Eşim beni HAKARET eden annesini yanına bayramda götürmek istio sizce gitmelimiyim.???

Eşin annesinin sana o... dediğini bilmiyor mu? Bu kelimenin üstüne senden böyle bir şey istemesi çok saçma. Ben olsam kesinlikle gitmezdim gitmediğim gibi büyük konuşmayayım ama ömür boyu ne sesini duymak ne de yüzünü görmek istemem. Kusura bakma ama kayınvaliden hem terbiyesiz hem de ağzından çıkanı kulakları duymuyor herhalde ne demek o öyle 15'likler oğlumun üzerine atlıyor tövbe yarabbim. Bence eşine resti çekme vaktin gelmiş geçiyor. Bana o... diyen bir insanın yanına gitmem, zaten sen karının arkasında durabilseydin annen o kelimeyi kullanamazdı. Bu durumda sen ne oluyorsun bunu hiç düşündün mü diye bir sor. Baktın aklı başına gelmiyor bırak gitsin.

Karşındaki insanlar anlayışlı olsa, kızım gelsin elimizi öpsün bu tatsızlık bitsin diyen biri olsa belki o da belki gidin denebilir. Ama yok aileni sileceksin, yok sen kaybedersin diyen kişinin ayağına gidip özür dilesen ne dilemesen ne. Sen gidip elini öpsen, peki annenleri sildin mi diye sorsa ne diyeceksin?
Eşin dese hadi izin al senle başbaşa bir yerlere gidelim. Konuşalım tartışalım neyse anlaşalım. Sen ve ben bir karar alalım. Ona da belki git denilebilir ama gel annemlere gidicez özür dile ne saçma yaklaşımlar.
Bence şapkayı önüne koy kızımın (babasız demeyelim gerekirse gelir görür) ayrı anne babasının olması mı kötü, yoksa bu adamın baba figürü olarak hayatında her gün yer alması mı kötü. Birlikteyken mi onu daha çok mutlu ederiz. Yoksa ayrı ayrı mı diye düşün.

çok doğru söylemişsin canm ben onlara fazla taviz verdim bi de çalışıom çok dar kafalı insanlar tahammül edemiom kesinlikle eşimin öyle demesi daha mantıklı olurdu ama ben onun ne yapmak istediğini biliom aklınca annesine erkeklik gösterisi yapıo işte ben karımı sizin ayağınıza getirebildim die ya ne nankörmüş ya gitmicem canm bide eşimin polislik işi var kazanırsa pomem olarak gitcek beyefendi hiç düşünmüo arkamda bi eş bi de çocuk bırakıom ne olacaklar die Allahtan güzel bi işim ve ailem var çok şükür rabbimmm sana

eski konularını bilmiyorum ama ben olsam asla gitmezdim
bir kere eşinin senden af dilemesi lazım özür demiyorum bak dikkat et af dilemesi lazım ben eşyalarımı aldım senin eşyalarını ister göndereyim ister kalsın ne demek para yollamayınca öle mi oluyormuş bu işler kendi ne işe yarıyormuş adammıymış o
kira felan senden mi soruluyor evin erkeği senmisin
kaynananda çok biliyor anneni babanı silecekmişsin bilmem ne
yuh ona terbiyesiz kadın ahlaksız kadın onun oğlu senle devam etmek istiyorsa silsin annesini babasını
ayrıca sana o....... dediğinde diyemedinmi ben o........ sam senin oğlunda p................. diye
insan değilmişler ya bırak allah aşkına koca diye git ağaca sarıl daha iyi kızını senin baban bu de çok daha iyi

Son düzenleme:

kızım sen kafayımı yedin ne gitmesinden bahsediyorsun okurken cinlerim tepeme çıktı yaaa kadın sana o... derken sende ona deseydin madem ben o.... senin oğlunda bilmem ne diye töbe töbeeee, sen ailesi ilemi evlendin neden gidip eşinin ailesi ile konuşucakmışın bu ne saçmalık ya , baba evine gitmişin onlar senin şeyinden koşsunlar, sen onların değil, çocuk olsa bile ne var yani çocuk var diye bu adamı ve ailesini çekmek zorundamısın , kararlı ol boşanırsan boşan bende seni istemiyorum ailenle ananla babanla sana mutluluklar de aklı başına gelsin, o seni kaybetsin sen onu değil. taviz verme akıllı ol biraz.

