eşim beni güzel bulmuyor! tecrübelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

1 yıl olmuş nerdeyse ne durumdasınız acaba umarım düzelmiştir herşey aradaki sayfaları okuyamadım
1 değil,2 yıl oldu nerdeyse emgs.. rabbime şükürler olsun ki şuan herşey yolunda eşim sıkı bir tedavi sürecinden geçti, hala da kontrol altında tekrarlamaması için..ama çok şükür ki evliliğimiz normal seyrinde gidiyor. Hatta bir oğlumuz oldu şuan 3aylık.. allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin

Gorucu usulu evlenmissiniz hem belki o kiyafetlerinizi cikarinca dusundugu gibi olmadi ve şok olup depresyona girmiş olabilir belkide fazla beklentiye girmistir

Eşinin psikolojik sorunları varmış ve tanısı konulup, tedaviye başlanmış.
Sabırlı olmalısınız, 1,5 ayda tedavi olmaz. Bu tedaviler aylarca yada yıllarca sürebiliyor.
Eşinize baskı yapmayın sevgi konusunda, siz ona onu sevdiğinizi hissettirin.
Ona destek olun, önce onun psikolojisini düzeltmeye çalışın.
Çok zor bir süreç, güçlü olmalısınız.
Tedavi bittiğinde aynı kalır mı diye endişelenip vazgeçmeyin hemen.
Allah yardımcınız olsun.

halletmişler zaten çok şükür :)

arkadaşlar konuyu baştan sona kadar okuma imkanınız olmadı sanırım.mesele görücü usülüyle evlenme, alışma alışamama meselesi değil tamamen psikolojik bir problem.. eşim tedavi gördü ve ben de bu süre içinde gereken sabrı gösterdim.. Allah a hamd olsun ki şuan herşey yolunda..

Siz kapatmadan ben de yazayım. Bütün samimiyetimle söylüyorum çok sevindim.Ne kadar sabırlı bir bayanmışsınız. Vallaha bravo. Bebeğinizi desağlıkla huzurla büyütün inşaallah.

Siz kapatmadan ben de yazayım. Bütün samimiyetimle söylüyorum çok sevindim.Ne kadar sabırlı bir bayanmışsınız. Vallaha bravo. Bebeğinizi desağlıkla huzurla büyütün inşaallah.
Çok çok teşekkür ederim

QUOTE="benveutkum, post: 39766823, member: 291111"]Bende çok sevindim. Inşallah hep mutlu olursunuz [/QUOTE]
tşkr ederim, inşaAllah hepimiz herzaman mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…