- Konu Sahibi kelebeeekk
-
sabrlı olman çok güzel.onun mükafatınıda almışsın belli.inşaallah bundan sonra herşey çok güzel olur.mutlu ve huzurlu bir yuva dilerim
sevgili kelebekk son durumlar nasıl bilgi verir misin? yardımına ihtiyacım var fakat yeni üye olduğu için özel msj yazamıyorum
tşk ederim canım mutluluğunuz daim olsun inşallah özelden görüşelim
Bence bu begenme begenmeme durumu degil. Esiniz psikolojik rahatsizligindan dolayi erkeksi duygularini kaybetmis olabilir. O yuzden size begenmiyorum etkilenmiyorum diyordur. O simdi hasta, hem daha 1.5 ay olmus, iyilesirse o zaman sizi guzelde bulacaktir diye umuyorum.. Sabredin ve yaninda olun..
canım 1.5 ay değil, 1.5 yıl oldu.. dediğin gibi beğenip beğenmeme meselesi değildi.. tedavisi çok iyi sonuç verdi,ve çok şükür sabrettim,şuan bi sıkıntımız kalmadı allah'ın izniyle.. bebiş bile düşünüyoruz
Maasallah size ozmn :)
Bnde herseyi yanlis okumusum :) Sevgiler size..
konunuzu başta üzülerek sonra umut ederek sonra heycanlanarak okudum ve şuan mutlu olduğunuza çok sevindim gerçekten çok sevindim Rabbim evinizden huzuru sağlığı eksik etmesin :)tşkler iyi dilekleriniz için
konunuzu başta üzülerek sonra umut ederek sonra heycanlanarak okudum ve şuan mutlu olduğunuza çok sevindim gerçekten çok sevindim Rabbim evinizden huzuru sağlığı eksik etmesin :)
çok tşkler, Rabbim kimsenin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin inş..
size de şimdiden hayırlı olsun, Allah ebediyen mutlu etsin..
çok tşkler, Rabbim kimsenin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin inş..
size de şimdiden hayırlı olsun, Allah ebediyen mutlu etsin..
Konunuzu ilk kez bugün okudum. sabrınız ve azminiz için tebrik ederim sizi.
Allah'ım herkesin yuvasına sağlık, huzur, mutluluk versin.
Herşey gönlünüzce olsun...
merhabaçoktşk ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?