Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

cocukca ..
evliliği oyuncak sanıolar sanırım ..
öyle bosanalım yok blöf yaptım ..
bize göre seyler degill bunlar ..

aynen cnm yaa ergen ergen işler madem ana kuzususn otur anann dizi dibinde ne ewlenion bide atraksyon yapio boşanlalm die töwbeee töwbeee

farklı sorunlarda olduguna iyice inandım ..
konu sahibi sorularıma cevap vermedi ..
bencede farklı sorunları var eşiyle yoksa böyle boşanma sebebimi olur hiç bacım ben yorumda da yazmışmıştım zaten eşimlere gitmiycem memleketime gidicem bu bayram eşim benimle gelip gelmeme konusunda kararsız kaldı ,sonunda gelmemeye karar kıldı ..tamam dedim biletim falan hazır ama boşanalım demedi banada garip geldi

aynen valla canım eşinin umrunda bile değil adam sanki uzun zamandır bu anı beklemiş gibi..
yani birikmiş problemleri olsa gerek yoksa ilk tartışmada boşanalım denilmez bende şaştım kaldım walla :44:

şaka gibi

aynen cnm yaa ergen ergen işler madem ana kuzususn otur anann dizi dibinde ne ewlenion bide atraksyon yapio boşanlalm die töwbeee töwbeee

cook garip konu sahibi ve konusu ..
konuyla ilgilenmiyorum hoscakaLın ..

Esinizi tebrik ederim.amacina ulasmis oldu.
Artik biliyor ki karsisindaki kadini oldurse yine sesi cikmaz.
bogazi sikildiginda bile ozur dilese de affetsem diyen karisi, boşanma lafini da ailesinin araciligiyla ortadan kaldirdi.
gazaniz mubarek olsun.

problemi; anlatıklarından farklı seyler bekliyorum ben ..
iki gündür konu gözlem altımda ama konu sahibi tutarlı bir cevap vermedi ..
Katılıyorum ama merak ettiğimizle kaldık.
hep hani gerçek olmayan konular açıpta sonra ortadan kayboluyorlar ya, bizde böyle yorum yapıp, üzülüp duruyoruz, o yüzden artık güvenmeyede çekiniyoruz insanlara.
evet bu konuda eksik parçalarla dolu bence .

İlginç! rahell, ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim derken eşi ters köşeye yatırmış.
Eee iyi gayet iyi işte. Uzun uzadıya sürecek hesaplaşmalara girmeden konu yön değiştirmiş.
Sevdim ben. Umarım taraflar payına düşen dersi alır, huzur içinde yaşarlar.

Dedim ama ben bu konu fake gibi.kimse inandiramaz artik beni gercekligine.biri gelmis burda insanlarin duygulariyla dalga geciyor bu kasar basit bir sekilde halledilecekti madem ne diye kendiniz oturup konusmadiniz di mi?aman bosverin arkadaslar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başta üzülmustum konu sahibine.. ama.dayak yiyen kadın kocasını elistrmemelri icin özellikle uyarıyor. Yetmiyormuş gibi, bide utandigi icin ağlıyor Özür dilyemiyor diyordu. Cok emin konuştu.

bu hayatta ailene bile bi yere kadar guveneceksin, kaldi ki elin oğlu herşey beklenir. Yüzde yüz güven duyduğun kesin,
Ama siddete uğradığını unuttun ve nasıl barışırim derdine düştün.

eşinden Özür beklerken, sana bosanalim diyor, bunun altında yüzde yüz baska birsey varr.
yada sucu ört pas etmek icin yaptı.

sacma olanida şu ailen geliyor hemen 1-2 saatte olayı tatlıya bagliyorsunuz ve gidiyorlar. Cokk garip.
herşeyin bukadar çabuk gelişmesi cidden cok enteresan

Son düzenleme:
Sakın bu adamdan çocuk yapmak için uğraşma,sakınnnn...yarın öbür gün çocuğunu kullanıp blöf yapar görürsün gününü.gerçi ben bu boşanma meselesinin halen blöf olduğuna da inanmıyorum ya,adamın gerçekten aklından geçiyor boşanmak...sen çok sevdiğin için asıl kaybetme korkusunu sen yaşıyorsun....ve emin ol boğazını bir kere sıkan adam,gün gelir tekme tokat girişir,tavsiyem bir yıl daha çocuk için bekleeee...

Bana inandırıcı gelmedi ne konu ne de açıklamalar...
Yok kaybetme korkusu vae mı görmek istemiş de yok bilmem ne../
Kaybetme korkusu olan adam hırpalamaz; bırak hırpalamayı karşısındakini kırmamak için uğraşır...
31 sayfa yorum yapılmış ama ne olmuş; barışmışsınız.
Gidin boşanın demiyorum ama ya eksik anlatıyorsunuz ya da söylemediğiniz bir şey var gibi geldi bana.
Hakkınızda hayırlısı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…