Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Evet ya eşinin uyguladığı şiddet unutulacak hemde ne özür var ne bir gönül alma

Eşine o kadar sinir oldumki , ya bu adam çok akıllı galiba bizim kızda bir o kadar iyi niyetli .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 bucuk yillik evlilik boyle biter mi? Oyle kotuyum ki anlatamam. Nasil toparlanirim bilmiyorum. Esimden baskasiyla asla yapamam. Esim olmadan da yapamam.

Sen hala onu seviyorsun. Onsuz nasıl yaparım'lardasın.
O ise senin boğazını sıkıp neyin uğruna boşamak istiyor. Aradaki dağlar kadar farka bakar mısın?
Sinirden bile diyor olsa, fark etmez artık. Seni ne hallere soktu. Yazıklar olsun yani öyle adama.
Dik dur lütfen, sevgini de göm içine. Zamanla unutuluyor garantisini veririm sana. Bir iki sene sonra unutunca bu da bi tecrubeymiş geldi geçti ucuz kurtuldum diyeceksin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her kelimesine katılıyorum. Dünden beri eşinin yaptıkları çok saçma.

Konunun sahibi böyle hemen affettiğine göre bence anlatmadığı çok şey var,eşi şiddet uygulayarak kesinlikle suçlu,savunulacak bir tarafı yok ama,bana kalırsa konu sahibi hem bu olayda hem de anlatmadığı diğer kavgalarda kendini de suçlu buluyorki hemen affetmiş...eşinin defalarca değil,bir kere bile özür dilediğine de inanmıyorum...

çok haklısın. aklımdan gecenleri oyle guzel kelimelere dökmüşsün ki..
bende hassas olduğum konularda üstüme gelinirse deliye dönebiliyorum kırıp dökmüşlüğüm coktur eşimin yakasından tutup onu silkelemişliğim dahi vardır ama şiddete onay veren biri miyim hayır tabiki. ve sonrasında gunlerce yaptıgıma ağlarımda. en kötüsü o zaten.yaptığından utanmak gece gunduz kendini sorgulamak.
oruç sinirleri geriyor arkadaşın eşi de tam iftar saati yapmış olayı. ve odada onu ağlarken görmüş. ben dayanamam işte ve konu sahibide dayanamıyor belli. o an sarılıp bende ağlardım onunla eminim. o da ittirir beni nolur bırak daha da perişan etme der utancı kat kat artar cunku.
konu sahibi cok kırgın ve affetmek için hazır bekliyor cunku seviyor. umarım eşi vicdan muhasebesini fazla uzun tutmadan adım atar ve herseyi yoluna sokar.
NOT: bunları yazarken daha 12. sayfadayım gelişmeleri şimdi okuyacağım belkide hersey yoluna girmiştir bile

Olay daha yaşanırken buraya yazmaya kalktığından ve fikir istemediğinden arkadaşın konusu saçma sapan bir hal alıp başka yerlere gitti bence .. Buraya konu yardım ve fikir almak için yazılır benim bildiğim sen daha ağlarken olayı çözmeye ne yapmaya karar vereceğin yerde buraya yazıyorsun hadi yazdın ne eleştiri istiyorsun rahell ne yorum ?

Rahell eşini çok seviyor hastalık derecesinde eminim ki yalvardı yakardı haklı olduğu halde boşanmak istemediğini söyledi buradada anlatamıyor tabiki .. Anlatamadığı şeyler kendini gurursuz görmemizi sağlıcak şeyler o nedenle anlatmıyor bizde kpnu yarım yamalak diye ayyyyu kadın ne durumda acaba diye yırtınıyoruz burada.. Ya hepsi yalan yada dediğim gibi bence .. Kadınların düştüğü şu durumlar ... Çok yazık

konu sahibi eşin çok cinmiş valla,tüm sayfaları okudum. boğazını sıkarken yok bu şiddet değil,onu seviyorum falan diye düşünürken o sana blöf yapmış sadece seni değil aileni de yıpratmış bu anlamsız oyuna katmış,yazık.çok ilginçsiniz ikinizde,değişiksiniz.

