eşim beni duygusal olarak tatmin etmiyor

merhaba, içimde bir boşluk var ara ara çıkıyor ortaya çok garip bi his.. ilgi istiyorum öpülmek sevilmek istiyorum ama yok.. sadece ben yaparsam var.. konuşuyorum bu konuyu onunla çok abartıyosun diyor her seferinde..
hni ben kendimi çeksem hep yanımda canım cicim güzelim ağzından düşmez.. ama ben hep taktiklerle evlilik yürütemem ki.. bazen gerçekten hissettiriyor.. bazen içim bomboş.. ben mi abartıyorum bilemiyorum..
bugün kendimi çok kötü hissediyorum:KK43:

erkeklerin %80 ni böyle. öyle olmayandan da ben şüphe ederim acaba niyeti nedir ya da ne haltlar yiyor da örtmeye çalışıyor diye

Aynen öle canım yaaaa ben sinirlennce çok söleniyorum...

çok gıcık oluyorum çiftleri böle mutlu eğlenceli canmlı ciicmli görünce... biz nie böle deiliz diyorum artık....

benm eşim yengeç ben de yay burcuyum.. yengeçler çok duygusalmışta romantikmişteee sewdiğine değer werirmişteeee pehhhh onun duygusallığı değeri bana değilkiii annesine daha çok.... benm duygularımı hiiiiç kaileye almaz...

Bende senn gibi düşünyrm hep... Bazen kriizimi kontrol edemiyorum akışına bırakıyorum ama yine aynııı yine aynıııı.....
Hic bir zaman duzelmeyecekler benim adim duygusal icerik tasiyor adam adimi bile kullanmiyor dusun artik durumu:-)bazen serimle guzel soz soyletiyorum okadar sahte geliyorki geri vazgeciyorum biz oyle baskalarina ozene ozene omrumuzu bitiricez ne yazik:KK43::KK43:

Hic bir zaman duzelmeyecekler benim adim duygusal icerik tasiyor adam adimi bile kullanmiyor dusun artik durumu:-)bazen serimle guzel soz soyletiyorum okadar sahte geliyorki geri vazgeciyorum biz oyle baskalarina ozene ozene omrumuzu bitiricez ne yazik:KK43::KK43:

Aynen öle canımmm....
Napalım yanlış adamlara aşık olmuşuz... Bizi taşıyamıyorlar....

Back
X