- 16 Nisan 2013
- 343
- 21
- 68
- Konu Sahibi kelebeeekk
-
kızlaaarrr, güzzel haberlerle geldim
doktor durumu çok iyi buldu. ben ilacı bırakıyorum ama eşim devam edecek.hatta yapısı çok hassas ve duygusal olduğu için ömür boyu koruyucu bir ilaç kullanabileceğini söyledi. ama tahminimden hızlı toparlandınız dedi.
öyle bir kıvama gelmişiniz ki hemen bir tarih belirliyosunuz o tarihte tekrar evlenmiş gibi balayına çıkıyorsunuz,bu size
çok iyi gelecek dedi.
herkesin evliliğinde dönem dönem kriz olur dedi.çiftler bu krizi atlatabilirse bağları kuvvetlenir ve evlilikleri daha sağlam ilerler.atlatılamazsa sonuç bellidir dedi. bu da sizin kriziniz atlatma yolunda ilerliyosunuz bu şekilde devam edin ki sağlamlaştırın ilişkinizi dedi..
inanılmaz güzel bir enerjiyle çıktık doktorun odasından. artık beraber yaşamaya başladık.. hemde iyi bir başlangıç oldu... inşaalah çok daha iyiye giderek devam eder..
dualara devam lütfen
canım benim yazdıklarını okuduğumda üzülmüştüm ama o son yazdığın yok mu :):)
çok mutlu oldum. İnşallah musmutlu yaşarsınız.senin gönlün öyle güzel ki eşin anlayacaktır bence.
destekleriniz, dualarınız için teşekkürleeerrr...kocaman bir AMİİİİNNN diyorum herbiri için...ay süper yaaa
tüylerim diken diken oldu
Rabbim dahada iyi etsin insallahhhhhhhhhhhhhhh
Durum nedir Ayşegül var mı gelişme ? Yanlış anlamazsan cinsel anlamda birşeyler yaşıyor musunuz ya da evliliğin ilk 6 ayında bu durum nasıldı ?
durumlar orta şekerli devam ediyo almina34... cinsel paylaşımımız var... benim problemim evliliğimin ilk gününde ortaya çıktı zaten.. 6. ayımızda kopma noktasına gelmiştik.. şimdi yeni yeni toparlama yolundayız bakalım.. dalgalanması devam ediyo,sıfırlanmadı ama daha çabuk atlatıyoruz... zaten ben aptala yatıyorum artık kötü anlarını farketmemiş gibi davranıyorum...
Arkadaşlar, eşimin dalgalanmaları sıklaştı yine.. evet bu üzücü bir durum. ama bu üzücü durumun içinde sevindirici gelişmeler de var bunu sizinle paylaşmak istedim...
dün eşim dibe batmış diyebileceğim kadar kötüydü... buarada annesinde kalmaya devam ediyor.telefonla görüştüğümüzde anlamıştım kötü olduğunu. akşam saat 9 gibi hiç beklemediğim bi anda çıktı geldi... çok şaşırdım. yüzü bembeyaz rengi atmış halsiz bitkin... küçük bi çocuk gibi dizime yattı ben iyi değilim dertleşmek için geldim dedi...hem çok üzüldüm hem çok mutlu oldum... normalde kötü anlarında benden bucak bucak kaçardı,kıracak şeyler söylerdi. şimdi özellikler yanıma gelmesi çok sevindirici. son günlerde kötü hallerin artması üzerine konuştuk..kötüleşmende neden olan 3 ihtimal geliyor aklıma dedim ben sayayım sen de üzerine düşün dedim. annelerde kalman,ilacın dozunu kendi kendine artırman,buara sık görüşüyo olmamız dedim.ilk 2 şıkkı kabul etti.orda çok sıkıldığını falan anlattı.seninle görüşmek kötü gelseydi şimdi çıkıp gelmezdim dedi. derin bir oh çektim içimden.. çünkü bu demek oluyor ki artık bu durumun benimle ilgisi olmadığını idrak etmiş...
ilacın dozunu doktorun söylediği şekilde kullanacağına söz verdi.. sonra biraz daha zaman geçirdik,konuyu değiştirdim derken normale döndü şükür...
sabrım meyvelerini vermeye başladı sanırım..
inşaalah en kısa zamanda sağlığına kavuşur...
aglamak ıstıyorum, en azından duzelecek umudun var bende hıc bı sey kalmadı tek dusuncem var bır an once bu evden ayrılmalıyım ayrılmalıyımkı kendıme geleyım hayata yenıden baslayayım offffffffffffffffff
Canım şu an burada ezan okunuyor ve onun hatrına sana dua ettim bu mübarek günde. İnşallah iyi bir insanımdır da dualarım kabul olur. Sabrın için seni tebrik ediyorum. Sana üç tavsiyem olacak:
1- bu aralar hem prezervatif hem de doğum kontrol haplarıyla korun. Sakın işini şansa bırama. Hayatındaki bir değişiklik kocanı bu kadar çabuk etkiliyorsa çocuğu düşün bir de.
2- Bence kocana güven. Ben onun iyi olacağına inanıyorum. Sandığımızdan çok daha dirayetli bir insan. Kendi hastalığının farkında.
3- Duygusal dalgalanmaları oluyor diyorsun. E tabi olacak canım. Ya sen şu an güya sağlıklısın ya bür gün içerisinde bazen berbat bazen çok sevinçli hissettiğin enerjinin bir anda yerine geldiği olmadı mı? Ki kocan da hasta. Sakın bir iki ay içinde iyileşme bekleme. Bir yıl sürer. Çocuk işini de doktora danış.
Hani demişsin ya o ilk önce ayrılmaya karar verdi ben de sen zaten kararını vermişsin diyince ağladı. Yazııık yaaa kocana üzüldüm. Hasta olduğunun farkında seni üzmek istemiyor ama bir yandan da onu terk etmeni istemiyor. Sen de hayır olmaz demeyince ağlamış. Kıyamam.
Bu arada bazı dualar var yanlış anlama akıl hastalarını üzerine okununca şifa getirir derler. Allah'ın bazı isimleri var internetten araştır şimdi hatırlamıyorum onlar da akıl hastalarına iyi geliyormuş. Onun adına okuyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?