• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni HAKARET eden annesini yanına bayramda götürmek istio sizce gitmelimiyim.???

eslemrana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
61
0
16
Ankara
Kızlar önceki konularımdada bahsetmiştim eşimle olan durumumdan benşuan evimden uzağım işim dolayısıyla ailemin yanındaym eşimle 3 ay önce nie annemi babamı yengemi aramıosun die tartışmıştık 3 ay hiç konuşmadk.neyse bu süre zarfında bi çok olay oldu işte ben eşime para göndermedim 2 ay oda tabi ödeyemedi ev kirasını ve bana msj çekmiş ben kendi eşyalarımı (yani sadece beyaz eşyadan ibaret) alıom senin eşyalarını ister göndereyim ister kalsın benden buraya kadar !!! demiş adama bak ben sizin borcunuzu 2 buçuk sene ödeyim ama benden buraya kadar demeyim.neyse işler iyice uzadı bundan sonra işte babam babasını aradı yaptığınız nedr benm kızım ordan yuvasını bozup gelmedi neden hemen eşya derdine düştünüz bunlar karı koca hiç mi tartışması olmuyacak felan die oda bişiler saçmaladı sadece.sonra ben işteyken k.v aradı beni işte ben senin yuvanı kurtarcam die nasıl olcak o dedm işte anneni babanı sileceksin geleceksin yok işte gelmezsen 15 likler eşinin üstüne atlıo beni al die , işte boşanırsan olan sana olur bebeğin üvey babayla büyür gibi saçma sapan laflar (yuva kurtarmaya bak)neyse bende ev sahibini aradm dedim onlar alsınlar kendilerininkini benmkiler kalsın die işte onun üstüne bi kaç gün sonra eşim aradı işte dedi mantıklı konuşalım polisliğe gidecekmişte bu belrsizlikle gitmek istemiomuş.bayramda gel annemlerle konuş işte her şey düzelsin felan bende dedmki kusura bakma bana o kadar küfür etmiş k.v (lohusalığımın 2. günü bebeğim yoğun bakımdayken telde bana o... die bağıran kadın) sonra sen beni bi kere savunmamşsın işte kızını bile doğum gününde aramamışsın ben sana okadr destek olmuşum ailem de öle şimdi benden oraya gitmemi beklio kızlar siz olsaydınız gidermiydiniz yorumlarınıza ihtiyacım var.???

Konularini bilmiyorum ama asla gitmezdim mümkunati yok. Zaten araya sogukluklar girmis biterse bitsin cokta tin de yani

ben de gitmezdim...o... ne demek ya edepsiz kadın.o kadın gelsin önce o lafı için özür dilesin...illa götürmek istiyosa da git,uzatma ama..muhatap olmazsın ya da konuşursun çok kırıldım falan diye..
belki hatasının farkına varr
bu arada 15likler senin kocanın mı üstüne atlıyomuş amaaaaannn öldüm gülmekten lafa bak manyak karı...sen de deseydin yirmilikler de bnm üstümne atlıyo diye..tööbee..bu kvler kafayı yemiş
ben:esaslı kv düşmanı

Ben anlamadin kadin size o..... dedikten sonrasi bu telefon konusmasi oldu

Kızlar önceki konularımdada bahsetmiştim eşimle olan durumumdan benşuan evimden uzağım işim dolayısıyla ailemin yanındaym eşimle 3 ay önce nie annemi babamı yengemi aramıosun die tartışmıştık 3 ay hiç konuşmadk.neyse bu süre zarfında bi çok olay oldu işte ben eşime para göndermedim 2 ay oda tabi ödeyemedi ev kirasını ve bana msj çekmiş ben kendi eşyalarımı (yani sadece beyaz eşyadan ibaret) alıom senin eşyalarını ister göndereyim ister kalsın benden buraya kadar !!! demiş adama bak ben sizin borcunuzu 2 buçuk sene ödeyim ama benden buraya kadar demeyim.neyse işler iyice uzadı bundan sonra işte babam babasını aradı yaptığınız nedr benm kızım ordan yuvasını bozup gelmedi neden hemen eşya derdine düştünüz bunlar karı koca hiç mi tartışması olmuyacak felan die oda bişiler saçmaladı sadece.sonra ben işteyken k.v aradı beni işte ben senin yuvanı kurtarcam die nasıl olcak o dedm işte anneni babanı sileceksin geleceksin yok işte gelmezsen 15 likler eşinin üstüne atlıo beni al die , işte boşanırsan olan sana olur bebeğin üvey babayla büyür gibi saçma sapan laflar (yuva kurtarmaya bak)neyse bende ev sahibini aradm dedim onlar alsınlar kendilerininkini benmkiler kalsın die işte onun üstüne bi kaç gün sonra eşim aradı işte dedi mantıklı konuşalım polisliğe gidecekmişte bu belrsizlikle gitmek istemiomuş.bayramda gel annemlerle konuş işte her şey düzelsin felan bende dedmki kusura bakma bana o kadar küfür etmiş k.v (lohusalığımın 2. günü bebeğim yoğun bakımdayken telde bana o... die bağıran kadın) sonra sen beni bi kere savunmamşsın işte kızını bile doğum gününde aramamışsın ben sana okadr destek olmuşum ailem de öle şimdi benden oraya gitmemi beklio kızlar siz olsaydınız gidermiydiniz yorumlarınıza ihtiyacım var.???

