esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

neeeeee konu sahibi eşinimi aldatmış önceden[/QUOTE] aldatmis mi ne zamann ayyy nasıl olmus

Ben gördüm , aynı haltı annemde babam için yaptı, kadınlar o.. ama babamla Gül gibi geçinmeye devam
Bu herifler niye bu kadar kıymetli anlamıyorum ben, o kadar kızıyorum ki bu yüzden kadınlara

Neden bu kadar kolay affettiğini başta anlamamışım meğer karşılıklıymış
Sizde normal aldatmak trip atmak gibi birşey

arkadaşına teşekkür et, eşin sana daha iyi davranıyormuş. sen de seviyorsun. daha ne olsun.
elbette affedeceksin. eşini affettin madem arkadaşını da affetmelisin.
sonuçta şeytana uymuşlar.

Böyle aşırı pis durumlarda aşırı sakin oluyorum psikopat havasına bürünüyorum
ikisini de rezil ederdim. Bikere kadınım kocasına da bu bilgiyi ulaştırırdım. O haddini bildirir zaten. Karın yuvamı yıktı derdim. O adamlada bir saniye daha aynı çatı altında durmazdım. Her ikisine de dava açardım. İkisininde donuna kadar alırdım. Çocuklarını dahi bir daha göremezdi.

Aldatan kocanız... Size sadakat sözü olan kişi kocanız... Ama nedense kocanızı affedip kadını o... ilan etmişsiniz.

Ama affettim devam ettik diyorsanız bişey de demeye hakkınız kalmaz. Derseniz de adı dırdır olur bi süre sonra. Hatta çok uzarsa "affetmeseydin ozaman bitirseydin" cümlesini bile duyabilirsiniz. Ben biraz sinirlenip yazdım evet tepkilerim bunlar olrdu ama sizi de etkileme istemem Allah yardımcınız olsun gerçekten çok ağırmış. Okurken sizi tanımamama rağmen benim zıruma gitti ikisini de bulup tokatlayasım geldi. Kadınım düşmanı yine kadın çok acı hemde dost görünen acı.
Dua ediyorum düşmanımızla başa çıksrız da Allah bizi dostumuzdan korusun

Bu şekilde dini nikahınız bile düşmüş olabilir resmî nikahınızı sürdürmeniz de kendinizi kandırmanız olur artık ancak sizin bileceğiniz iş..ahir zaman ahlaki değerler ayaklar altında çok ama çok üzücü..

Konu sahibi de eşini aldatmış. hihihi

Kocan senin kıyamadığın evliliğini zaten bozmuş .Onu nasıl hala sevebiliyorsun ? Ben de aldatıldım ve boşandım. Nefret ederek hem de bir an bile pişman olmayarak ..

Bu arada esinin cinsel problemleri olduğunu kendi esi esime anlatmıştı bunu bana esim anlatmıştı ben bunları duymadan önce bence kendi eliyle bizimkinin onune yem.atti her neyse amma içim cok acıyor
Nasıl arkadaşlıklarınız var sizin böyle ya. Nasıl bir dünyada yasiyorsunuz gerçekten anlamıyorum. .

Eski sevgilisiyle 2010 yilinda 8 yil onceki sevgilisiyle[/QUOTE]
o yüzden kolay sindirmis

Aldatma konularında bir şey yazmak çok zor geliyor benim için. Içim çok öfke doluyor.
Ancak eğer kadın ya da erkek affediyorsa hickimseye söylememeli, fikir almaya çalışmamali, kendi içlerinde de kapatmali.
Çünkü bu konuya yazilacak sözler sadece öfke ve hakaret içerir. Bu da, bu üzücü durumu yaşayan kişiler için faydasız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…