- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
Yok artıkçocuk oyuncağı mı bu bir adam eşine senin beni kaybetmekten korkup korkmadığını anlamak için boşanalım dedim der mi ya Pes Bu arada teşekkür ederim canım benim cevabın için
şöyle gıdım gıdım iki üç cümle yazıp, onda da hiç noktalama işaretlerini kullanmayan, belli belirsiz yazan konu sahiplerine öyle kızıyorum ki...iki kelime yazıp yazıp gitmiş hep, arkasından da bir sürü tartışma yorum bırakmış. Hiçbir soruyu da cevap vermeden hallettik vs demiş. İyi aferin.
Keşke böylesine hiç kimse cevap yazmasa da adam gibi anlatmadan yorum alamayacağını görse.
Acaba simdi nasıl durum iyisiniz dimi inşallah herşey yoluna gitmiştir mutlusunuzdur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onlar ermis bile muradina hemsirebayan
En son baristik iyiyiz simdilik demiş ama merak ettim sonradan bi sorun çıkmamıştır umarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet simdi olmasada ilerde cikacak belli
bogaz sIkan adamin ne zaman ne yapacagi bellimi olur
Allah mesut etsin yinede
Boğazı sıkılan kadın bunu "şiddet"ten saymıyor..
Boğazını sıkıp kendini affettirmeye bile çalışmayan eşinin üzüntüden yanına bile gelemediğini iddia ediyor..
Sonra o üzüntüden yanına gelemediği iddia edilen eş boşanmak istiyor..
Ve boğazı sıkılan kadın ve ailesi adam boşanmasın diye ikna etmeye geliyorlar ve adam boşanmamaya ikna ediliyor ..Hey gidi güzel ülkem
Çok merak ediyorum böylesine iletişimsiz ilişkiler kurmayı nasıl başarıyor insanlar..bu iletişimsizlik sadece evlilerde değil sevgililerde de çok var..
Örneğin ; "ilişki muhteşem giderken birden terketti"
"Bana çok aşıktı ama aldattı"
İletişim bile kuramadığınız adamlarla sevgili olmayı deniyorsunuz ok peki nasıl gidip evleniyorsunuz hayret valla..
İletişimsizlik bildiğin ölüm sancısı bir ilişki için..iletişimsiz bir ilişki asla aşk sayılamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?