Kızlar önceki konularımdada bahsetmiştim eşimle olan durumumdan benşuan evimden uzağım işim dolayısıyla ailemin yanındaym eşimle 3 ay önce nie annemi babamı yengemi aramıosun die tartışmıştık 3 ay hiç konuşmadk.neyse bu süre zarfında bi çok olay oldu işte ben eşime para göndermedim 2 ay oda tabi ödeyemedi ev kirasını ve bana msj çekmiş ben kendi eşyalarımı (yani sadece beyaz eşyadan ibaret) alıom senin eşyalarını ister göndereyim ister kalsın benden buraya kadar !!! demiş adama bak ben sizin borcunuzu 2 buçuk sene ödeyim ama benden buraya kadar demeyim.neyse işler iyice uzadı bundan sonra işte babam babasını aradı yaptığınız nedr benm kızım ordan yuvasını bozup gelmedi neden hemen eşya derdine düştünüz bunlar karı koca hiç mi tartışması olmuyacak felan die oda bişiler saçmaladı sadece.sonra ben işteyken k.v aradı beni işte ben senin yuvanı kurtarcam die nasıl olcak o dedm işte anneni babanı sileceksin geleceksin yok işte gelmezsen 15 likler eşinin üstüne atlıo beni al die , işte boşanırsan olan sana olur bebeğin üvey babayla büyür gibi saçma sapan laflar (yuva kurtarmaya bak)neyse bende ev sahibini aradm dedim onlar alsınlar kendilerininkini benmkiler kalsın die işte onun üstüne bi kaç gün sonra eşim aradı işte dedi mantıklı konuşalım polisliğe gidecekmişte bu belrsizlikle gitmek istemiomuş.bayramda gel annemlerle konuş işte her şey düzelsin felan bende dedmki kusura bakma bana o kadar küfür etmiş k.v (lohusalığımın 2. günü bebeğim yoğun bakımdayken telde bana o... die bağıran kadın) sonra sen beni bi kere savunmamşsın işte kızını bile doğum gününde aramamışsın ben sana okadr destek olmuşum ailem de öle şimdi benden oraya gitmemi beklio kızlar siz olsaydınız gidermiydiniz yorumlarınıza ihtiyacım var.???