani benim eşim bunu bilmiyor işte, o yüzden ne kadar zor olabileceğini idrak edemiyor.
Kalbini kırmadan vazgeçirmek istiyorum ama kötü olan ben olcam ondan korkuyorum. Ya bi de buraya otururken ben evi seçmedim, işte hazır ev var dediler oturduk, taşınırız diye. Ben şöyle gönlüme göre bi semtte, gönlüme göre bi ev seçmek istiyorum. Çocuk düşünüyoruz seneye. O arada burada oturmayı zaten hiç istemiyorum.

Ankara’da yaşıyoruz bi saat kendi aracıyla uzun bir yol Ankara için. Bi de Çevreyolu’nda gidiyor işe ona rağmen 1 saat. Ben bunu anlatmaya çalıştıkça anlamıyor.
Ankara'ya bayramdan bayrama gidiyorum ama gördüğüm kadarı ile trafik sorunu İstanbul'a göre çok daha az olan bir şehir. Boşuna kendine eziyet ediyor eşiniz. Birde ne güzel, geniş balkonlu ferah daireler var Ankara da ☺️ çok beğeniyorum şahsen.

Ankara'ya bayramdan bayrama gidiyorum ama gördüğüm kadarı ile trafik sorunu İstanbul'a göre çok daha az olan bir şehir. Boşuna kendine eziyet ediyor eşiniz. Birde ne güzel, geniş balkonlu ferah daireler var Ankara da ☺ çok beğeniyorum şahsen.

az önce konuştum tamam yaptırmıyoruz diye suratını astı yüzüme bakmıyor. Söylediğim şey de şu tamam 5 yıl 10 yıl oturacak oluruz. Katlanılır eziyetine de ama bi sene dişimizi sıkacağımız yere neden dedim. Seni kırmak istemiyorum ama sen de beni anlamıyorsun gerçekten çok zor dedim. Şeytan diyor al eşyalarını git annenin evine ne yaptırıyorsan yaptır bitince ben elimi bile sürmem geri çağırırsın de.

Ev tam olarak kime ait? Eşinizin ailesine aitse aile evin satilmasini istemiyor olabilir ...esinizin bekarken sahip olduğu bir ev ise , eşiniz evin ortak alınmış bir mulke dönüşmesini istemiyor.. tasinmaniza engel olacak bir engelin(mesela hamilelik) çıkmasını bekliyor olabilir.

az önce konuştum tamam yaptırmıyoruz diye suratını astı yüzüme bakmıyor. Söylediğim şey de şu tamam 5 yıl 10 yıl oturacak oluruz. Katlanılır eziyetine de ama bi sene dişimizi sıkacağımız yere neden dedim. Seni kırmak istemiyorum ama sen de beni anlamıyorsun gerçekten çok zor dedim. Şeytan diyor al eşyalarını git annenin evine ne yaptırıyorsan yaptır bitince ben elimi bile sürmem geri çağırırsın de.

Ben elimi sürmem her şeyi sen yaparsın derseniz zaten vazgeçer merak etmeyin

Ev tam olarak kime ait? Eşinizin ailesine aitse aile evin satilmasini istemiyor olabilir ...esinizin bekarken sahip olduğu bir ev ise , eşiniz evin ortak alınmış bir mulke dönüşmesini istemiyor.. tasinmaniza engel olacak bir engelin(mesela hamilelik) çıkmasını bekliyor olabilir.

ev eşimin ailesinin evi. Size vereceğiz diyorlar. Evlenirken aileme de ailesi bu ev onların evi dedi zaten. Ben hamile kalırsam asla bu evde oturmak istemediğimi 100 defa söyledim ama büyük konuşuyorum sanırım. Artık asla dememeye başlayacağım hep bi bahanesi var çünkü.

Ben elimi sürmem her şeyi sen yaparsın derseniz zaten vazgeçer merak etmeyin

o ne yapılması gerektiğini idrak edemiyor ona göre plan her şeyi salona taşımamız ve mutfak, koridor ve banyonun yapılması. Ama o kırılırken çıkan toz, toprak dolapların içine kadar girecek. Her şeyi kolileyip öyle kaldıracaz, halılar falan temizlemeye gidecek. Ev taşımak evin içinde eşya varken taşımaktan çok daha kolay bence.

o ne yapılması gerektiğini idrak edemiyor ona göre plan her şeyi salona taşımamız ve mutfak, koridor ve banyonun yapılması. Ama o kırılırken çıkan toz, toprak dolapların içine kadar girecek. Her şeyi kolileyip öyle kaldıracaz, halılar falan temizlemeye gidecek. Ev taşımak evin içinde eşya varken taşımaktan çok daha kolay bence.

