esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

KADININ KOCASINA NEDEN SÖYLENMİYOR BEN BUNU ANLAYAMADIM. SEN AFFETTİN DİYE Mİ SÖYLENMİYOR. O KADIN OHH NE RAHAT !!!DEVAM ETSİN HAYATINA.KOCASINA YAZIK DEĞİL MİYİM

Boşan gitsin nasıl affediyosun ya hiç bi erkek demez beni affet bi daha yapcam diye tabiki kendini afettirmeye çalışacak. Bu devirde dost bulamazsin. Herkes birbirinin arkasından kuyusunu kaziyor.

Ay birileri üyenin ilk konusunu da okusa keşke yorumum kaynadı galiba! Sonra da icabına bakarız ben gibi düşünenlerle
Ben şok Konu sahibi de eşini aldatmış.. Tamam o zaman. Amaan ne olacak ben de zamanında seni aldatmıştım, olur böyle şeyler desin bitsin gitsin konu..

yazmadan duramicam cunku ben alaka kurdum.Eski konunda yani 6 yil onceki konunda eski sevgilinle tekrar konusmaya baslamis ve onu unutamadigini ifade etmissin.Ustelik 18 aylik cocugun varken o dönem.Okuyunca sok oldum.Konu nereye baglanmis bilemem ama sanirim ilahi adalet olmus.

Ay yaşasın biri gördü yorumumu!Herkes ilk konusunu okusun!Duygusal olarak da aldatmış o da yani ben okudum bu konuya döndüm!!!
Okudum şimdi canımm , valla tencere kapak olmuş bunlar , yorum yapıp yorulmayalım :) böle sıra sıra aldatırlar , geçinip giderler...

Okudum şimdi canımm , valla tencere kapak olmuş bunlar , yorum yapıp yorulmayalım :) böle sıra sıra aldatırlar , geçinip giderler...
Aynen ya da kafa buluyor baksanıza o konu 6 yıl öncenin 6 yıl sonra bunu açmış...6 yıl boyunca konu yok hep aldatmacalı!

eski konuyu okudum bütün yazdıklarımı geri alıyorum,

bence sen bu kocayı boşa, o unutamadığın ve arada görüştüğün eski sevgiliyle evlen,
kocan da sevgiliyle evlensin,
kocanın sevgilisinin kocasını da senin eski sevgilinin karısına verelim.
bak kimse açıkta kalmadı, gül gibi yaşar gidersiniz

İkiniz de birbirinizi mi aldattınız?

Sen bir de kadını arayıp or*spu mu dedin ona? Allah nasıl da şaşırtıyor da söyletiyor görüyon mu?
Bazı hayatlar çok ilginç

Geçen bir kadın konu açmış burada, eşini aldattığına dair, duygusal olarak. Bir de yazmış da yazmış kınamayın bilmem ne bilmem ne. Yemiş tabi ayarı kk hatunlarından, benim kankiler korumuş tabi, üstüne düşmeyin bilmem ne falan yazmışlar.
Sonra kadının bir mesajını gördüm, dekolte giyen kadın için fahişeyi zincirlesen kilidiyle oynaşır tanımlamasını yapmış.
Evo tavşan duyun bunları.
Güldüm ne yalan söyleyeyim.

İşte bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, hiç üzülmedim durumuna konu sahibi.
Kim bu kadar kadın düşmanıysa altından bir b.k çıkıyor.

Büyük konuşmak yanlış bisey söylemek kalp kırmak istemem aslında ama nasıl bu kadar kolay affedebildin bakilirsa affetmiste degilsin hala aklında ki zaten normal olan bu tamam çocukların var anlarım bende bi anneyim cocuklarinla ayni evi paylasmasina musade edebilirsin babalarının yaninda buyumelerinide isteyebilirsin ama en azından affetmeyip ayrı odalarda sadece kağıt üzerinde yurutebilecegin bi evliliğe devam edebilirdin diye düşünüyorum tabi maddi gücün yoksa ve ailen destek değilse benimki sadece bi öneri

ay öldüm gülmekten bak yokum hehe

Kız hani biz marjinaldik?Sen kocanı duygusal olarak eski sevgilinle aldattın hala onu seviyorum demişsin kocan da seni kankanla aldatmış!Müge anlıdan mı aldın nedir konuyu! C cvcvcv
Dallasa dönmüş ortam. Kadın adamı aldatıyor. Adam kadını ayrıca yakın arkadaşını aldatıyor. Diğer kadın kocasını.

Sonra hepsi uşağa

Yazık olan diğer kadının kocasına olmuş. Belki o da diğer kadını boynuzluyordur.

Aynen ya da kafa buluyor baksanıza o konu 6 yıl öncenin 6 yıl sonra bunu açmış...6 yıl boyunca konu yok hep aldatmacalı!
Demekki çok dizi izliyo vatandaş :) bilinç altında hep aldatma seneryoları..olan bana oldu azcık internetim kalmıştı telde , bu gereksiz konuya harcadım :)

KADININ KOCASINA NEDEN SÖYLENMİYOR BEN BUNU ANLAYAMADIM. SEN AFFETTİN DİYE Mİ SÖYLENMİYOR. O KADIN OHH NE RAHAT !!!DEVAM ETSİN HAYATINA.KOCASINA YAZIK DEĞİL MİYİM

Çünkü kadinin kocasi duyarsa kendi evliligi de biter. e malum kocasini hala seviyor!! Konu sahibi.

Demekki çok dizi izliyo vatandaş :) bilinç altında hep aldatma seneryoları..olan bana oldu azcık internetim kalmıştı telde , bu gereksiz konuya harcadım :)
Tüh üzüldüm valla.Ben bu üyeyi öylesine araştırırken ilk konusuna denk geldim yani şüphelenmedim ama bakasım geldi. Yönetim bizi aydınlatacaktır diye umuyorum arkadaşlarım!

Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyim sen yillar once kocani aldattin simdi kocan seni arkadasinla aldatti arkadasinda hata yapti esinde sen de

Haha sesli güldüm , boşluk doldurmaca gibi ,afferim kız hiç boşluk kalmamış :)

Kız olay Aşkı memnunun gerçek hayata uyarlanmış hali tövbe tövbe. @prayforlosers a katılıyorum ayrıca arkadaşına dediklerinden sonra sanki kendi sütten çıkmış ak kaşıktı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…