doğru diyorsun canm adam tutturmuş işte vay efendm doğu ya gitseydn gelmezmiydm die adam düşünmüoki çocuğum emin ellerde büyüyecek ii okullara gitcek ii bi ortam olacak ikimizde doğu görmücez demioda yok işte gittinde gelmedimmi hee kadın başıma rezil olacaktım sizinde umrunuzda olacak hayır anlamıom bu adam benm ailemden maddi manevi destek görmekten başka bişi görmemiş benm ailemin bulunduğu şehirde yaşasak ne olacak ya aileasine bu benm kararım kimseyi ilgilendirmez dese anası onu mu silecek böle olunca daha mı ii ee anasıyla ömür boyu yaşaşın kızınıda arada bir görsün anlam veremiyorum arkadaşlarrrrrrr

asla gitmem ne işim var o terbiyesiz kadının yanında
eger kanıtın bile varsa bana hakaret etti diye kv yi mahkemeye bile verirdim

bu erkek aılelerı ogullarını kız aılelerınden neden bu kadar sakınırlar bılmıyorum cekemıyolar barız yardımlasmayı ıyılıgı cekemıolar asagılık komplexlerı var kendılerı bır dala sap olamazlar ama herseye burun sokmaya gelınce herkesten once kosarlar ınsan cocugunun yuvasında mutlu olmasını ıster yaa bende anneyım bu nasıl bır cehalet aklım almıyor dusununce kaçıncı 100 yıldayız ellerınde olsa bızı davar gıbı kullandırtıcaklar ogullarına yemegını ver sırtına vur kampcıyı yallah kadın evde otursun cocuguna baksın saga sola cıkmasın para harcamasın ekomık ozgurlugu olunca oluyo bunlar dıe dsunuyolar...Ah ulenn kaynanalar ne yaptık bız gelınler olarak sıze cogunuzu sevmek gul gıbı bakmak mı suc oldu

aynen öyle tatlım neymiş efendm oğlumu iç güveysi göndermem hayır zoruma giden o cahil kadın konuşsun ama bee koca dediğim şasıh bu babamın sana azmı iyiliği oldu senin ailenin yapmadığını yaptı sen de çok ii bilion ya hayvan bile yediği kaba pislemezmiş

hahhhh sunu bıleydın agzını opeyım kardeşım helal olsun tamda dedıgım bu ıstee bız evlendık ıstanbula tasındık burda dedemden babama kalan bos bı daırede oturuyoruz kıra vermıyoruz elektırık su dogal gaz herseyı babam verıyo otomatık odemeden ayrı bı evımız var karısanımız edenımız bızı rahatsız eden tek bı allahın kulu yok burda aılesı ne zaman gelse bunu cekemeyıp kopurtturuyolar kocamı sonucu bu ıc guveysımısın ıc guveysının anlamını ogrende gel cahıl kadın ogluna bı gun olsun ellık gosterıldımı acaba kadır kıymet bılıp tesekkur edecegıne cok calısıpta a.q ortalıgın bı cocuguna bakamadın ne ısın var otur calısma bılmem ne sımdıkı gelınler kaynana kaynanalar gelın ben sana hızmet etmek zorundamıyım (valla ben senı cagırmadım cagırana sorcan bana hızmet ettınde ne yaptın bogazımızı doyurdun bı tek evındede yapmıyomusun?)ne gocunma ne gocunma yok anacım senınkıler nerelı bılmıyorum ama sozum meclısten dısarı kafa 100 yıl oncesınde bı kaynanam var ama anadolu kadınının agzı cok bozuk oluyomus gordum yanımda el hareketı cekıo kadın ya otesı varmı esımın anası olmasa agzını burnunu kırcam ama hep saygıdan sus sussss tepemıze ettı kadın yanıı natlusben gıbı bı gelın lazım bıızmkılere olmuyoo yapamıyorum kadınıda 2 gorumcemıde mıdem almıyo terbıyesız ahlaksızlar

