- 16 Nisan 2013
- 343
- 21
- 68
- Konu Sahibi kelebeeekk
-
1 değil,2 yıl oldu nerdeyse emgs.. rabbime şükürler olsun ki şuan herşey yolunda eşim sıkı bir tedavi sürecinden geçti, hala da kontrol altında tekrarlamaması için..ama çok şükür ki evliliğimiz normal seyrinde gidiyor. Hatta bir oğlumuz oldu şuan 3aylık.. allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin1 yıl olmuş nerdeyse ne durumdasınız acabaumarım düzelmiştir herşey aradaki sayfaları okuyamadım
Amiiinnn canım, allahkimseye yaşatmasınoyyyy Allah bağışlasın canım benim maaşallah düzeldiğine sevindim birdaha yaşamayın aynı şeyleri inşallah
halletmişler zaten çok şükür :)Gorucu usulu evlenmissiniz hem belki o kiyafetlerinizi cikarinca dusundugu gibi olmadi ve şok olup depresyona girmiş olabilir belkide fazla beklentiye girmistir
Alistiysa iyi barihalletmişler zaten çok şükür :)
halletmişler zaten çok şükür :)
Eşinin psikolojik sorunları varmış ve tanısı konulup, tedaviye başlanmış.
Sabırlı olmalısınız, 1,5 ayda tedavi olmaz. Bu tedaviler aylarca yada yıllarca sürebiliyor.
Eşinize baskı yapmayın sevgi konusunda, siz ona onu sevdiğinizi hissettirin.
Ona destek olun, önce onun psikolojisini düzeltmeye çalışın.
Çok zor bir süreç, güçlü olmalısınız.
Tedavi bittiğinde aynı kalır mı diye endişelenip vazgeçmeyin hemen.
Allah yardımcınız olsun.
ben niğde gibi küçük ve imkanları kısıtlı bi şehirde ikamet ediyorum burda doğru düzgün gidilebilecek dr da yok.psikiyatri için de kayseriye gidiyoruz.eğer evliliğin kurulacaksa maliyeti hiç düşünme arkadaşım her yolu dene sebeplere yapış.hayatta huzurdan,sevgiden,birlikten,aileden daha önemli ne var ki...aç kal ama psikoloğu ihmal etme derim..sanırım istanbuldasın.Nevzat Tarhan ı da düşünebilirsin. işinde uzman.. ya da Mustafa Ulusoy. ben istanbulda olsam dr bırakmam nerdeyse..
şuan eşimin gittiği dr bana da talkinlerde bulunuyor ama kısa bir süre işe yarıyor..Allah'tan hayırlısı diyorum dua ediyorum...bakalım neler olacak...
Siz kapatmadan ben de yazayım. Bütün samimiyetimle söylüyorum çok sevindim.Ne kadar sabırlı bir bayanmışsınız. Vallaha bravo. Bebeğinizi desağlıkla huzurla büyütün inşaallah.
Çok çok teşekkür ederimSiz kapatmadan ben de yazayım. Bütün samimiyetimle söylüyorum çok sevindim.Ne kadar sabırlı bir bayanmışsınız. Vallaha bravo. Bebeğinizi desağlıkla huzurla büyütün inşaallah.
Çok çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?