esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

O yilaninda seviyoooruuumm !!dedigin adamciginda allah belasini versin!!!sende bunlari yuttugun icin suclusun!ben cocuklarina acidim

Onu affetmekle çok büyük hata yapmissiniz alışmış kudurmusdan beterdir yine yapacaktır sizin ona olan zaafinizdan yararlanacagini çok iyi biliyor.Sizin utanacak sikilacak birseyiniz yok o aptal kadını da rezil edin hemen kocasını arayın hersey olacağına varsın

Evet hicbirsey yapamadım dediginiz gibi ama cocuklarimida kaybedemem cok büyük yeminler verdi

boşardık bacım napıcaz başka, affedilecek şey mi bu?
en yakın arkadaşının karısı/karısının en yakın arkadaşı olan kadınla düşüp kalkacak adamı affetmek için öyle bir geniş olmak lazım ki, konya ovası gibi, at koşturulur.
ailesi de ayrı enteresanmış, acaba aldatan siz olsanız oğlum yıkmayın yuvanızı diyip affetmesine ikna ederler miydi? oldu olacak kuma getirsin, hep birlikte yaşayıp gidin.

Affetmişsin bitmiş gitmiş. Buraya içimi dökmüş olayım diye yazıyorsun. Ama dost acı söyler. Acaba sen yakalamasaydın nereye gidecekti bu iş. Belki seni seve seve postalayacaktı kocan.Mantıklı düşün gözünü seveyim.

Bu arada esinin cinsel problemleri olduğunu kendi esi esime anlatmıştı bunu bana esim anlatmıştı ben bunları duymadan önce bence kendi eliyle bizimkinin onune yem.atti her neyse amma içim cok acıyor

Affetmişsiniz artık geçmiş ola. Yalnız affederek adama aldatmanın yolunu da açmışsınız bunu da unutmayın. Nasılsa her söylediğine inanan ve onu seven (!) bir karısı var artık çekinmesine de gerek kalmaz ne güzel.

Bir de benim merak ettiğim bir şey var. Başkasına aşkım diyen, başkasının mesajlarıyla heyecanlanıp mutlu olan, belki de geceleri başkasını hayal eden adam nasıl sevilir. Bunu nasıl başardın arkadaşım.

Saniye düşünmez boşanırdım.
Evliliğin en önemli yapı taşı güven zaten.
Bugün en yakın arkadaşımla işi pişiren yarın karşı komşumla, kız kardeşimle, seneler sonra kızımın arkadaşıyla falan da iletişim kurmaya kalkar.
Ben sürekli peşinde koşup kurup duracağım bir pislikle aynı yatağı paylaşamam bu kendime ihanettir.

O kadına o kadar yılan demişsin eşin ne peki?

Affetmeyecektin,neyin sevgisi bu.
Nasıl mide bu.
Bırak gitsin aldatan aldatıyor.

Ha bir kere de olsa benim içim almaz.

Ben olsam böyle birşeyi kaldıramaz boşanırdim. Öyle bir adamın çocuklarima babalik yapip örnek olmasina gönlüm razi olmazdi.

Yanlis bişey yapmaktan korkuyorum demissin ama affederken zaten yanlış yapmissin.

Canım zamanında sen de eşini aldatmışsın şimdi eşini affetmeni anladık da insan altı yıl sonra da böyle konu açınca bir garip oluyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…