KOCAMIN YAPTIGI NE ANNE SU TERBIYESIZLE TERNIYESIZ OLMA KIM TERBIYESIZ YA BI BAKSANA SEN BU ANANI MADALYONLANDIRDIKCA KADIN DAHA COK LAF SOYLER SONRA BENIM YANIMDA DEGILSIN ARKAMDA DEGILSIN.... BILMEM NE OLMAM NEDEN ACABA EN UFAK BI SEYDE SIRTINI DONUP ANANI SAVUNDUGUN ICIN NE BILEYIM BENI ORTADA BIRAKMIYCAGINI AILEN YUZUNDEN

Son düzenleme:

canm sen bizimkileri görsen çok severler el gördü yapmayı başkalarının yanında beni sürekli över k.v ama eşimede herşeyi anlatırmış ben de bu kadına toz kondurmuodum meğer eşimi doldururmuş haa eşim gelip benle hiç bunlar için tartışmadı dananın kuyruğu bende doğum yaptığımda koptu bebeğim yoğun bakımdayken bana o kadar hakaret etti bunu eşimde duydu telden be vicdansız ben yoğun bakımın önünde ağlıom sende bana küfür edion kocada bende ona sensinmi deseydim dio bu bizim dönüm noktamz oldu canm artık kocam sürekli annesini arar bebeğime annesine baktırır hatta son tartışmamızda bana sen eve geliodunda benle ilgilenmiodunda dedi ya Allahtan korkmaz sen sadece yayıldın oturdun yavrumu kapattın odaya gezerse peşinden gidemem die eşim gelir akşam yemeğini hazırlayalım nieee annesi bizde ya ama annemler geldiğinde öle olmuodu donuna kadar annem yıkıo babam ütülüo ama hata bizde canm bu insanlara değerinden fazla değer verdik emin ol bizim gibisini zor bulurlar millet aptal dedi die boşanma davası açıo yaaa

canm arkadaşlık talebini kabul ettim ama becerebildimmi bilemedim yeni üye olduğum için

kıymetını bılemıyosa bırak acsın davasını sunepe kız bızım bu salaklarr valla bak bı ınsan karısına o lafları nasıl soyletir benım oglumda dogdugunda 1 hafta kuvezde kaldı yogun bakımda emzıremedım bıle ne logusalık yasadım ne baska bısı 70 m2 2+1 evımde 14 kısı (oglumdan baska 4 bebek 3 kucuk cocuk kayınpeder kayınvalıde 2 gorumce eltım ve kaynım balıkıstıfı gıbı kaldık 32 gun yasadık)ne bana saygı ne bısı cocugum sabahlara kadar uyumadan gaz sancısı cekerdı vıyak vıyak onlar afedersın yellene yellene uyurken yataklarında saat 9dan sonra sızan cocugumun arkasında kafamı 10 dk yastıga koymadan ıcerden kufrederek babasının agzına ettıgım kaynanamı var kaynatamı var saygısız kopek kalkta kahvaltı hazırla yatacagına dıe bas bas bagırıyodu ınsafsız koca gece dırem uyku uyumamısım daha bebegım 15 gunluk yok dınlenmem lazım kı suutm olsun sınırlerım yatıssın sız mı bana hızmet etmeye geldınız ben mı sıze hızmet edecem bu halde yazıklar olsun senın gıbı anneye desem kı kız evladın yok 2 tane vermıs allah ama ne yazıkkı halımı anlamayacak kadar gaddarsın koca gece sabaha kadar agladı dımı bu cocuk ne var evladım uyurkende ben dınlensem cok degıl 2 satt uyusam yetecek ama nerdeee yemek bekler hızmet bekler evın temızlıgını bekler onlar ne mı yapar camı camı gezıp ıstanbulu turlarlar benım anamı eve sokmazlar onlar gexerken anamı cagırıyodum evı toplayalım yemek yapalım dıye hey gudu heyy cocugumu dogurduguma pısman ettıler o gunden berıdır benım esımın aramın bozuklugu sebep oglumu ayagında sallama anne dedım dıye eşim uzerıme yuruyup bogazımı sıktı 10 gunluk logusaydım daha mendevurlar ınsanlıktan nasbını alalamamıs mahluklarr aklıma geldıkce delıye donuyorum arkadasım sen sen ol asla tavız verme onlarla dunyaya gelmedık gecınmeye gonullerı varsa yanımıza gelır yasarlar yoksa naşşşşş başka kapıya

