- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Tahammül ettigim yok arkadaşlar yanlış birsey yapmaktan korkuyorum sadece esimin ailesi biliyor baya konuştular ikimizlede tabi o kendi evlatları olduğu icin beni iknq ettiler içimdeki guven duygusu ta b iki öldü sevgim var ama igrenclikte var kadinin daha once baska mevzularinida duydugum icin oros...diye bahsettim benc3de en büyük suclu esim ama nasıl beni ikna ettiler bilmiyorum sadece siz olsanız napardinizz diye sordum
Benim babamda zamanında annemi aldattığında , bizim üzerimize yeminler etmişti.ama sonra bi 50kere daha aldattı....nyse sen avunmalara devam et.....Evet hicbirsey yapamadım dediginiz gibi ama cocuklarimida kaybedemem cok büyük yeminler verdi
Tahammül ettigim yok arkadaşlar yanlış birsey yapmaktan korkuyorum sadece esimin ailesi biliyor baya konuştular ikimizlede tabi o kendi evlatları olduğu icin beni iknq ettiler içimdeki guven duygusu ta b iki öldü sevgim var ama igrenclikte var kadinin daha once baska mevzularinida duydugum icin oros...diye bahsettim benc3de en büyük suclu esim ama nasıl beni ikna ettiler bilmiyorum sadece siz olsanız napardinizz diye sordum
Ben olsam böyle birşeyi kaldıramaz boşanırdim. Öyle bir adamın çocuklarima babalik yapip örnek olmasina gönlüm razi olmazdi.Tahammül ettigim yok arkadaşlar yanlış birsey yapmaktan korkuyorum sadece esimin ailesi biliyor baya konuştular ikimizlede tabi o kendi evlatları olduğu icin beni iknq ettiler içimdeki guven duygusu ta b iki öldü sevgim var ama igrenclikte var kadinin daha once baska mevzularinida duydugum icin oros...diye bahsettim benc3de en büyük suclu esim ama nasıl beni ikna ettiler bilmiyorum sadece siz olsanız napardinizz diye sordum
Yanlis bişey yapmaktan korkuyorum demissin ama affederken zaten yanlış yapmissin.Tahammül ettigim yok arkadaşlar yanlış birsey yapmaktan korkuyorum sadece esimin ailesi biliyor baya konuştular ikimizlede tabi o kendi evlatları olduğu icin beni iknq ettiler içimdeki guven duygusu ta b iki öldü sevgim var ama igrenclikte var kadinin daha once baska mevzularinida duydugum icin oros...diye bahsettim benc3de en büyük suclu esim ama nasıl beni ikna ettiler bilmiyorum sadece siz olsanız napardinizz diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?