Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

yani ben evli değilim ne kadar yorumum doğru olucak bilmiyorum ama bence akşam güzel karşılayın. sorun her neyse güzelce anlatmaya çalışın. belki yaptığından utanır. belkide sorun her neyse düzelir. yok düzelmezse başka çareler aranır. ama bence evi terketmeyin şimdilik. eğer gene yaparsa ozaman düşünürsünüz

Cnm gitme bi yere artik gec kalmissin cantani unutmasaydin gitseydin tamam super olurdu ama yok artik gitme bence ciddi anlamda kus kal yatagini ayir yuzune bile bakma o yok gibi dawran we eger konusmak isterse ona sen ne hakla bana boyle dawranirsin ben senle sen beni bog gebert diyemi ewlendim senden hic beklemezdim icimde buyuk bir hayal kirikligi we aci war bunu kapatmam ne kadar zaman alir yada kapatabilicekmiyim bilmiyorum hep aklima gelicek nasi yaparsin bunu iste kac yasindaysan kac yillik ailemden ben bunu hic gormefim sen benim 1,5 yillik esimsin daha basta boyle sorunlar yasarsak sonunu goremem de birdaha asla bana el kaldirma yemin ederim sonsuza kadar beni kaybedersin de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence evini terk etme o yokmuş gibi davran çok zor anlıyorum seni ama evini terk etme. bırak o gelsin sana tavırlarınla belli et öyle süründür

Gecmis olsun cnm öncelikle.

O biranlik bir öfkeyle yapmis ve pismanligni utandigni hisediyorum diyorsun, öyleyse daha cok utansin, Tutugu Oruc hürmetine yigcek birseyler hazirla masasini kur ama kendin oturma, gec odana kapini kilitle yat, onada yorgani yastigi salona koy. Tavrini sürdür hemen iki tatli söze kanma yoksa hafife alir ve bu olanlar tekrarlanir ve daha kötü sekilde tekrarlanir hemde. Burnu sürtsün biraz. Evden asla gitme, gidecek biri varsa oda kendisidir. Bilmedigin bir sehirdesin kadin basina hotelerde ne isin var, taninmis hoteler haric digerlerine güvenilirmi? basina bir is gelirse? yagmurdan kacarken doluya yakalanirsin Allah muhafiza.

Konuşma sakın.

Odan mutfak tuvalet arası mekik oku. Salona gitme.

Konuşmak istediğinde şuan.seninle konuşmak istemiyorum de..

Fazla ısrar ederse bırak konuşsun sende sert bir şekilde senden böyle birşey beklemiyordum ve ilk ve Son olacağını düşündüğüm için gitmedim ama bir daha olursa anında giderim dersin canım.
Çok kararlı bir şekilde söyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten ayni yatakta yatmaya utanir su an. Yataga gelmeyecegine eminim. Ayri yatarim. Yemek yapmam temizlik yapmam. Yuzune bakmam. Ona sarilmamam onun icin en buyuk cezalardan biri.

Kizlar oruclu oldugu icin su an zor tutuyorum kendimi. Kalkip sofra hazirlayabilirim her an gerci hazirlasam da yemez. Yiyemez.

Aynen canım bencede sakın yemeğini hazırlama az önceki yorumumu okudun inşallah
Konuşurken bir daha böyle bir olayda gideceğini ona iyi bir şekilde hissettir .

ya canım senin yazışmalarından şunu çıkardım sen kocanı çok seviyorsun bence uzatma git sarıl kocana özür dile ama oda senden özür dilesin unutun gitsin.

Ezan okunuyor. Su an kahroluyorum.

Cnm yorumumu okudunmu kimseye cvpta wermiosun anlsmiyoruz ama dedigimi yaparsan kazanirsin

Kizlar oruclu oldugu icin su an zor tutuyorum kendimi. Kalkip sofra hazirlayabilirim her an gerci hazirlasam da yemez. Yiyemez.

Saçmalama sakın dur yerinde hazırlama. Daha özür bile dilemeden yaptığını normal göstereceksin yapma

bencede hazırlama tavrını baştan koy

Hayalumud asla ve kat'a ozur dilemem. Cunku beni hirpalayacagi birsey yoktu ortada. Seviyorum elbette. Ama asla ozur dilemem

ya canım senin yazışmalarından şunu çıkardım sen kocanı çok seviyorsun bence uzatma git sarıl kocana özür dile ama oda senden özür dilesin unutun gitsin.

Cnm ozur dilerse adam siddeti yuttugunu ses etmedigini tekrar dowsem bile bi gelio barisiyo der aslaa tekrar dayak yemek istemiosa ozur dilememeli hem niye diliycek o ne yapti annesine gitmek istemezimi ozur hareketi

Cnm yorumumu okudunmu kimseye cvpta wermiosun anlsmiyoruz ama dedigimi yaparsan kazanirsin

Hakikaten okuyorsun dimi yazdıklarımızı
hiç birşey yazmıyorsun da

Kizlar mobil kullaniyorum alinti yapamiyorum. Hepinizin yorumunu okuyorum. Tesekkur ederim. Ozur dilemeyecegim elbette. Konusmuyoruz ozur dileyene kadar

hayır yanlış anlaşılmasın bende şiddete karşıyım.biz eşimle kavga edince birbirimizden özür dileriz ve barışırız o yüzden dedim siz bilirsiniz. tabi

Pembeylemavi okuyorum guzelim. Hepsini okudum burdayim ve okumaya devam ediyorum.

Hayalumud asla ve kat'a ozur dilemem. Cunku beni hirpalayacagi birsey yoktu ortada. Seviyorum elbette. Ama asla ozur dilemem

Özür dileyecek olan eşin zaten.
O gelip özür dilemeden yanına bile gitme oda seni seviyor gelecek elbet. Yeterki bir daha böyle bir olayda gideceğini anlasın.
Seninde istediğin bu zaten dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…