Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 bucuk yillik evliyiz. Elmayra alinti yapamiyorum. Su an bana lazim olan sey sadece akil. Gercekten dunden beri perisan oldum.
Anneme gidecektik 1 haftaligina. Soz vermisti. Simdi de izin alamam dedi. Ama amcasina ya da koye falan gitmek icin defalarca izin aldi. Simdi anneme gidelim deyince izin alamam oldu. Kavga bunun uzerine cikti. Bu hale geldi ilk kez
Hayir hayir siddete egilimi olan biri degildi ben de cok saskinim hic olmadi. Bundan sonra tekrarlanmasindan cok korkuyorum. Burnu surtsun istiyorum. Arkadasima gitsem bir kac gun aramasam kahrolur. Su an bunu yapabilir miyim yoksa artik gec mi oldu?
Hayir hayir siddete egilimi olan biri degildi ben de cok saskinim hic olmadi. Bundan sonra tekrarlanmasindan cok korkuyorum. Burnu surtsun istiyorum. Arkadasima gitsem bir kac gun aramasam kahrolur. Su an bunu yapabilir miyim yoksa artik gec mi oldu?
Izin almayi denemedi bile. Belki de alabilirdi.
Su an sadece utandigi icin gelemiyor eve adim gibi eminim.
Pazartesi ise basliyorum ne yapicam bilmiyorum. Otelde falan kalsam ? Ama otellerden hep korkmusumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?