Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Evet o da olabilir. su an kopek gibi pisman. Buna eminim ama gelemiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suan cebimde olan para 300 tl. Onunla en azindan 3 gun duzgun muhafazakar bir otel bulabilir miyim? Ve sizce otelde kalirsam hakliyken haksiz duruma duser miyim

Suan cebimde olan para 300 tl. Onunla en azindan 3 gun duzgun muhafazakar bir otel bulabilir miyim? Ve sizce otelde kalirsam hakliyken haksiz duruma duser miyim

Canim cok uzuldum durumuna bi yakinin falan da mi yok samimi oldugun aile dostu falan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslına bakarsan senin bir yere gitmene de gerek yok. Kitle kapını otur ararsa da seni görmek istemiyorum dersin.

Allah korusun başına bi iş fln gelir dışarda.

Hayir ben baska sehirdeyim. Burda guvenebilecegim kimse yok. Bir arkadasim var 2 saatlik mesafede oturuyor.

Geldi eve simdi. Kalkip sofra hazirlasam olmaz degil mi? oruclu ya hani. Iftar yapacak. Hazirlanmaz degil mi bu durumda?

Geldi eve simdi. Kalkip sofra hazirlasam olmaz degil mi? oruclu ya hani. Iftar yapacak. Hazirlanmaz degil mi bu durumda?

Rahell yapma Allah aşkına, ne hali varsa görsün, zıkkım yesin. Oruc oruc karısını hırpalamayı biliyor ama.

eğer hatasını anlayıp gerçekten utandıysa ve bu ilk yaşandıysa bence bir şans ver günümüzde evlilikler hiç şans verilmediği için yaşanıyor ama çok fazla hırpaladıysa aşırı bir zarar verdiyse 2. bi şansın olmayabilir dikkatli ol ve bu konuyu konuşun

Orucuna saygim oldugu icin hazirlasam mi diye dusundum. Ama onun kendi orucuna saygisi yok benim mi olsun? Allahtan ben oruclu degilim yoksa mecbur odadan cikacaktim

Orucuna saygim oldugu icin hazirlasam mi diye dusundum. Ama onun kendi orucuna saygisi yok benim mi olsun? Allahtan ben oruclu degilim yoksa mecbur odadan cikacaktim

Orucuna saygın olduğu icin ağzını burnunu kır bence

Ben utandigina eminim. Bogazimi sıktı. Yani hirpalamakla kaldi sadece kobayfare. Dovmek olmadi. Vurmak olmadi. Ben sans veririm vermesine ama bir daha olmayacagina inanmam lazim ve gonlumu almasi lazim

burnundan getir hayatım yemek falanda hazırlama ayaklarına kapansın süründür evet eğer fazla alttan alırsdan tekrar yapıcak cesareti olur

ben bunun devami gelecek diye cok korkuyorum. Ezik bir kadin olmak istemiyorum. Dayak yiyen bir kadin oldugumu dusunemiyorum bile.

ben bunun devami gelecek diye cok korkuyorum. Ezik bir kadin olmak istemiyorum. Dayak yiyen bir kadin oldugumu dusunemiyorum bile.

Tekrarı olursa gerekeni yaparsın.

Görünen o ki sen süründürmek istiyorsun, konuşma ya da ağır konuş.

Kimbilir ne yaptın ki zavallı adamcağızı bu duruma getirdin. Sana kızarken adamcağız dengesini kaybedip eli senin boğazına gitmiş belli ki, istemeden tamamen kazara örselemiş dövmüş seni ..cık cık cık.. kimbilir adama neler ettin.

Not: Bu yorum eşinize yapılan tüm eleştirilerden en hassas şeklide ayıklanmıştır.

sakin yemek memek hazirlama yumusama hemen cabuk yumusama gunlerce yuzune bakmaki hatasini anlasin bidaha tekrarlamasin

Ben sadece gelecek bos elestiriler yerine akil verin istedim cunku ihtiyacim olan elestiri degil su anda. Gereksiz yorum yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…