gitmezdim kesinlikle.siz elinizden geleni yapmışsınız asıl gelip özür dilemesi gereken onlar.araya baya bi soğukluk girmiş zaten yuva kurtarmak öylemi oluyomuş.bu laflardan sonra gitme bence.

Bende hep buyuklere saygi gosterilmesinden yanayimdir ama sizin iliskiler kopmus!insan oglunun karisina o lafi nasil eder oglu hangi konumda o halde!ne kadar terbiyesiz bi insanmis!isler bu duruma geldiyse birak incelmis kopsun sayginin olmadigi yerde sevgi olmazki!

Asla gitme, oglu israr ederse onuda gönderiver anasina orda kalsin, allahim ya:47:

Asla gitme, oglu israr ederse onuda gönderiver anasina orda kalsin, allahim ya:47:[/Q

bende gitmeyi istemiyorum ama kızım içinde üzülüom babasız büyüyecek die gerçi düşündüğümde hakaretin alasını duyan ben lohusayken üzerime gelinen ben ve bu insanların eşya borçlarını ödeyen ben ama oğlunu bize yedirmek istemeyen bi k.v benm arkamda durmayan bi koca saçmalıklar içindeym bi de bu insanlar allah korkusu olan insanlar ahhhhh raabbimmmm sana havale ediyorum ben onların hakkından asla gelemem sen gel mevlam..

Asla gitme, oglu israr ederse onuda gönderiver anasina orda kalsin, allahim ya:47:[/Q

bende gitmeyi istemiyorum ama kızım içinde üzülüom babasız büyüyecek die gerçi düşündüğümde hakaretin alasını duyan ben lohusayken üzerime gelinen ben ve bu insanların eşya borçlarını ödeyen ben ama oğlunu bize yedirmek istemeyen bi k.v benm arkamda durmayan bi koca saçmalıklar içindeym bi de bu insanlar allah korkusu olan insanlar ahhhhh raabbimmmm sana havale ediyorum ben onların hakkından asla gelemem sen gel mevlam..

cnm seni çok iyi anlıyorum. şu an çok sor bir karar verme evresindesin. iyice düşünmeden hareket etme. eşin arkanda değil. aramamış sormamış. en ufak sorunda seni gözden çıkarmış . ailesine ezdiriyor resmen. şuanda da burnunu sürtüp gel anamın elini öp. benimde şartlarımı kabul ettin tıpış tıpış döndün demek bu. eşinin tavrından ben bunu çıkardım.

Eğer yuvanızı kurtarmaya çalışsaydı seni kendi alır. annemin söylediklerinin kusuruna bakma der.(15 lik ve o..... lafları için diyorum)
kimseyi takmaz senle çocuğuyla yuvasına bakardı. zaten zaman her şeyin ilacıdır. belki zamanla kv ile de bişileri siz kendiniz hallederdiniz

işin özü eşinden bi yol olmaz. seni yine üzecek ezdirecek. bu yuva yıkılmaya mahkum(inşallah olmaz ama) kv 15 lik sözünü o..... sözünü söylemeye cesaret edememesi gerekirdi.Ama her şeye rağmen babasız çocuk büyütemem ayrılamama çekecem bu adamı diyosan git cnm. herşeyi unut ve yeni baştan güzel şeyler ümit ederek başla. Mutluluklar

normalde ben de gıt elini öp bayramda,aranız düzelsin derdim ama siz daha dogrusu kaynananız bütün gemileri yakmış,en son söylenecek şeyleri söylemiş,bence gitme gereği kalmamış...sevgi zaten yok saygı da bitmiş!!!!