wallahi tebrik ediyorum gerçekten çok güzel açıklamışsınız

Bu kadar olay olurken buraya yazmak akil vermek ne alaka ya sana git bosan desek ne olur eve don desek ne olur valla sacma geliyor. Evde tartisma var sen netten olayi anlatiyorsun. Czumu kendi icinde ara. Burda degil. Bence sacma.. esin girtlagini sıkıyor sen kk den yardim istiyorsun

Rahell öncelikle meselenin tatlıya bağlandığına sevindim. Bir anlık öfkeyle kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi. Yuva öyle kolay kurulmuyo malesef, eşini de seviyorsun anladığım kadarıyla, bu yüzden eşinin ailenin önünde senden özür dilemesine sevindim.
Ben anlattıklarına ve samimiyetine inanıyorum. Eşinle yaşınız kaç bilmiyorum ama gençsiniz bizim gibi fevri tartışmalar yaşıyosunuz arada. Biz de öyleyiz bazen küçüçük sorun büyür de büyür, ben bunu gençliğimize ve yeni evliliğimize veriyorum. Kaldıki zamanla tartışmalarımız azalıyor.
Eşin gerçekten de senin tepkini merak edip yalvarman için boşanmak istemiş bence. Eğer sen ezikçe yalvarsaydın daha da ezmeye devam ederdi seni, iyiki dik durmuşsun
Kendini sakın ezdirme, kaybetme korkusu hep olsun eşinde. Ve bir daha elini bile kaldırmasına müsade etme. Mutluluklar diliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden bosanalim dedigini de sordum. Sadece beni kaybetmekten korkup korkmadigini gormek istedim ve korkmadigini gordum ama ben seni kaybetmekten cok korkuyorum dedi

Aile birliğinin devamı için sağduyuyu elden bırakmamak gerekir elbette.
Herşeyin yoluna girmesi çok sevindirici. Hata insana mahsus, olur böyle şeyler canım takma kafana.
Güzel günler dilerim.

Ben de artık oyuna geldiğimizi düşünüyorum. Bu kadar kolay olamaz.

fake in ne demek olduğunu ilk defa bukonuda fake e face diyerek öğrenmiş bulunmaktayım ve karar kıldım evet konu fake

Sebep neydi bu kadar sinirlendi?
Elbette ki evden gitmelisiniz, en azından bir süre arkadaşınızın yada ailenizin yanında kalın.
Hatta o işte iken eşyalarınızı toparlayın, gidin.
Yani allah korusun ben aynı durumu yaşasam bunu yapardım.
Bir sürede telefonunuz kapalı olsun, belki1 belki 2 gün (Polise falan haber verir mazallah )
Ben aynı durumda yapabileceklerimi özetledim, siz ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Umarım herşey yoluna girer.

Son durum ne çok yorum yapılmış hepsini okuyamadım eve döndünüz mü tatlıya bağlandı mı? :26: yoksa dönmediniz mi? :26:

Son durum ne çok yorum yapılmış hepsini okuyamadım eve döndünüz mü tatlıya bağlandı mı? :26: yoksa dönmediniz mi? :26:

Evden hiç gitmedi. Odasında eşinin gelip özür dilemesini beklerken eşi devam edemiyorum sen ailemi istemiyorsun boşanalım demiş kızı annesine götürmek için garaja giderken kız annesine haber veriyor.
Annesi siz durun biz gelip bir konuşalım demişler ve çok saçma bir şekilde eşi beni kaybetmekten korkup korkmadığını anlamak için boşanalım dedim, ben seni kaybetmekten çok korkuyorum deyip barışmışlar.

Yok artık çocuk oyuncağı mı bu bir adam eşine senin beni kaybetmekten korkup korkmadığını anlamak için boşanalım dedim der mi ya Pes Bu arada teşekkür ederim canım benim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…