- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- 123
aynen ya, esas problem olan şeyi ailesine söylemeyecek de ne diyecek anlamadım ki. zaten şiddet konusu da arada kaynadı gitti. konu sahibinin eşi hiç bir özür dilemedi bile. bu nasıl iş aklım almıyor. valla bir tuhaflık var bence
1 bucuk yillik evlilik boyle biter mi? Oyle kotuyum ki anlatamam. Nasil toparlanirim bilmiyorum. Esimden baskasiyla asla yapamam. Esim olmadan da yapamam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaayyyyyyyyyyyyyyyyy
deliricem yaaa bu konu gerdi beni bu ne ya ergen ergen hareketler aile çağırmalar yok ayrılırsak napcan die tepkini ölçtüm demeler yemin ederim ergenler yapmıyodur artık bunları adama çok sinir oldum yaa kızı kolundan tututo arabaya bindirio annenlere geri kargo git dio gecenn sinde sonra geri ewe dönüyolar konu sahibinin gördüğü şiddet güme gidio offf eşinden korkulur yemin ederim hayatımda görmedim bu kadar alawere dalawere we en ufak kawgada bunlar oluyosa ileriyi düşünemiorum yazık yaa konu sahibine üzüldüm burnunu bile sürtemeden barışmak zorunda kaldı we o ailelere yazık ya kaç saatlik yoldan eşinn tiyatrosunu izlemeye geldiler
Kızlar biraz abartmıyor musunuz?
İleride öldürebilir falan :S
Yani arkadaş bir kaç aylık evli değil 1 buçuk yıl bitmiş.
Özünde şiddete meyil olan adam bu kadar zaman farklı tartışmalarda belli ederdi.
Konu sahibi çok utanıyor eminim, odada ağlıyordu diyor.
Eşini elbette bizden daha iyi tanır.
Ben de sinirleniyorum evet boğaz sıkması da bir şiddettir ama..
Sadece buna bakıp potansiyel katil olarak tanımlayamam adamı.
Mevzu çok basit ve anlamsız bir tepki olmuş.
Belki canı sıkkındı, eşi de üstüne fazla gelince bir an olup bitti her şey.
Ben mesela sinirlendiğimde bir şeyler kırarım, hatta eşim yanımda olsa da kafasında parçalasam
çok demişimdir..
Ama katil falan değilim gerçekten
Tabi ki kolay affetmesin, süründürsün.
Tekrarında dönüşü olmaz beni kaybedersin desin.
Şuan bitirse konu sahibi içinde hep acaba olur belki tekrarı olmayacaktı diye kendini yer bitirir..
Biraz duygusal bir bayan belli, hepimiz bir miyiz ben de daha sertimdir ama benim gibi olmayanları anlayabiliyorum..
Burada aldatılıp affedenler var bir değil iki kez aldatılıp affedenler var..
Ve mutluyuz artık diyebiliyor..
Biraz daha yapıcı olalım lütfen..
Olay daha yaşanırken buraya yazmaya kalktığından ve fikir istemediğinden arkadaşın konusu saçma sapan bir hal alıp başka yerlere gitti bence .. Buraya konu yardım ve fikir almak için yazılır benim bildiğim sen daha ağlarken olayı çözmeye ne yapmaya karar vereceğin yerde buraya yazıyorsun hadi yazdın ne eleştiri istiyorsun rahell ne yorum ?
Rahell eşini çok seviyor hastalık derecesinde eminim ki yalvardı yakardı haklı olduğu halde boşanmak istemediğini söyledi buradada anlatamıyor tabiki .. Anlatamadığı şeyler kendini gurursuz görmemizi sağlıcak şeyler o nedenle anlatmıyor bizde kpnu yarım yamalak diye ayyyyu kadın ne durumda acaba diye yırtınıyoruz burada.. Ya hepsi yalan yada dediğim gibi bence .. Kadınların düştüğü şu durumlar ... Çok yazık
Annemler geldi yazamadim. Aramizda ailesi disinfda hicbir problem yok. Baska kadin olabilir demis bazilariniz boyle bisey yok. Tartisma esnasinda ben sadece tartismayalim iftar vakti demistim ve buyumustu. E o bana bagirdiginda kenara pusacak degilim ben de ona bagirdim ama hakaret etmedim asla. Oyle iste. Annemlerle konuşuldu esim hatasini anladi ve cok pismanim seni bir daha asla uzmeyecegime ailemizin onunde soz veriyorum dedi allahi sahit tuttu. Bir daha boyle bir kavga yasanirsa arkama bakmadan giderim dedim. Defalarca ozur diledi. Sonuc su an evdeyiz annemleri yolcu ettik iftara kalmadilar malesefsimdilik hersey yolunda.
Neden bosanalim dedigini de sordum. Sadece beni kaybetmekten korkup korkmadigini gormek istedim ve korkmadigini gordum ama ben seni kaybetmekten cok korkuyorum dedi
konu bana fake gelmeye basladı ..
neden,sebep,sonuc iliskisi kuramadım ..
sorularıma cevap alamadım ..
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
malesef öyle .evlilik sabır işi canım.allah hepimze sabırlar vrsin zor gerçekten.
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Son durum ne çok yorum yapılmış hepsini okuyamadım eve döndünüz mü tatlıya bağlandı mı? :26: yoksa dönmediniz mi? :26:
Evden hiç gitmedi. Odasında eşinin gelip özür dilemesini beklerken eşi devam edemiyorum sen ailemi istemiyorsun boşanalım demiş kızı annesine götürmek için garaja giderken kız annesine haber veriyor.
Annesi siz durun biz gelip bir konuşalım demişler ve çok saçma bir şekilde eşi beni kaybetmekten korkup korkmadığını anlamak için boşanalım dedim, ben seni kaybetmekten çok korkuyorum deyip barışmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?