Eşim beni görmemesine rağmen eskisi gibi aramıyor

marsmelov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
50
1
36
İstanbul
selam kızlar.. 1 yılı eçti evleneli.. iş yüzünden başka bir şehire geldim 4 ay oldu.. eşimle çok uyumluyuz normalde ve gerçekten sevdiğini düşünüyorum..ama bu aralar değiştiğini düşünüyorum..hafta sonları görüşebiliyoruz sadece yüz yüze..onun dışında telefonla..ama son zamanlarda telefonlada görüşmüyoruz pek..başka bir şehirdeyim güzel dikkat çeken bir kadınım ve rahatsızlık veren birçok erkek olmasına rağmen..beni görmemesine rağmen eskisi kadar aramıyor..sesimi duymadan uyumazken şimdi sadece mesajlara kaldık..ben mi büyütüyorum..

haklısın cnm madem görüşemiyorsunuz hiç olmassa tlf konuşun...

belki oda dönmeni falan istiyodur o yüzden yapıyodur...

ama şimdilik dönemeyeceğimi biliyor birlikte verdik bu kararı..ilk zamanlarda salya sümük ağlarken şimdi herşey normal.. aldatma ihtimali vermiyorum ama ilgisizliği beni üzüyor..ne yapmalıyım bilmiyorum normalde hep akıl veren bir insanken şimdi akla ihtiyacım var :(

Bir yıllık evlilik, dört aydır ayrılık...

Birşeylere karar ve yorum için her iki tarihte erken geldi bana...

Bence çok evham yapıp da sitrese sokma kendini...

neden başka şehire geldiniz? ve ne kadar süre ayrı kalacaksınız ?
bilmiyorum ama genelde evliliklerde beraberken bile böyle uzaklaşmalar oluyo. aynı evin içinde bile bi yabancı gibi olabiliyosunuz. erkekler çabuk tüketiyo bişeyleri maalesef. eski günler mazide kalıyo yani.. sizin zorunuzla nispeten oluyo iletişim. o yüzden siz arayın ve düşüncelerinizi dile getirin. belki o da bu şekilde daha sık arar, en azından biraz daha özen gösterir bu konuda. :34:

garip bi durum,
eşinden ayrı kalmak zorunda olmayan anlayamaz,
insan sürekli aramak ve aranmak istiyor malesef.
biz de eşimle malesef ayrıyız, haftasonlarımız bile yok. 3 ayda bir görüşebiliyoruz.
telefon etmediği zaman meraktan ölüyorum, g.doğuda çalışıyor malesef.
eş götürülemeyen bi görevde.
aramasa, merak etmese napardım bilmiyorum.
uzaklık yeterince zor...
bu arada biz de 1 yıllık evliyiz.
eşinizle görüştüğünüzde rahatsızlığınızı dile getirin.

bunları eşine sor canım daha yeni evli sayılırsınız sen yaşadığın şehirde yalnızsan bu kadar rahat olması sinir bozucu gerçekten
normalde bir erkek eşini merak eder içi rahat etmez ki aramak yerine sevgili gibi mesajlaşması çok anlamsız
eşine bu konuda kırıldığını mutlaka söylemelisin

başka bir şehirdeyim çünkü buraya atandım.. mecburen beklemem gerek.. eşimle konuşmayı deniyorum..yanıldığımı söylüyor ve tartışıyoruz er seferinde..sadec yanındayken hissediyorum sevgisini..

başka bir şehirdeyim çünkü buraya atandım.. mecburen beklemem gerek.. eşimle konuşmayı deniyorum..yanıldığımı söylüyor ve tartışıyoruz er seferinde..sadec yanındayken hissediyorum sevgisini..

Normalde nasıl bır yapıya sahıptır?
konusmayı sever mı mesela bazı ınsanlar gercekten telefonla konusmayı sevmıyorlar.

tabıkı esısınız yanı bunun acıklaması bu olamaz ama sadece fıkır yuruttum.
sızı merak etmesı goremedıgınız ıcınde sesını duymak ıstemenız cok normal.

fakat belkıde yorgun oluyordur ıyı oldugunuza emın oldugu zaman aramıyordur:37:

erkeklerin %99 u telde konusmayı sevmez bu bir...eşin ayrılıga alısıncaya kadar aramıstır sonra azaltmıstır aramaları.

bir de sen onu arıyorsan gün icinde, o tekrar aramaya gerek duymuyordur. sen arama o zaman o seni hergun arar...

biz eşimle aynı sehırdeyız ama gün icinde de telde konusuyoruz 1 kez. genelde de öglenleri. son zamanlarda hep ben aramaya baslamıstım. baktım o hıc aramıyor gıcık oldum ben de aramadım. bu hafta pazartesıden beri hergun 1 yada 2 kere o aradı :)) ben aramam artık o arasın bana ne :)

yani sen de arama bak nasıl arıyor sürekli ;)

Back
X