- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Hayir hayir siddete egilimi olan biri degildi ben de cok saskinim hic olmadi. Bundan sonra tekrarlanmasindan cok korkuyorum. Burnu surtsun istiyorum. Arkadasima gitsem bir kac gun aramasam kahrolur. Su an bunu yapabilir miyim yoksa artik gec mi oldu?
Zaten ayni yatakta yatmaya utanir su an. Yataga gelmeyecegine eminim. Ayri yatarim. Yemek yapmam temizlik yapmam. Yuzune bakmam. Ona sarilmamam onun icin en buyuk cezalardan biri.
Zaten ayni yatakta yatmaya utanir su an. Yataga gelmeyecegine eminim. Ayri yatarim. Yemek yapmam temizlik yapmam. Yuzune bakmam. Ona sarilmamam onun icin en buyuk cezalardan biri.
Kizlar oruclu oldugu icin su an zor tutuyorum kendimi. Kalkip sofra hazirlayabilirim her angerci hazirlasam da yemez. Yiyemez.
Aynen canım bencede sakın yemeğini hazırlama az önceki yorumumu okudun inşallah
Konuşurken bir daha böyle bir olayda gideceğini ona iyi bir şekilde hissettir .
ya canım senin yazışmalarından şunu çıkardım sen kocanı çok seviyorsun bence uzatma git sarıl kocana özür dile ama oda senden özür dilesin unutun gitsin.
Cnm yorumumu okudunmu kimseye cvpta wermiosun anlsmiyoruz ama dedigimi yaparsan kazanirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ozur dilerse adam siddeti yuttugunu ses etmedigini tekrar dowsem bile bi gelio barisiyo der aslaa tekrar dayak yemek istemiosa ozur dilememeli hem niye diliycek o ne yapti annesine gitmek istemezimi ozur hareketi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayalumud asla ve kat'a ozur dilemem. Cunku beni hirpalayacagi birsey yoktu ortada. Seviyorum elbette. Ama asla ozur dilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?