Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

rahell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
354
20
28
İstanbul
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinizin yaptığı pisliği eleştirmeden olayı nasıl değerlendireceğiz?

Bogazini mi sıkti :$ tamam da olay tam olarak nedir canim ne kadardir evlisiniz bir de

1 bucuk yillik evliyiz. Elmayra alinti yapamiyorum. Su an bana lazim olan sey sadece akil. Gercekten dunden beri perisan oldum.

Eşini eleştirmeden nasıl yorum yapalım adam boğazını sıkmış Geri döneceksin nasıl olsa hiç gitme bence, gidip geleceksin sonra başka zaman bir şey olsa yine gitsen adam seni sallar mı bir daha? Nasıl olsa geri gelecek diyecek. Eşin gücü ancak sana yetebilmiş aciz biri.

Anneme gidecektik 1 haftaligina. Soz vermisti. Simdi de izin alamam dedi. Ama amcasina ya da koye falan gitmek icin defalarca izin aldi. Simdi anneme gidelim deyince izin alamam oldu. Kavga bunun uzerine cikti. Bu hale geldi ilk kez

1 bucuk yillik evliyiz. Elmayra alinti yapamiyorum. Su an bana lazim olan sey sadece akil. Gercekten dunden beri perisan oldum.

Olayın ic yüzünü anlatır mısın biraz? Neden boğazını sıktı, cileden mi cıktı, siddete eğilimi mi var?

Bu saatten sonra gitsen ne olacak? Adam pişman olup özür bile dilememiş

Valla kusura bakma da bugün boğazını sıkan, yarın yarım bıraktığı işi tamamlar.
Ne diyelim şimdi sana, yatakları ayır, yüz verme falan mı?

Gerçekten alamamış olabilir mi? Bunlar basit mevzular gercekten. Şimdi hayal ediyorum birinin boğazını sıkabilmem icin gercekten gözümün dönmesi lazım, bu kadarcık bir mevzudan bunu yaptıysa ilerde tekrar da edebilir.

Hayir hayir siddete egilimi olan biri degildi ben de cok saskinim hic olmadi. Bundan sonra tekrarlanmasindan cok korkuyorum. Burnu surtsun istiyorum. Arkadasima gitsem bir kac gun aramasam kahrolur. Su an bunu yapabilir miyim yoksa artik gec mi oldu?

Gazozgofrete kesinlikle katılıyorum gidip geri dönersen birdaha sallamaz seni. Evin içinde konuşma yatakları ayır. Başka ne yapılabilirim bilmiyorum.

Eğer amacın burnunu sürtüp ders vermekse yapabilirsin neden olmasın. Ama telefonları acmadan yanıt vermeden.

Özür dilese, ağlasa sızlasa bi derece anlayabiliriz ama hem suclu hem güclü.

Izin almayi denemedi bile. Belki de alabilirdi.

Gidersin ve aramayadabilir canim kimin ne yapacagi belli olmaz bu tarz durumlarda siz oturup konusun uygun yolu bulun derim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su an sadece utandigi icin gelemiyor eve adim gibi eminim.

Izin almayi denemedi bile. Belki de alabilirdi.

Onun kafasından gecenleri de bilemeyiz ama yaptığı seyi asla önemsiz kılmaz.

Pazartesi ise basliyorum ne yapicam bilmiyorum. Otelde falan kalsam ? Ama otellerden hep korkmusumdur.

Su an sadece utandigi icin gelemiyor eve adim gibi eminim.

Ya da sakinleşsin de gönlünü alayım diye

Pazartesi ise basliyorum ne yapicam bilmiyorum. Otelde falan kalsam ? Ama otellerden hep korkmusumdur.

Oteller beni de ürkütür nedense. Hilton dedeman vs değilse.

Gerci bu saattem sonra nereye gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…