Suan cebimde olan para 300 tl. Onunla en azindan 3 gun duzgun muhafazakar bir otel bulabilir miyim? Ve sizce otelde kalirsam hakliyken haksiz duruma duser miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Suan cebimde olan para 300 tl. Onunla en azindan 3 gun duzgun muhafazakar bir otel bulabilir miyim? Ve sizce otelde kalirsam hakliyken haksiz duruma duser miyim
Geldi eve simdi. Kalkip sofra hazirlasam olmaz degil mi? oruclu ya hani. Iftar yapacak. Hazirlanmaz degil mi bu durumda?
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Orucuna saygim oldugu icin hazirlasam mi diye dusundum. Ama onun kendi orucuna saygisi yok benim mi olsun? Allahtan ben oruclu degilim yoksa mecbur odadan cikacaktim
burnundan getir hayatım yemek falanda hazırlama ayaklarına kapansın süründür evet eğer fazla alttan alırsdan tekrar yapıcak cesareti olurBen utandigina eminim. Bogazimi sıktı. Yani hirpalamakla kaldi sadece kobayfare. Dovmek olmadi. Vurmak olmadi. Ben sans veririm vermesine ama bir daha olmayacagina inanmam lazim ve gonlumu almasi lazim
ben bunun devami gelecek diye cok korkuyorum. Ezik bir kadin olmak istemiyorum. Dayak yiyen bir kadin oldugumu dusunemiyorum bile.
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?