esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

sanki o yılan kadın kocanın gazozuna hap atıp ırzına geçmiş gibi anlatmışsın farkında mısın
adam, adam olsaydı da en yakın arkadaşının karısıyla fanfinfon olaylarına girmeseydi
sende de sağlam mide varmış, gündüz arkadaşına, gece sana, dua et üçlü takılalım demiyor... korunsa da hastalık bulaştırmasa bari.

kusura bakmayın ama midem bulandi. hadi kadin bekar olsa asik oldu senlede arasi kötüydü dersin vs. hadi evli olsun gene neyse. ama cocukluk arkadasinin karisiyla bunu yapan karakter olarak da yukarda arkadasin dedigi gibi o.pu dur. benim cidden midem bulandi siz nasil tahammul ediyorsunuz.

Kadına esip gürlüyorsunuz da eşinizi seviyorsunuz.
Kusura bakmayın ama kendi evliyken evli barklı üstelik karısının arkadaşına yavşayan bir adamın neyini sevebilirsiniz?
Asıl o adi lafları kocanıza söyleyin bir zahmet. Eşiniz adam olsa kadın kocanıza yalvarsa yine yapmazdı. Eşiniz asıl ahlaksızmış.
Şu durumu sindirip barışıyor üstüne seviyorum diyorsunuz.
Başkasıyla sevişmiş, mesajlaşmış bir adamı nasıl sevebilirsiniz? Ki bu adam sizin en yakınıza bir kere baktıysa bundan sonra her tür kız arkadaşına da bakar o potansiyel de var.
Hepsini geçtim o potansiyeli olan bir adamla güvenip de evliliğe devam etmek de sağlam bir mide gerektirir.

Bir gün yoldan geçtim , seni gördüm hayatsız ümide,
Baktım bu kollarına.
Beni öpeceksin sanıyordum.
Ama sen beni geçtin.
Hiç görmedin, hiç bakmadın, ben bunu uzun zaman önce aldattım, terkettim
Ama ben yine seni çok sevdim. Ben sen yoldan giderken ben dedim belki bu bana geri döner

Sen geri dönmedin beni yıktın beni kadere duymadın hiç
Beni sevecektin
Lanet olsun bu aşka lanet olsun bu sevgimize
Seni doyarlarca öptüm, koynuma alacaktım.

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim
Seni çok sevmiştim sen neden bana böyle yaptın
Seni beni böyle yapmasaydın seninle uzun zaman bir hayal kuracaktık
Ben o hayali hala düşünüyorum
Seni çok sevecektim
Hayatım, hayatım Leyla

Bu şarkı aklima geldi valla

Ya ben buna çok sinir oluyorum , Arkadaşınız or... ama eş affediliyor, lanet ya bu adamlar nasıl hep zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyorlar, azıcık dik durun kardeşim ya
Nisan ayından beri diyorsunuz, kadın arkadaşınız kocası eşinizin çocukluk arkadaşı, nasıl mide nasıl insanlıktır bu
Affedip hayatına devam edeceksen bize sorma kardeşim. Sende yaptığının yanlış olduğunun farkındasında bizim yorumlarımızla vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun herhalde

Valla aşmışsın bacım helal olsun ben kaldıramazdım boşanırdım neyse evliler konuşsun :)

+1

Tahammül ettigim yok arkadaşlar yanlış birsey yapmaktan korkuyorum sadece esimin ailesi biliyor baya konuştular ikimizlede tabi o kendi evlatları olduğu icin beni iknq ettiler içimdeki guven duygusu ta b iki öldü sevgim var ama igrenclikte var kadinin daha once baska mevzularinida duydugum icin oros...diye bahsettim benc3de en büyük suclu esim ama nasıl beni ikna ettiler bilmiyorum sadece siz olsanız napardinizz diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…