Haha sesli güldüm , boşluk doldurmaca gibi ,afferim kız hiç boşluk kalmamış :)
aldatmis mi ne zamann ayyy nasıl olmus[/QUOTE]neeeeee konu sahibi eşinimi aldatmış önceden
Hayatımda hiç bu kadar iğrenç bir olayın bu kadar kolay kapatıldığına şahit olmamıştım.
Kocan da, o kadın da, sen de midemi bulandırdınız. Muhtemelen kadının kocası bilse aynı tepkiyi vermez. Onu ayrı tutalım.
İğrençler
arkadaşına teşekkür et, eşin sana daha iyi davranıyormuş. sen de seviyorsun. daha ne olsun.Merhaba arkadaşlar basima gelenler kurban Bayramının 1.gunuydu kurbani kayinvalimlerde kestik esim yoruldu cekyatta uyuya kaldi bende cocuklarda uyumusken etleri halledeyim dedim esimin motoruda damin altinda etlerin yanindaydi neyse motordan zırt zırt diye telefon bildirim sesi geliyordu esim uyumusken anahtari aldim motorun icini aradım bulamadim ama bu arada hala otuyordu gorumcemde yanima yaklaştı sonra gözlük kabinin icinden eski bir telefon çıktı mesajla4 vardi 1 hafta icinde 3 mesaj gelmis 4-5 defada gorusulmus ama numara kayıtlı değildi 1.mesaj evde gülüm arama 2.mesaj çocuk hasta babası var canım3.mesajsa aşkım 2/3gundur gorusemedik bayramın kutlu olsun numarada gozume tanidik geldi aradim acmadi otelefondan dul hiri olduğunu düşündüm allah var ama numara cok asina idi sonra kendi telefonuma numarayı yazdigimda en yakın arkadaşım dostum diye kaydettigimbkisi çıktı dünya basima yıkıldı ben orada ayilip bayilmaca sonra bana bir haftalık mevzu iyiki yakaladin telefonuda o verdi dedi ikna etti ama icimde hep bir suphe ve beni aradı dostum dedigim yılan birgün sonra kapat telefonu oros... diye yüzüne kapattım ama kendime gelemiyordum esim cok ozur diledi bir dediğimi 2 yapmıyor daha öncede her istediğimi yapan bir tipti sonra yilandan mesajlar gelmeye başladı 1 haftalık olay bana senden dolayi dertlesmek icin aradı ve bende eşimle bu ara aram açıktı istemeden oldubsadece mesajdan ibaret dedi benimle barismaya calisiyordu okadar yuzsuz numaramı degirtirdim 3 gun once esimin online hat servisine girdim internetten onun numarasını yazdim ve nisan ayına kadar çıkardı ve oncesini goremedim ama bayadir gorusuyorlarmis sonradan esim kendine bu telefinu temin etti sanırım tekrardan dünyam basima yıkıldı eşimle konuştum tamam artık eskiye dönüp durma diye bastirdi yeminler etti artik gorusmuyorum diye çocuklar üstüne ve kadının eşi esimin cocukluk arkadaşı siz olsaniz napardiniz lu5fen bana akıl verin evliliğimi bozamadim çocuklarım için esimide seviyorum
Konu sahibi de eşini aldatmış. hihihiAma affettim devam ettik diyorsanız bişey de demeye hakkınız kalmaz. Derseniz de adı dırdır olur bi süre sonra. Hatta çok uzarsa "affetmeseydin ozaman bitirseydin" cümlesini bile duyabilirsiniz. Ben biraz sinirlenip yazdım evet tepkilerim bunlar olrdu ama sizi de etkileme istemem Allah yardımcınız olsun gerçekten çok ağırmış. Okurken sizi tanımamama rağmen benim zıruma gitti ikisini de bulup tokatlayasım geldi. Kadınım düşmanı yine kadın çok acı hemde dost görünen acı.
Dua ediyorum düşmanımızla başa çıksrız da Allah bizi dostumuzdan korusun
Nasıl arkadaşlıklarınız var sizin böyle ya. Nasıl bir dünyada yasiyorsunuz gerçekten anlamıyorum. .Bu arada esinin cinsel problemleri olduğunu kendi esi esime anlatmıştı bunu bana esim anlatmıştı ben bunları duymadan önce bence kendi eliyle bizimkinin onune yem.atti her neyse amma içim cok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?