eşim beni duygusal olarak tatmin etmiyor

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
merhaba, içimde bir boşluk var ara ara çıkıyor ortaya çok garip bi his.. ilgi istiyorum öpülmek sevilmek istiyorum ama yok.. sadece ben yaparsam var.. konuşuyorum bu konuyu onunla çok abartıyosun diyor her seferinde..
hni ben kendimi çeksem hep yanımda canım cicim güzelim ağzından düşmez.. ama ben hep taktiklerle evlilik yürütemem ki.. bazen gerçekten hissettiriyor.. bazen içim bomboş.. ben mi abartıyorum bilemiyorum..
bugün kendimi çok kötü hissediyorum:KK43:

erkekler cok ince dusunmezler kadinlar kadar, bazen de kadinlar fazla dusunur bu tur seyleri.. Anladigim kadariyla sizin sevgi diliniz Onaylanma sozcukleri ama esinizizn sevgi dili bu degil. Birbirinizin sevgi dillerini anlayip ona gore davranabilmek icin Gary Chapman'in 5 Sevgi Dili kitabini alin (on tlden daha ucuz bir kitap). hem siz hem de esiniz okusun, sonra uzerinde konusun birbirinizin sevgi dillerinin ne olabilecegi konusunda, eminim sorun cozulecek:KK5:

Daha geçen gün eşimle aynı konuyu konuştum ben erkeğim her dakka canım cicim diyemem zaten sürekli desem bi anlamı kalmaz dedi onların düşünce yapısı bu üzülme :)

insanlar rahat rahat sevişmek için evlenmiyor mu? öpülüp okşanmayacaksam neye yarar evlilik?

Bende aynen boleyim drumum daha iyi anlatilamzdi ama hamiss oldgm icin alingnda olablrm.. ama ynede blmyrm

erkekler cok ince dusunmezler kadinlar kadar, bazen de kadinlar fazla dusunur bu tur seyleri.. Anladigim kadariyla sizin sevgi diliniz Onaylanma sozcukleri ama esinizizn sevgi dili bu degil. Birbirinizin sevgi dillerini anlayip ona gore davranabilmek icin Gary Chapman'in 5 Sevgi Dili kitabini alin (on tlden daha ucuz bir kitap). hem siz hem de esiniz okusun, sonra uzerinde konusun birbirinizin sevgi dillerinin ne olabilecegi konusunda, eminim sorun cozulecek:KK5:

Bu kitabı tavsiye edecektim ben de.
Gerçekten de çok şey katıyor bu bağlamda insana.

benimki de beni etmiyor
halbu ki insan 10 dksını ayırsa iki güzel laf etse problem kalmaz ama...

bir de erkek yapamıyoru kabul etmiyorum ben
onlarda da beyin var istedi mi çok güzel yapıyorlar
yapan nasıl yapıyor ya yapsın yani banane

kimi bakışıyla
kimi dokunuşuyla
kimi de sözleriyle sever...

hepsini yapan da olabilir elbette
hiçbirini yapmayana da odun diyelim konu kapansın;)
şaka bi yana ...hani bi gözden geçirin diyorum
mutlaka bir tarzı vardır, anlamıyor ya da yetinemiyor olabiliriniz.
yönlendirmeyi deneyin

çalışıyorum işim herkesinki gibi stresli.. bi dünya saçma sapan kişisel sorunlarla uğraşıyorum.. oğlum 3.5 yaşında hiperaktiv yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu.. evde ev işi yetmeye çalışıyorum. bazen duygusal anlamda daralıyor içim..tam o anda örneğin bu sabah bekliyorum ne bilim öpsün beni falan diye sarılsın diye sadece buna ihtiyacım var.. ama yok.. bazende fazlasıyla var.. bunun bi dengesi yok mu..
mesela sevişmek istyorum ama o istemiyor o esnada ve inanın o kadar ağrıma gidiyor ki bu durum. oysa çok normal dimi yani benimde istemediğim bi sürü zaman olabiliyor..

benimki de beni etmiyor
halbu ki insan 10 dksını ayırsa iki güzel laf etse problem kalmaz ama...

