Ben şokAy birileri üyenin ilk konusunu da okusa keşke yorumum kaynadı galiba! Sonra da icabına bakarız ben gibi düşünenlerle
Okudum şimdi canımm , valla tencere kapak olmuş bunlar , yorum yapıp yorulmayalım :) böle sıra sıra aldatırlar , geçinip giderler...Ay yaşasın biri gördü yorumumu!Herkes ilk konusunu okusun!Duygusal olarak da aldatmış o da yani ben okudum bu konuya döndüm!!!
Aynen ya da kafa buluyor baksanıza o konu 6 yıl öncenin 6 yıl sonra bunu açmış...6 yıl boyunca konu yok hep aldatmacalı!Okudum şimdi canımm , valla tencere kapak olmuş bunlar , yorum yapıp yorulmayalım :) böle sıra sıra aldatırlar , geçinip giderler...
eski konuyu okudum bütün yazdıklarımı geri alıyorum,
bence sen bu kocayı boşa, o unutamadığın ve arada görüştüğün eski sevgiliyle evlen,
kocan da sevgiliyle evlensin,
kocanın sevgilisinin kocasını da senin eski sevgilinin karısına verelim.
bak kimse açıkta kalmadı, gül gibi yaşar gidersiniz
Dallasa dönmüş ortam. Kadın adamı aldatıyor. Adam kadını ayrıca yakın arkadaşını aldatıyor. Diğer kadın kocasını.
Demekki çok dizi izliyo vatandaş :) bilinç altında hep aldatma seneryoları..olan bana oldu azcık internetim kalmıştı telde , bu gereksiz konuya harcadım :)Aynen ya da kafa buluyor baksanıza o konu 6 yıl öncenin 6 yıl sonra bunu açmış...6 yıl boyunca konu yok hep aldatmacalı!
KADININ KOCASINA NEDEN SÖYLENMİYOR BEN BUNU ANLAYAMADIM. SEN AFFETTİN DİYE Mİ SÖYLENMİYOR. O KADIN OHH NE RAHAT !!!DEVAM ETSİN HAYATINA.KOCASINA YAZIK DEĞİL MİYİM
Tüh üzüldüm valla.Ben bu üyeyi öylesine araştırırken ilk konusuna denk geldim yani şüphelenmedim ama bakasım geldi. Yönetim bizi aydınlatacaktır diye umuyorum arkadaşlarım!Demekki çok dizi izliyo vatandaş :) bilinç altında hep aldatma seneryoları..olan bana oldu azcık internetim kalmıştı telde , bu gereksiz konuya harcadım :)
Haha sesli güldüm , boşluk doldurmaca gibi ,afferim kız hiç boşluk kalmamış :)eski konuyu okudum bütün yazdıklarımı geri alıyorum,
bence sen bu kocayı boşa, o unutamadığın ve arada görüştüğün eski sevgiliyle evlen,
kocan da sevgiliyle evlensin,
kocanın sevgilisinin kocasını da senin eski sevgilinin karısına verelim.
bak kimse açıkta kalmadı, gül gibi yaşar gidersiniz
Kız olay Aşkı memnunun gerçek hayata uyarlanmış hali tövbe tövbe. @prayforlosers a katılıyorum ayrıca arkadaşına dediklerinden sonra sanki kendi sütten çıkmış ak kaşıktı yani...Dallasa dönmüş ortam. Kadın adamı aldatıyor. Adam kadını ayrıca yakın arkadaşını aldatıyor. Diğer kadın kocasını.
Sonra hepsi uşağa
Yazık olan diğer kadının kocasına olmuş. Belki o da diğer kadını boynuzluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?