eşim beni güzel bulmuyor! tecrübelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

sabrlı olman çok güzel.onun mükafatınıda almışsın belli.inşaallah bundan sonra herşey çok güzel olur.mutlu ve huzurlu bir yuva dilerim

sabrlı olman çok güzel.onun mükafatınıda almışsın belli.inşaallah bundan sonra herşey çok güzel olur.mutlu ve huzurlu bir yuva dilerim

tam olarak düzelmese de evet yavaş yavaş meyvelerini alıyorum inş.. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...

sevgili kelebekk son durumlar nasıl bilgi verir misin? yardımına ihtiyacım var fakat yeni üye olduğu için özel msj yazamıyorum

sevgili kelebekk son durumlar nasıl bilgi verir misin? yardımına ihtiyacım var fakat yeni üye olduğu için özel msj yazamıyorum

canım çok şükür herşey yolunda artık normal bir çift olmaı başardık.. eşimin tedavisi çok iyi sonuç verdi hamd olsun..

forumda msj hakkını doldurmak için boş gereksiz msj yazabilceğin alanlar var orda msj limitini doldurum iletişime geçebilirsin canım.. yardımcı olmazk isterim elimden geldiğince

Bence bu begenme begenmeme durumu degil. Esiniz psikolojik rahatsizligindan dolayi erkeksi duygularini kaybetmis olabilir. O yuzden size begenmiyorum etkilenmiyorum diyordur. O simdi hasta, hem daha 1.5 ay olmus, iyilesirse o zaman sizi guzelde bulacaktir diye umuyorum.. Sabredin ve yaninda olun..

A pardon, konu eskiymis. Allah huzurunuzu bozmasin ins, umarim hersey daha iyidir..

Son düzenleme:

canım 1.5 ay değil, 1.5 yıl oldu.. dediğin gibi beğenip beğenmeme meselesi değildi.. tedavisi çok iyi sonuç verdi,ve çok şükür sabrettim,şuan bi sıkıntımız kalmadı allah'ın izniyle.. bebiş bile düşünüyoruz

Maasallah size ozmn :)
Bnde herseyi yanlis okumusum :) Sevgiler size..

konunuzu başta üzülerek sonra umut ederek sonra heycanlanarak okudum ve şuan mutlu olduğunuza çok sevindim gerçekten çok sevindim Rabbim evinizden huzuru sağlığı eksik etmesin :)

çok tşkler, Rabbim kimsenin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin inş..
size de şimdiden hayırlı olsun, Allah ebediyen mutlu etsin..

benimkide beni güzel bulmuyor nolmus..oramı buramı yaptırmamı söyleyip duruyor... aşk varmış demek önceden her halimle severdi beni.. ancak kendim istersem yaptırırım onun demesiyle olmaz bu işler.

çok tşkler, Rabbim kimsenin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin inş..
size de şimdiden hayırlı olsun, Allah ebediyen mutlu etsin..

Konunuzu ilk kez bugün okudum. sabrınız ve azminiz için tebrik ederim sizi.
Allah'ım herkesin yuvasına sağlık, huzur, mutluluk versin.
Herşey gönlünüzce olsun...

çok tşk ederim..
merhaba
ilk yazdiklarinizi okuyabildim sadece gebelikten dolayi rahatsizim geri kalan sayfalari okuyamadim ne oldu sonradan biseyler degistimi bilemiyorum ama ben esinizin cidden pskolojik problemleri oldugunu dusunuyorum yillarca suren evliliklerde bu tarz seyler oluyo evlilik monotonlasinca esler birbirini begenmemeye basliyo ama ki siz daha alti aylik evlisiniz alti ay dedigimiz nedirki acaba yanliqmo okudum diye tekrar baktim ama dogrumus bence esiniz pskyatrise devam eysin sizde ruh sagliginiz acisindan bi pskologa gidin derin

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

1 yıl olmuş nerdeyse ne durumdasınız acaba umarım düzelmiştir herşey aradaki sayfaları okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…