Eşim beni isteksiz buluyor

Alinyazim25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
12
9
1
28
5 yillik evliyim duzenli olarak hergun birlikte oluyoruz bazen istemesemde esimi reddetmem ama esim isteksizsin diyor bende õzlemeye firsat vermiyorsun diyorum.Doktora gitmemi söyledi.fikirlerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum

Hergün istek olmaz ki o_O esinle beraber doktora git madem. Doktor ds dicektir hergün istek olmaz diye. Belki özlemeye firsat birakir

Cok sagolun yorumlariniz icin.bende takinti olmustu bu konu anladimki ben isteksiz degilim esim fazla istekli.kadinlik cok zor.birde evliyse daha zor ya

Şimdi sürekli aynı şeyi yapmak bir zaman sonra insanı sıkar, her ne olursa olsun.
Eşinize bunu empoze edin.

eşiniz kendine daha çok özense bakım sık giyim temizlik temiz koku siz de enerji düzeyi yüksek yiyeceklerle beslenseniz dengeyi bulabilirsiniz.

her insanın ve her ciftin dengesi kendine göredir. başkalarıyla kıyaslamaktansa siz ikiniz ne yapabilirsiniz ona bakmanızı tavsiye ederim.

bu bana uymaz deyip kestirseniz ne olacak eşinizi başka yöntemlere mi yönlendireceksiniz. birlikte çözüm orta yol bulmaya niyet edin ikiniz de. o zaman mutlaka bulursunuz zaten

eşiniz kendine daha çok özense bakım sık giyim temizlik temiz koku siz de enerji düzeyi yüksek yiyeceklerle beslenseniz dengeyi bulabilirsiniz.

her insanın ve her ciftin dengesi kendine göredir. başkalarıyla kıyaslamaktansa siz ikiniz ne yapabilirsiniz ona bakmanızı tavsiye ederim.

bu bana uymaz deyip kestirseniz ne olacak eşinizi başka yöntemlere mi yönlendireceksiniz. birlikte çözüm orta yol bulmaya niyet edin ikiniz de. o zaman mutlaka bulursunuz zaten
Cok haklisin. Ama 3 yasinda ici icine sigmayan da bi oglum var iste yoruluyorum bende.esiminde isi agir yoruluyo ama yatak diyince..bi enteresan canlaniyoo

Cok haklisin. Ama 3 yasinda ici icine sigmayan da bi oglum var iste yoruluyorum bende.esiminde isi agir yoruluyo ama yatak diyince..bi enteresan canlaniyoo

eşinize çocuk bakımında destek olmasını rica edin
sen de yoruluyorsun biliyorum ama ben yatakta daha güçlü olmam için yardımına ihtiyacım var deyin. ben de sana enerjim kalsın istiyorum bana destek ol lütfen deyin. bakıcı talep edin ya da temizlikçi

çözüm için niyetinizi kaybetmeyin ve şikayete başlamayın. çözüme odaklanin. sorun tespit ettiniz. ne yapabilirsiniz ona bakin . en onemlisi o. yılmayın

eşler arası muhabbet için önemli

çoğu insan okuyorum çocuktan sonra uzaklık oluyor. ne güzel sizin devam ediyormuş. eşler arası bağ için önemli bir yer tutuyor bence . çaba vermeye değer

eşinize çocuk bakımında destek olmasını rica edin
sen de yoruluyorsun biliyorum ama ben yatakta daha güçlü olmam için yardımına ihtiyacım var deyin. ben de sana enerjim kalsın istiyorum bana destek ol lütfen deyin. bakıcı talep edin ya da temizlikçi

çözüm için niyetinizi kaybetmeyin ve şikayete başlamayın. çözüme odaklanin. sorun tespit ettiniz. ne yapabilirsiniz ona bakin . en onemlisi o. yılmayın

eşler arası muhabbet için önemli

çoğu insan okuyorum çocuktan sonra uzaklık oluyor. ne güzel sizin devam ediyormuş. eşler arası bağ için önemli bir yer tutuyor bence . çaba vermeye değer
Bu guzel fikir ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim eminim boyle bilincli bir kadin evliliginde de diger konulardada basarilidir

Bu guzel fikir ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim eminim boyle bilincli bir kadin evliliginde de diger konulardada basarilidir

güzel bakışınız için teşekkür ederim

hayatta başarı diye bisi yok. bunu anladım. kumdan kaleler yapıyoruz dalga alıp götürüyor. biz dalgadan sorumlu değiliz. yeniden kale yapmaya niyetimiz şevkimiz var mi. bi de bi sonrasında daha öteye yapabiliyor muyuz bunlar önemli. dalga neden geldi diye ağlamak boşa negatiflik boşa kürek çekmek

bi de insan başka olaylara daha objektif bakabiliyo. kendi durumlarımda ben de yılgınlığa düşüyorum o yüzden yaşadığınıza empati kurabildim. hem de çözümü daha rahat görebildim sanıyorum naçizane

Allah muhabbetinizi artırsın

selamlar

Back
X