Sanırım ailenizin evinde yaşamışsınız bu tadilat olayını. Anlatın en ince ayrıntısına kadar. Anlatınca yalan söylüyorsun demez herhalde. Sinir oluyorum bilmeyip biliyormuş gibi haraket edenlere

ev eşimin ailesinin evi. Size vereceğiz diyorlar. Evlenirken aileme de ailesi bu ev onların evi dedi zaten. Ben hamile kalırsam asla bu evde oturmak istemediğimi 100 defa söyledim ama büyük konuşuyorum sanırım. Artık asla dememeye başlayacağım hep bi bahanesi var çünkü.
Pek çok kişi oğullarına bu şekilde ev veriyor ama bir gün oradan taşınıp evi satma veya kiraya verme niyetlerini acikladiklarinda "kendileri oturması " şartıyla evin onlara hediye edildiğini ailelerinden duyuyorlar .Eşinizin ailesinin bu konudaki fikrini öğrenecek kadar süredir evlisiniz onlar evi satıp yeni bir ev almanıza ne diyorlar ?

Zaten tasinacaksaniz evi bosaltinca yapsin deger mi o kadar yorgunluğa.
Biz de evin icindeyken mutfak yenilendi. Ev şantiye gibi oldu. Günlerce tozu topragi bitmedi.

Merhaba ,
Eşin taşınmak istemiyor , seni oyalıyor . Ben de şu an aynı durumdayım . Daha 15 dk önce bu konudan dolayı tartıştık . 1 yıldır taşınacağız diyoruz ama sürekli bahane buluyor . Ve kendisi de taşınmayacağız demiyor hiç , tam tersine evet taşınalım diyor ama bahaneler bitmiyor .
Umarım dilediğinizce bir eve en kısa zamanda taşınırsınız 🙏🌸

Pek çok kişi oğullarına bu şekilde ev veriyor ama bir gün oradan taşınıp evi satma veya kiraya verme niyetlerini acikladiklarinda "kendileri oturması " şartıyla evin onlara hediye edildiğini ailelerinden duyuyorlar .Eşinizin ailesinin bu konudaki fikrini öğrenecek kadar süredir evlisiniz onlar evi satıp yeni bir ev almanıza ne diyorlar ?

yani bu şekilde bir şey derlerse de kiraya çıkarım ama diyeceklerini zannetmiyorum. Taşınmamızı istemiyorlardır ama eşim bu konuda net olsa destek olurlar.

Niye 1 sene sonra taşınıyorsunuz? Eşiniz sizi kandırıyor gibi duruyor.
yani bence de bi yandan buradan ayrılmak istemiyor ailesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.

Zaten tasinacaksaniz evi bosaltinca yapsin deger mi o kadar yorgunluğa.
Biz de evin icindeyken mutfak yenilendi. Ev şantiye gibi oldu. Günlerce tozu topragi bitmedi.

valla bence değmez. Ben ilaçlama yapıldıktan sonra bile dip köşe temizlik yaptığımda delirecek gibi hissetmiştim kendimi.

Merhaba ,
Eşin taşınmak istemiyor , seni oyalıyor . Ben de şu an aynı durumdayım . Daha 15 dk önce bu konudan dolayı tartıştık . 1 yıldır taşınacağız diyoruz ama sürekli bahane buluyor . Ve kendisi de taşınmayacağız demiyor hiç , tam tersine evet taşınalım diyor ama bahaneler bitmiyor .
Umarım dilediğinizce bir eve en kısa zamanda taşınırsınız 🙏🌸

Biz de tartıştık daha doğrusu o bana surat asıyor, ben gönlünü almaya çalışıyorum. Beni bu hale nasıl getirdi ben de anlamıyorum. Ben ilk evlenirken 1 yıllığına oturuyorduk üç yıl oldu. Bakalım ya kısmet artık.

Back
X