- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
cocukca ..
evliliği oyuncak sanıolar sanırım ..
öyle bosanalım yok blöf yaptım ..
bize göre seyler degill bunlar ..
bencede farklı sorunları var eşiyle yoksa böyle boşanma sebebimi olur hiçfarklı sorunlarda olduguna iyice inandım ..
konu sahibi sorularıma cevap vermedi ..
canım sen kendini yiyip bitiriyorsun da kocanın bu durum hiç umrunda değil ki. sen barışmayı düşünürken pat diye boşanalım diyen o. neymiş sen ailesini istemiyormuşsun böyle boşanma nedeni mi olur ya? karşılıklı konuşup derdini anlatmak, çözüm yolu bulmaya çalışmak varken. hem sana şiddet uyguluyor, hem özür bile dilemiyor, hem boşanalım diyor üstüne, valla bu adam zaten adam değil, adam olsa evliliğinin arkasında durur.
aynen cnm yaa ergen ergen işler madem ana kuzususn otur anann dizi dibinde ne ewlenion bide atraksyon yapio boşanlalm die töwbeee töwbeee
bencede farklı sorunları var eşiyle yoksa böyle boşanma sebebimi olur hiçbacım ben yorumda da yazmışmıştım zaten eşimlere gitmiycem memleketime gidicem bu bayram eşim benimle gelip gelmeme konusunda kararsız kaldı ,sonunda gelmemeye karar kıldı ..tamam dedim biletim falan hazır ama boşanalım demedi banada garip geldi
aynen valla canım eşinin umrunda bile değil adam sanki uzun zamandır bu anı beklemiş gibi..
yani birikmiş problemleri olsa gerek yoksa ilk tartışmada boşanalım denilmez bende şaştım kaldım walla :44:
Katılıyorum ama merak ettiğimizle kaldık.problemi; anlatıklarından farklı seyler bekliyorum ben ..
iki gündür konu gözlem altımda ama konu sahibi tutarlı bir cevap vermedi ..
evet bu konuda eksik parçalarla dolu bence .hep hani gerçek olmayan konular açıpta sonra ortadan kayboluyorlar ya, bizde böyle yorum yapıp, üzülüp duruyoruz, o yüzden artık güvenmeyede çekiniyoruz insanlara.
sanırım baştan beri fake olan bi konu için üzülmüşüm o kadar
:)) face değil fake(sahte) konu demekbişy sorcam ama gerçekten bilmiyorum yeniyim kk de konu face ne demek ??
:)) face değil fake(sahte) konu demek
amannnn ne rezil olacanrezil oldum ayy
sende fark etmesen nolcaktı sanki aşkolsun
amannnn ne rezil olacan
benim sahte demem lazımdı fake yerine benim hatam
:))teşekkür ederim anlayışından dolayı
hayırlı iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?