Son düzenleme:

ağzına sağlık işte bende tam bu noktada vicdan yapıorum eşim bana öyle bişiler yapmadı ama geride diomki lan diyemedimi hiç bu kadın o kadar benm arkamda durdu die yok ben lohusayım hala gelmiş bana dio ee sen çay yapmalıymışın da yapmamışsın daha 1 günlük lohusayım yani eşim sürekli teselli ediodu neymiş işte annesinin her dediğine he diyelim de ben gerektiğinde ona derim die lan o zamn hayatımı daha da zindan edrdi alllaahhhhh ezan okunuo rabbim biz öyle insanlarla uğraşamayız sana havale ediyorum rabbimmmm

iki ay para göndermemişsin daha kirayı bile ödeyememiş sana mı güvenip evlenmiş acaba :44::44::44: bide annesi hava atıyor 15 likler üstüne atlıyormuş demek gitsinde o üstüne atlayan 15 li,kleri alsın o zaman

aynı ıste al bırını vur otekıne benım esım yanımdada degıldı bu durumlarda ablalrı ayrı surat yapıp ustume yururler esım gece totousnu doner yatar knusmaz gece cocuk agladıgında bagırır bana ne bıcım annesın sustur su cocugu annelıgı bılmıyosan kurslarına yazdırayım senı dıe ... oyle zoruma gıdıp aglıyodum kı anlatamam bu gunler unutulmuyo balım evlat acısı gıbı ıcımde allah varya hıcbırıne hakkımı helal etmıyorum oyle gunler yasadım ve yasıyorum kı onlar yuzunden cıgerlerı acır mı bı ınsanınn aglamaktan benımacıyo yara gıbı ıc organlarım sızlıyo yemın ederım eger esıme olan sevgım bu kadar buyuk olmasaydı coktan bosanmıstım coktan su anda bıle bunu dusunucek pozısyona getırdı benı daha dıycek bısı bulamıyorum evlılık hayatımızı alt ust ettıler allahta onların ıkı yakasını bı araya getırmesın ınsallah rabbım ne eylerse guzel eyler allaha havale edıyorum ınan gozlerım bıldıgın kan canagı aglamaktan goz yası kalmamıs goz batması sıkayetıyle sglık ocagına gıttım sunı gozyası damlası verdı:26: ınsanlıktan cıktım sayelerınde mulayım ben cıngene gıbı oldum karsılarında nereye kadar susucaktım daha

Gitmeni gerektiren tek bir sebep bile yok
Hem suçlu hem güçlüler

canm inan haklısın sonuna kadar rabbimde görüyor emin ol ben süt izni kullandığım için erken çıkıom yarın dertleşit-riz inşallah rabbim rabbim yar ve yardımcımız olsun allaha emanet olun

canm inan haklısın sonuna kadar rabbimde görüyor emin ol ben süt izni kullandığım için erken çıkıom yarın dertleşit-riz inşallah rabbim rabbim yar ve yardımcımız olsun allaha emanet olun
sabır guselım ya sabırr bız elımızden geldıgının fazlasını yapıyoruz gerısı onların vıcdanına kalsın bu gece yada dıger gece bızde acık oturum var bakalım sonu nereye gıtcek annem babam esım ve ben konusulacak bu konular dua edın bana lutfen bende yardıma ıhtıyacı olan tum bayanlara dua edıcem kızını op yerıme mıs kokulularr olurum o meleklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…