eşin önce size gelip özür dileyerek aranızdaki sorunları çözsün ki sonra ailesine gelsin:34:

evet eşim arkamda olsaydı kesinlikle bunlar olmazdı beni çok sevdiğini sölüo sadece bu.bide ben artık eşimin memleketinde değilim işim artık ailemin olduğu yerde zaten buda tuz biber oldu k.v bunu duyunca işte ben oğlumu göndermem dedi eşim de sen dedi doğuya gittinde ben gelmedimmi dio ya saçmalığa bakarmısın ee ben ve bebeğim doğuda rezil olsak sevinecekler demek hiç demiolar ki ne güzel ailenin yanındasın gözümüz arkada değil die kardeşim oğlunu göndermiyecektinde nie evlendirdin ve kocam olacak adam sende bene sahip çıkamıyacaktın da nie evlendn yüreğimi acıttınız ama dediğiniz gibi zamn ilaç su akar yolunu bulurmuş rabbim beni yavrumdan ayırmasın

eşin önce size gelip özür dileyerek aranızdaki sorunları çözsün ki sonra ailesine gelsin:34:

evet aslında doğru olan bu ama sevgili k.v ve eşimin kardeşleri artık onu fazlasıyla doldurmuşlardır. gitme o gelsin die bi güya torunlarını çok severlerdi işte abisi ev sahibimize bütün malımızı satacağız çünkü bebek babanın yanında büyümeliymiş demiş o kadar seviyon da niye aramıon bakimmmm :47::47::47::47:

ahh kuzummm aynam gıbısın oyle bı anlatmıssın kı kendımı gordum baktıgımda kelın merhemı olsa kendı kafasına surerdı hesabı...
ben gıtmezdım asla bana kufur eden bır kadına benı savunamayan bır kocam var aynen yasadıkların gıbı bayramda gıtmıyorum bayramıda gectım gelecegımızı oraya kuralım dıyo asla dedım...Allah korkuları var gıbı duruyolar yanlızca emın ol yuce rabbım daha ıyıy bılır ama namazla kuran okumakla degıl allah korkusu kul hakkına gırıp ınsan ıncıtmek hepsınden gunah once bunları duzeltsınler ...

sana oyle hak verıyorum kı kocan yanında olsa dımdık durur her yere gıderdın ama kocalarımız buna engel guvenemedıgın esle nasıl onun ıstedıgı bır hayatı yonlendırebılırsın? olmuyo saygının bıttıgı noktada gercekten hersey bıtıyo ben kı adımıza kıtaplar yazılacak kadar efsana bır aşkla evlendık ama bitiriyolar hayat bu kadar ucuz degıl tırnaklarımla kazıya kazıya bu gunlere gelmısım kımseye kendımı kukla ettırmem hayat onların ıstedıgı gıbı olmak zorunda degıl... yazıklar olsun aynı sekılde maddı olarakta esım benden ve aılemden destek gordu her daım... kendı aılesınden 1 tek cop gormedı ama hala bızım cekırdek aılemızı aılesıne tercıh etme cabalarında saçmalıklar ıcınde bır yaşam nasıl sürer kk annelerı bızlere derman olun :ssz: dunden berı yemek yıyemıyorum agzım gozum ucuk ıcınde sıkıntıdan aglamaktan sınsı sınsı gozlerım kan canagı goz yaslarım kurumus damla kullanıyorum sunı gozyası damlası bıze bunları yasatmaya kımın ne hakkı var.Amacımız eve destek olup cocuklarımıza ıyı bır gelecek ıcın savas verıyoruz tesekkuru bumu olmakı bızler gıbı gelınlerı ne boyle aıle ne boyle kocalar hakedıyo ınanın ...

Son düzenleme:
ahh kuzummm aynam gıbısın oyle bı anlatmıssın kı kendımı gordum baktıgımda kelın merhemı olsa kendı kafasına surerdı hesabı...
ben gıtmezdım asla bana kufur eden bır kadına benı savunamayan bır kocam var aynen yasadıkların gıbı bayramda gıtmıyorum bayramıda gectım gelecegımızı oraya kuralım dıyo asla dedım...Allah korkuları var gıbı duruyolar yanlızca emın ol yuce rabbım daha ıyıy bılır ama namazla kuran okumakla degıl allah korkusu kul hakkına gırıp ınsan ıncıtmek hepsınden gunah once bunları duzeltsınler ...

