- Konu Sahibi Akuamarin10
-
arkadaşlar saldırmayı çok iyi beceriyorsunuz ama akıl vermeyi başaramıyorsunuz.çok güzel de üstüne sohbet ediyorsunuz.aklım sizin yaptıklarınızı almıyor.
burada açılan inanılmaz çok başlık var yeri geldi mi eşleri yerden yere vurmasını çok güzel biliyorsunuz.incir çekirdeğini doldurmicak şeyler de de boşan ,çocuğunu aldır vs şeyleri bile akıl olarak vermeyi çok iyi biliyorsunuz.yapıcı değilse kırıcı ve yıkıcı davranıyorsunuz.
bunları yazdığım için çok üzgünüm ama gerçek bu.
tavsiye ederim,boğa burcuyla evlenin.evine ve a,ilesine çok düşkündür
Egem abla ya tavsiye ederim demişsin çok güldüm böyle deterjan tavsiye eder gibi çok tatlısın
bende + Yengeçleri tavsiye ediyorum
büyük oğlum da yengeç.yengeçten memnun olduğuna sevindim.inşallah benim oğlum da senin eşin gibi olur
tavsiye ederim,boğa burcuyla evlenin.evine ve a,ilesine çok düşkündür
yaa yerim seni ne güzel yazmışsın benim eşimde boğa burcu bayılıyorum, boğazına düşkün boğa gibi yattığı kanepeden kalkmaz:))) dağınık felan ama ben hasta olunca ya da yorulduğumu anlayınca hiç yormaz dışardan yemek getirir yardım eder kazandığım parama hiç karışmaz ne kadar kazandın demez bu kadar parayı naptın demez, içkisi sigarası kötü huyu yok işten eve evden işe akşam yanımda tatilde yanımda bana da bu yetiyor heralde evine bağlı olsunda varsın tembel olsun, ama ben çok yoruldum desem çorabını kaldır desem ters teper o yüzden hiç eleştirmem zaten yorulduğumu görünce kendisi vicdan yapıyor bu da daha iyi oluyor:))))
konuyu kapatmana gerek yok. olumlu yada olumsuz herkes düşüncesini söyleyebilir ama hakaret yada saldırı var ise ünlem butonu var oraya basabilirsin yada editöre msj atabilirsin.
arkadaşlar saldırmayı çok iyi beceriyorsunuz ama akıl vermeyi başaramıyorsunuz.çok güzel de üstüne sohbet ediyorsunuz.aklım sizin yaptıklarınızı almıyor.
burada açılan inanılmaz çok başlık var yeri geldi mi eşleri yerden yere vurmasını çok güzel biliyorsunuz.incir çekirdeğini doldurmicak şeyler de de boşan ,çocuğunu aldır vs şeyleri bile akıl olarak vermeyi çok iyi biliyorsunuz.yapıcı değilse kırıcı ve yıkıcı davranıyorsunuz.
bunları yazdığım için çok üzgünüm ama gerçek bu.
Yattığı kanepeden kalkamayan genelde ben oluyorum çünkü ben de bir boğayım.
Ama asla dağınık ve düzensiz değildir.Tembellik asla onun yanından bile geçmemiştir heralde.
Demekki farklılıklar da olabiliyormuş.
Egem abla cümleni çok güzel kurmuşsun ama şeyy bekledim oğlum da senin gibi akrep bulur falan deseydin keşke
Bekledim valla ne yalan söyleyeyim :)
Demezsin ama değil mi
Şaka bir yana senin oğlunsa o yengeçte olsa başakta olsa tatlı,efendi,vicdanlı bir çocuktur.
Biz erkeklere verilmiş emanetleriz ,insan emanetine gözü gibi bakmalı.
Allah kızlarımızı kardeşlerimizi vicdanlı adamlara düşürsün.
canım saol inan bana şu an boynım feci ağrıyor sende bilrsin fıtıktan ya gerildim ya insanlar bu denli üzerime gelince çok kötü oldum ya birden başım çatlyor niyetim tartışmak asla değil ama öle şeyler yazıyolarki cevap verdim mecburen buaraya girerken konu açarken niyetim bu değildi konu ne kadar dallandı.kapatmak mümkün olsa kapatayım pişman oldum zaten derman arakken düşman kazandım sanki yersiz yere..saol arkadaşım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?