esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

Hayatımda hiç bu kadar iğrenç bir olayın bu kadar kolay kapatıldığına şahit olmamıştım.

Kocan da, o kadın da, sen de midemi bulandırdınız. Muhtemelen kadının kocası bilse aynı tepkiyi vermez. Onu ayrı tutalım.

Edit: bu konu niye bu kadar kolay kapanmış diye merak etmiştim ama zamanında sen de aldatmışsın eşini. Kimin eli kimin cebinde belli değil. İğrençler

Son düzenleme:
Vallah ben esine sasirmadim erkekler icin farketmez ha yolda yürüyen bir yabanci ha karisinin en yakin arkadaslari erkekkerin akli bukadsrina eriyor ancak. Ama siz en az o kadin kadar yilansiniz ki esinizi hakli sucsuz cikarmissiniz da o kadina sürekli yilan or... diyorsun. O kadin madem or... ise senin esinde or.... anladinmi bunu? Bunu kafana sok önce ondan sonra madem kocani aff ediyorsun kadinida affet bari

Arkadaşınıza oro... demişsiniz sanki kocanıza zorla sahip olmuş gibi.

Arkadaşınizla hiç bu olaydan sonra konusmadinizmi?

O ne demek ya eşimin önüne yem attı falan saçmalık.Dost bilmiş adam .Bence onuda uyandirin aldatilmaktan kurtulsunYoksa mazallah eşinize çocuğu bile olur.Adamada yuttururlar .Neler duyuyoruz haberlerde.Sizde çocuklarınıza kiyar ama srvginize kiyamadiginizla kalırsınız.Aklini kullan biraz ya

1 haftada ne yasamislarda hemen askim olmus adam hic dusunmediniz mi?Adi pis yalancilar nefret ediyorum boyle oldugunda. Eger ki kadinin kocasina soylemezseniz bu is daha devam eder.

Arkadaşın kocanın üstüne atladı. telefonlar verdi aldatmayı tesis için. kocası da cinsel problemim var dedi, karısını yem etti. resmen ailecek aldatma şebekesi. Senin kocan napsin mecbur aldatacak. Bunları düşünüp düşünüp İçini sogutarak hata ediyorsun. yazık.

Bunlar bildiğin ilişki yaşamış, sevmiş bile olabilirler birbirlerini. Hani kısa süreli sadece cinsellik amaçlı olsa aylarca gorusulur mu? Hiç sanmıyorum. Onlar gorusmeye devam eder genelde böyle oluyor bu işin devamında. Hatta sen ve o kadının eşi bosansa belki evlenirler bile. Aklını başına al, çok büyük yeminler etti diyorsun zaten manevi yönü güçlü olsa böyle bir şey yapmazdi. Ettiği yeminler ona faso fiso gelmiştir bence. Her aldatan yemin ediyor zaten, kimi çocuğu üzerine diyor hatta. Sonra aynen devam.

Ortam sakinlessin biraz sonra tekrar görüşmeye başlarlar..cunku esinin gözü disarda..sen istedigin kadar affet o yine yapacak.Kusura bakma esinin ailesi kim oluyorda bu mevzuda söz söylüyorlar siz sakin bir yapiya mi sahipsiniz? Ben olsam asla affetmezdim..

Geldim bacımmm naneelimoonn

Oooo sizin hikaye bildigin dallas olmuş. Sen bide kocanı affettin öyle mi ?
Simdi biz sana ne desek yapacaksin ki?
Ayril desek ayrilamam diyorsun.
Iyi ayrilma oyle yasayin arada yine eski dostuna gitsin kocan arada sana gelsin olmadi sende onun kocasina falan gitt..

Te Allahım ya..
Ayrica kocaniz cok sinir bozucu hem aldatiyor hem uste cikiyor...
Getir onu buraya iyi bi dövelim

Tek o. dostunuz deil ayrica esiniz bunu kabul ettikten sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz ama siz coktan kabul etmissiniz bir de esiniz her istediginizi yapiyormus op basinin ustune koyy

Zaten insanlara az güvenirim paranoyak oldum iyice bu ne

Ya buradaki konular bizi sınamak için falan mı açılıyor ? Allah aşkına biri bir şey desin.. En yakın arkadaşınla kocan alooooo... Mesajları da okumuşsun, inkar eden bile yok neyini affediyorsun ya ?
Ay birileri üyenin ilk konusunu da okusa keşke yorumum kaynadı galiba! Sonra da icabına bakarız ben gibi düşünenlerle

Bozulmaz kizzz hicc bunun icin bozulur mu evlilik ayyyyy sizde bi tuhafsiniz adam özür dilemis daha napsin

Mesajımı düzenledim arkadasım bak.
Ben nedenini çözdüm

E şekerim böle Kadınlar olunca , erkekler

neeeeee konu sahibi eşinimi aldatmış önceden
Ay yaşasın biri gördü yorumumu!Herkes ilk konusunu okusun!Duygusal olarak da aldatmış o da yani ben okudum bu konuya döndüm!!!

KADININ KOCASINA NEDEN SÖYLENMİYOR BEN BUNU ANLAYAMADIM. SEN AFFETTİN DİYE Mİ SÖYLENMİYOR. O KADIN OHH NE RAHAT !!!DEVAM ETSİN HAYATINA.KOCASINA YAZIK DEĞİL MİYİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…