sana oyle hak verıyorum kı kocan yanında olsa dımdık durur her yere gıderdın ama kocalarımız buna engel guvenemedıgın esle nasıl onun ıstedıgı bır hayatı yonlendırebılırsın? olmuyo saygının bıttıgı noktada gercekten hersey bıtıyo ben kı adımıza kıtaplar yazılacak kadar efsana bır aşkla evlendık ama bitiriyolar hayat bu kadar ucuz degıl tırnaklarımla kazıya kazıya bu gunlere gelmısım kımseye kendımı kukla ettırmem hayat onların ıstedıgı gıbı olmak zorunda degıl... yazıklar olsun aynı sekılde maddı olarakta esım benden ve aılemden destek gordu her daım... kendı aılesınden 1 tek cop gormedı ama hala bızım cekırdek aılemızı aılesıne tercıh etme cabalarında saçmalıklar ıcınde bır yaşam nasıl sürer kk annelerı bızlere derman olun :ssz: dunden berı yemek yıyemıyorum agzım gozum ucuk ıcınde sıkıntıdan aglamaktan sınsı sınsı gozlerım kan canagı goz yaslarım kurumus damla kullanıyorum sunı gozyası damlası bıze bunları yasatmaya kımın ne hakkı var.Amacımız eve destek olup cocuklarımıza ıyı bır gelecek ıcın savas verıyoruz tesekkuru bumu olmakı bızler gıbı gelınlerı ne boyle aıle ne boyle kocalar hakedıyo ınanın ...

canm benm senin konunu okudum ama inan eşin yine az da olsa senin arkanda durmuş onunla yüz yüzesin senin ailen sen ve o hep beraber bence bi konuşun yada baban sen o sağlıklıca ve net konuşun ahhhh güzelim benm eşim beni çok sevio sözde ama ona yaptıklarımı ve yavrusunu görmüo nankörlük ya ben de ne yapacağımı bilmiom bi aklım gönder nakliyeyi aldır eşyalarını o yalvarsın sana dio bilmiyorum rabbim yolumuzu aydınlatsın

canm benm senin konunu okudum ama inan eşin yine az da olsa senin arkanda durmuş onunla yüz yüzesin senin ailen sen ve o hep beraber bence bi konuşun yada baban sen o sağlıklıca ve net konuşun ahhhh güzelim benm eşim beni çok sevio sözde ama ona yaptıklarımı ve yavrusunu görmüo nankörlük ya ben de ne yapacağımı bilmiom bi aklım gönder nakliyeyi aldır eşyalarını o yalvarsın sana dio bilmiyorum rabbim yolumuzu aydınlatsın

bence aldır eşyalarını.dediği gibi çok seviyorsa aklını başına almasını sağlarsın belki:34:

valla gulum aksam en son bende dedım kı olmuyo tadında bırakalım bu evlılıgı hergunu burnumdan getırıyorsun ne ben ne sen bırbırımmıze hayatı zından edelım dıe evlenmedık...

esım yanımda gıbı duruyo ama amacı ıkna yoluyla aılemı bıraktırmak bagları koparmak hergun basımda baskı kurarak aılesıyle zorla gorusturmek benı onlara ezdırmek cabasında bunu cok net goruyorum bu olaylar yasandı durup durup benı sucluyo cenen yuzunden cenenı tutamadıgından vs... suc hep benım ya benı o konuma getıren annenın hıc mı kabatı yok annem haklı dıyor olurmusun oldururmusun?

bence dedıgın gıbı yapmalıısın esyaları aldır nakliyecı gonderıp tıpıs tıpıs gelsın kapına orda kıra odemessın bı kıranı naklıyeye ver gıtsın kararlı oldugumuzu gormeden akıllanmıyolar benım konum dahada baska esım en fazla 2 gun ıyı bana karsı 3 gun agresıflıklerı baslıyo katlanamıyorum cıleden cıkarıyo benı konusuncada konustu oluyo adım :47:

Nasıl erkekler var yahu ağzım açık okuyorum:53: Allah'ım kimseciklere göstermesin.15likler kocanın üstüne atlıyor ne demek ya? :20: Siz eşinizi cidden seviyor musunuz? Kayınvalidenizden farklı bir şehirde yaşama sansınız var mı? :18: Ben olsaydım gitmezdim Çocuğunuzun da illa 'üvey baba' ile yaşama zorunluluğu yok.Siz de büyütebilirsiniz hem ne güzel aileniz yanınızda...Çok iyi düşünün hanımefendi. Haytınızı sürdürmek istediğiniz 'adam' eşiniz gibi biriyse durmayın gidin ama hayır ben böyle bir hayat yasamak istemiyorum diyorsanız iş farklı olur...Allah kolaylık versin:44:

Back
X