Ahhh bu kunuda bende cok dertliyim ama artik umursamiyorum.
Biz evlendigomizde benden kaynakli iki ay iliskiye giremedik.
Belki romantik davransa o sorunumuz o kadar da uzamazdi ya neyse,
En sonunda artik dayanamadigini soylefi bi lafindan dolayi korkuyu bir kenara attim ve beraber olduk.
Neyse fazla uzatmiyayim arkadasin anlatttigi gibi sertlesme sorunu vs.
Hic istegim yok neden bende bilmiyorum boyle cumleler bir kadin icin cok kirici seyler.
Doktora gidelim yok istemiyor sacma sapan bahaneler.
Aldatiyormu diye hep kolladim hic bir belirti gormedim.Egerki gorseydim yemin ederim durmazdim o da bunu biliyor.
Hep soyledim ayrilalim ben boyle yapamiyorum sana da bana da yazik diyerek alttan aldim.
Kesinlikle seninle ilgili degil ben seni seviyorum dedi bu zamana kadar geldik iste ama bi de bana sorun.
Artik hic takmiyorum ama egerki beni aldatmaya kalksin ben boyle deyince bu problemi bilen
arkadaslarim buyuk konusuyorsun diyor ama,hic bi sekilde bu evliligi surdurmem.
Yani o kadar cok canima isledi.
Kk ne arada yaziyorum ve rahatliyorum.
Biz evlendigomizde benden kaynakli iki ay iliskiye giremedik.
Belki romantik davransa o sorunumuz o kadar da uzamazdi ya neyse,
En sonunda artik dayanamadigini soylefi bi lafindan dolayi korkuyu bir kenara attim ve beraber olduk.
Neyse fazla uzatmiyayim arkadasin anlatttigi gibi sertlesme sorunu vs.
Hic istegim yok neden bende bilmiyorum boyle cumleler bir kadin icin cok kirici seyler.
Doktora gidelim yok istemiyor sacma sapan bahaneler.
Aldatiyormu diye hep kolladim hic bir belirti gormedim.Egerki gorseydim yemin ederim durmazdim o da bunu biliyor.
Hep soyledim ayrilalim ben boyle yapamiyorum sana da bana da yazik diyerek alttan aldim.
Kesinlikle seninle ilgili degil ben seni seviyorum dedi bu zamana kadar geldik iste ama bi de bana sorun.
Artik hic takmiyorum ama egerki beni aldatmaya kalksin ben boyle deyince bu problemi bilen
arkadaslarim buyuk konusuyorsun diyor ama,hic bi sekilde bu evliligi surdurmem.
Yani o kadar cok canima isledi.
Kk ne arada yaziyorum ve rahatliyorum.