eşim beni hiç sevmemiş...

inci mercan

yorgun polyana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
337
1
96
41
Konya
arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim biz eşimle çıkarak evlendik
ama evlendıkten sonra eşim bana soğuk davranmaya başladı .
hiç yeni evli gibi değildik bunu annem bile fark etti söyledi yani.
bende ağlardım ilk zamanlar sonra
kızımız oldu ben bıraktım artık ağlamayı..
geçen gün kavga ettik yine bana 'ben zaten seni sevemedim bir türlü dedî'd
ünyam başıma yıkıldı ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum..
kendimi çok değersiz hissetmeye başladım ..ondan nefret etmmek istiyorum.
soguyayım bitsin gitsin istiyorum ama yapamıyorum ne yapayım arkadaşlar fikir verin...

sakın üzmeyin kendinizi. sevmemiş olurmu. öyle olsa çıkarak evlenirmi sizle.
o sinir anında söylenmiş bir sözdür bu. size kızgın ya,sizi o an üzmek istemiştir. o yüzden demiştir. .

erkeklerin çoğu evlendikten sonra değişiyor.ilk başlarda sakin sessiz adam evlendikten sonra aksi birine dönebiliyor.kavga sırasında sinirden sevemedim demiş olabilir.(ben bunu umuyorum).sakin bir zamanda eşinle konuş bence ozmn rahatlarsın cnm.

umarım kızgınlık anında söylemiştir.bu erkeklerde ne tuhaf.geçen arkadaşımın eşide aynen böyle demiş benzaten seni sevmedim demiş ve yıllardır peşindne koştu ben şahidim,gerçekten tuhaf bu adamlar..
sevmediysen neden evlendin?
neden sevmedigin kadındna çocuk yaptın?
3 yıldır neden hala devam ettiriyıorsun?
bence sorun eşinize.

sevmemişmiş,bence tartışma anında ağzından çıkanı kulağı duymamış canım,bilerek sizi üzmek için söylemiştir. bi dahakine de siz ona böyle deyin bakalım ne yapacak.

Biraz zamana bırakın bakalım, gelip gönlünüzü almaya çalışacaktır eğer sinirle ağzından çıktıysa bu çirkin sözler.

Yok eğer aranızdaki soğukluğu umursamıyorsa, o zaman oturup çok ciddi bir konuşma yapmanız gerekir diye düşünüyorum.

Ama ben olsam ona en azından 1-2 gün kendine gelip, kendi ağzından çıkanı değerlendirmesi için fırsat verirdim. Yani hemen ciddi bir konuşma yapmazdım.

Bu arada neden soğumak istiyorsunuz ki? Eğer soğursanız nasıl devam edeceksiniz ilişkinize..

Aksine soğumayın ve soğutmayın.buyrunnnnnnnnn

Ya eşiniz sizi aldatsa tamam diyeceğim sevmiyordur o zaman .Çünkü aldatan kişi zaten hiç sevmemiş demektir.

Ama ortada fol yok yumurta yok .

Bence kafanıza takmayın artık.Sinirlendiğimiz zaman neler söylemiyoruz ki Allah aşkına.Normaldir böyle şeylerin ağızdan çıkması üstünde durmayın fazla :teselli:

cnm ya belkide sinir aninda söylemistir
bence sakin kafayla siniriniz yatisinca esinle güzelce konus
insan öfkeliyken neler neler diyo
agza alinmicak laflar bile telafuz edebiliyoruz sinirden
istemeyerekte olsa karsimizdaki kisiyi kirabiliyoruz
istem disi gelisen bisey bu insan kendini kontrol edemiyo pisman olcagi laflar ediyo
belki esindede öyle olmustur
hemen SIKMa canini :teselli:

Benim eşimde sinirlenince buna benzer
şeyler söyler ama
ciddi olmadını biliyorum
zaten kendisi özürdileyince diyor
seni kızdırmak için ypıyorum sinirlendirdin için diye
tabi ciddi de olmasa hiç hoş değil..
Belki snin kide biranlık sinirle demiştir

Erkekler sinirle ağızlarına geleni söylüyorlar canım. Çok takılma bence.. Benim eşimin bana söylediklerinin arkasına düşsem 50 kere boşanmam lazımdı..
Onları da anlamak lazım. ış güç.. Bunlara üzülüp de kendini yıpratma. Sevmeyen insan 3 yıl senle aynı yastığa baş koymaz.. Kaldı ki flört ederek evlenmişsiniz...

Son düzenleme:
Sırf canını acıtmak için söylemiştir bence ınsan kavga esnasında neler neler söylüyor o sinir haliyle eminim zaman geçince pişman olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…