bir de erkek yapamıyoru kabul etmiyorum ben
onlarda da beyin var istedi mi çok güzel yapıyorlar
yapan nasıl yapıyor ya yapsın yani banane
zaten beklediğim bi sarılma ne bilim bi öpücük falan beni gün içinde belki 10 kere arar ama bu kısımlara gelince yok..

merhaba, içimde bir boşluk var ara ara çıkıyor ortaya çok garip bi his.. ilgi istiyorum öpülmek sevilmek istiyorum ama yok.. sadece ben yaparsam var.. konuşuyorum bu konuyu onunla çok abartıyosun diyor her seferinde..
hni ben kendimi çeksem hep yanımda canım cicim güzelim ağzından düşmez.. ama ben hep taktiklerle evlilik yürütemem ki.. bazen gerçekten hissettiriyor.. bazen içim bomboş.. ben mi abartıyorum bilemiyorum..
bugün kendimi çok kötü hissediyorum:KK43:

Bendensin tatlımmm malesef bende 3 aylık ewliyim ve eşim sadece yatakta sarılır öper o kadar onun dışında hiç bişey yok...

hatta dün gece dedim yanii ben ilgiyi sewen biriyim biliosun lgiyle büyüdüm.. ilgi gösteremyceksen anneme gideyim biraz beni sewsinde deşarj olayım kendime geleyim dedim en sonunda.. o da büyütüosun kucağıma alayımda pışpışlayım mı yani dedi...

bende senin anladığın ilgi anlayışı o ise bilemem dedim... ben daha bişey demem sana dedim wurdum kafayı uyudum...

zaten beklediğim bi sarılma ne bilim bi öpücük falan beni gün içinde belki 10 kere arar ama bu kısımlara gelince yok..

işlerine gelmiyor
benim de bundan sonra yemek yapmak, temizlik yapmak, sevişmek falan işime gelmicek
kısasa kısas.

Bendensin tatlımmm malesef bende 3 aylık ewliyim ve eşim sadece yatakta sarılır öper o kadar onun dışında hiç bişey yok...

hatta dün gece dedim yanii ben ilgiyi sewen biriyim biliosun lgiyle büyüdüm.. ilgi gösteremyceksen anneme gideyim biraz beni sewsinde deşarj olayım kendime geleyim dedim en sonunda.. o da büyütüosun kucağıma alayımda pışpışlayım mı yani dedi...

bende senin anladığın ilgi anlayışı o ise bilemem dedim... ben daha bişey demem sana dedim wurdum kafayı uyudum...
ben 5 senedir sendenim :)

işlerine gelmiyor
benim de bundan sonra yemek yapmak, temizlik yapmak, sevişmek falan işime gelmicek
kısasa kısas.
tamam bu da aklıma geliyor ama hani derler ya yatağa soğukluk girmesin diye sevişmek konusunda bunu yapmak istemiyorum.. aslında yapınca nasıl olur bilemiyorum..

Yapmiyorsa sende yapma.surekli ilgisizsin dersen daha cok simarir ilgisiz olur.heraketlerinle belli et.

tamam bu da aklıma geliyor ama hani derler ya yatağa soğukluk girmesin diye sevişmek konusunda bunu yapmak istemiyorum.. aslında yapınca nasıl olur bilemiyorum..

girerse girsin ya onlar duygusal hayata soğukluk sokarken düşünüyor mu ki

kimi bakışıyla
kimi dokunuşuyla
kimi de sözleriyle sever...

hepsini yapan da olabilir elbette
hiçbirini yapmayana da odun diyelim konu kapansın:KK66:
şaka bi yana ...hani bi gözden geçirin diyorum
mutlaka bir tarzı vardır, anlamıyor ya da yetinemiyor olabiliriniz.
yönlendirmeyi deneyin

malesef öle yönlendiremezsin onu yönlendirirsen bu sefer hiiiç bişey yapmıyor....

yaaa bilmiyorum arada kadınları biraz sewmek lazım yaa diyorumki yanii artık içinden sewmek gelmiyorsa yalandan da yapabilirsin diyorum...

yanii kadınlar dokunuldukça sewildikçe güzelleşir... daha mutlu olur. biz neden ewlendikki o zaman böle kös kös ben babamın ewinde de oturuyordum dimi yani.....

Back
X