- Konu Sahibi JELARSXIXN
işte beklediğim yorum.... ben ailemde , çevremde, ne kumar ne içki gördüm, ne arkadaşlarından duydum.. insan yaşamadığı şeyi bilemiyor, bence sadece SEVGİ istedim evlenirken, karı koca sırt sırta verir her zorluğu aşarız , kimseye muhtaç olmaz güzel bir hayat kurarız mantığıyla yaklaştım hep, hırsım çabam bundandı.... bu tip erkeklerden sanırım bunu kullanıyor sorumluluk sahibi, kan içen kızılcık şurubu yuttum diyen kadın, belik saf kadın, sevgi eksikliği olan bilemiyorum genel yorumlar yapıyorum,,,kendimde de hatalar arıyorum o ayrı mesele , ama insanların hata yapacağına , eşlerin iyi ve kötü günde yanyan olması gerektiğini inandığım için ve 2 yıllık evliyken hamile kalmış olmam sonrasında son 3-4 yılımın çocuk bakıp borç ödemekten düşünmeye bile vaktimin olmaması nedeniyle öyle akıp gitti, 20-30 yıl kadar uzun değil belike ama neticede benim UYANMAM için gereken süre buymuş belkide ...
ÇOCUĞUMUN MUTLULUĞUNDAN bahsetmem yaşadığım durumun SORUN OLUP OLMADIĞINI BİLE ALGILAMAKTA ZORLANDIĞIM bir PSİKOLOJİ içinde bulunmam, çocuğun mutlu olduğu bir ortam yaratabiliyorsak eğer BELKİ DE İYİ BİR AİLEYİZ düşüncesinde olmam... BEN DE ESKİDEN ÇOK KATIYDIM , İNSANLARA HEMEN ÖYLE niye yaptın o zaman çocuğu, bıraksaydın boşansaydın gibi yorumları KOLAYLIKLA yapardım, ancak YAŞADIĞINIZ ZAMAN İNANIN ÖYLE DIŞIRIDAN GÖRÜNDÜĞÜ gibi olmuyor durum... KARAR VERME YETİNİ BİLE KAYBEDİYORSUN, KARŞNIZDAKİ İNSAN SİZİ TATLI DİLLE İKNA ETTİĞİNDE...MUTLULUK OYUNU MU OYNUYORUM , GERÇEKTEN DURUM BENİM ALGILADIĞIM GİBİ Mİ, KOCAM RİSK ALMAYI SEVEN BİR İNSAN BELKİ ATILIM (YAPMAYA ÇALIŞIYORDUR, (SÜREKLİ İŞ KURMA HAYALLERİ) ,,,BELKİ BEN KORKAĞIM, HALİME ŞÜKÜR MÜ ETMELİYİM V.S. V.S.
ilk önce şunu belirtmek isterim:çok tepkili ve hala katısınız hayata karşı. okadar katısınız ki bu hayatınızı başkaları ne der kaygısıyla sürekli birşeyleri sineye çekerek örtbas ederek yaşamanıza neden olmuş.çevrenizde bir kişi kavga etmiş bunu akrabalara yansıtmış ve bunu zamanında çok yanlış görmüşsünüz diye annenize çevrenize hiçbirşey söyleyemez hale gelmişsiniz.bu sadece yazdıklarınızdan çıkan bir örnek.
öyle zor bir hayatı seçmişsinizki.kiminle evlenseniz dizginleri eline alan derleyen toparlayan kurtaran kişi siz olurdunuz yine.çünkü çok baskın bir karakteriniz var.
size burda öneride bulunmakta çok yanlış olur.hep en doğruyu yapmaya çalışan birine birde şunu yapsan demek kendine büyük bir dikkat ve mükemmelliyetçilik duygusuyla adeta kafes ören birine yeni bir kat daha örmekten başka bir işe yaramaz.burda kafesle kastettiğimi açıklamak isterim.kendinize müthiş sınırlar koymuşsunuz.sınırlarınız her şeyi doğru yapmak üzerine ve yorulmuşsunuz tabi.isterseniz bu noktada biraz düşünün ve artık herşeyi düzeltmeye derlemeye toparlamaya çalışan kişi olmaktan vazgeçmeye çalışın.işte ozaman etrafınızdakiler ya evliliğinizin sorumluluğunu sizinle paylaşmaya karar verir yada bir zamanlar çok kınadığınız (ancak her insanın zaafları olabileceğine artık inandıysanız tabi) insani tepkiler vermeye başlarsınız.kızarsınız bağırırsınız hatta ailenize açılır rahatlarsınız vs. vs.
çok yazmışım:kedi:
benden naçizane bu kadar